mariana tache Postat August 6, 2006 Raport Postat August 6, 2006 NOIid="red">id="size4"> (album 1)id="orange">id="size3"> album 2id="size4">id="orange"> descintecid="green"> roxana1974id="orange"> 14.09.1974id="size1"> - [greutati] Serbanid="blue"> , 22 iunie 2004, pozeid="size1">id="green"> carrieid="brown"> 22.08.1973id="size1"> - [zana] Theodora Alexiaid="red"> , 30 mai 2003, pozeid="size1">id="green"> mariana tacheid="purple"> 3.03.1979id="size1"> - [sofer] Stefan Adrianid="blue">, 20 aprilie 2004, - poze1id="size1">id="green"> [copil] Simon Andreiid="blue">, 30 august 2005 - poze2id="size1">id="green">, poze3id="size1">id="green"> pufymicid="limegreen"> ad_riannaid="green"> - [zana] Biancaid="red"> + [cavaler] Tudorid="blue">, 3 noiembrie 2004 baby-boomid="brown"> - [zana] Eliseid="red">, 9 iulie 2004 tuchiid="maroon"> - Dragosid="blue">, 3 aprilie 2003 - [copil] Medeaid="red">, 10 aprilie 2005, pozeid="size1">id="green"> TatianaGid="orange"> 18.12.1972id="size1"> - [zana] Clara-Mariaid="red">, 31 ian 2004, [copil]Daniel Cornel + [copil] Eduard Mihaiid="blue"> , 9 decembrie 2005pozeid="size1">id="green"> nana_simid="purple"> Anneliseid="limegreen"> - [zana] Anaid="red"> , 9 iulie 2004 Ripleyid="teal"> - [copil]Ana Ecaterinaid="red"> 10 noiembrie 2005 nonnaid="maroon">- [cavaler] Vladid="blue">, 20 octombrie 2003 impreunaid="orange"> - [zana] Saraid="red">, 25 noiembrie 2004, pozeid="size1">id="green"> mihaela emaid="purple"> - [cavaler] Dariusid="blue">, 20 noiembrie 2004, pozeid="size1">id="green"> ralucamesid="brown"> 5.08.1979id="size1"> - [zana] Stefaniaid="red">, 19 septembrie 2004, pozeid="size1">id="green"> asiid="teal"> 30.05.1975id="size1"> - Razvanid="blue"> , 7 martie 2004, pozeid="size1">id="green"> codruta_grgid="maroon"> - [copil] Petra Alexandraid="red">, 9 august 2005, pozeid="size1">id="green"> steauaid="orange"> 10.09.76id="size1"> - [copil] Alexandru Tudorid="blue">, 11 iulie 2005, pozeid="size1">id="green"> Flavia Mariaid="purple"> [gravi] - [cavaler] Antonio Mihaiid="blue">, 29 mai 2004, pozeid="size1">id="green"> Daraid="teal"> 07.11.1977id="size1"> - [zana] Dariaid="red">, 22 decembrie 2002, pozeid="size1">id="green"> Alexa-Ioanaid="maroon"> - [zana] Alexa Mariaid="red"> joszaerikaid="limegreen"> 9.04.75id="size1"> - [cavaler] Norbertid="blue"> , 7 decembrie 2003, pozeid="size1">id="green"> svetyid="orange"> - [copil] Dan Emilianid="blue">, 26 iulie 2005, pozeid="size1">id="green"> si machetutzaid="purple"> - [cavaler] Lucianid="blue">, 3 martie 2004, pozeid="size1">id="green"> Boca Danielaid="brown"> - [cavaler] Alexid="blue">, 27 iulie 2004 roxaniceaid="maroon"> - pozeid="green">id="size1"> Creolaid="limegreen"> - [zana] Maria Sarahid="red">, 13 aprilie 2005 Arleeneid="green"> 1.12.1979id="size1"> - [copil] Alexandru Mihaiid="blue">, 8 mai 2006, pozeid="green">id="size1"> mihaelagrosanid="orange"> - [gravi] arghirmonicaid="purple"> - [copil] Cristianid="blue">; Danielid="blue">, 14.03.2002 Romana 74id="teal"> 21.05.1976id="size1"> - Mateiid="blue">, 04 iulie 2003; [copil] Lucaid="blue">, 28 august 2005 Alynutzaid="maroon"> Oaspetzi: Tzuniid="orange"> jubicaid="purple"> Luciaid="brown"> Linusaid="teal"> Csyllaid="maroon"> ana_bid="limegreen"> sasoid="green"> Silvia Popaid="orange"> babygirlid="purple"> Olimid="brown"> 17.06.1978id="size1"> country girlid="teal"> - [copil] Ilincaid="red">, 10 septembrie 2005, pozeid="size1">id="green"> diadanielaid="limegreen"> Dans, bebeluselor! [;)] Marianaid="size1">, [sofer] Stefanid="size1"> (20.04.04),id="size1"> [copil] Simonid="size1"> (30.08.05)id="size1"> poze cu noi:id="size1"> 1id="size1">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue">id="size1"> Nasterea lui Stefanid="size1"> Nasterea lui Simonid="size1"> Sanatate Maxima!!!id="size1">
mariana tache Postat August 6, 2006 Autor Raport Postat August 6, 2006 Sunt rupta. Acum mi-am terminat treburile casnice si ma relaxez pe DC cu o farfurie imensa de pepene rosu in fata [pofta]. Raluca, LA MULTI ANI!id="red">. Scumpo, sa fi fericita, sanatoasa si sa ai bani multi (). Sa te bucuri mereu de familia ta si sa-i faci un fratior Stefaniei. Mii de Roxana ma bucur tare ca Serbanica s-a intors sanatos si bilingv. Socrelu` cum se mai comporta? mai e imbufnat? Mai, fiecare cu [hippi] lui; eu nu-i inteleg pe ai tai cu pantofii si posetele, tu nu te ai cu ai mei; ah, dar cand o sa-ti zic marti la Edith ce mi-am cumparat, te bag in boli . Adriana, am vrut musai sa va iau pe rand deoarece nu vreau ca cineva sa se simta exclus [;)]; si imi face placere sa discut cu toata lumea. Dara, cumplita incercare ati avut in concediu! Acum realizez de ce nu ai vrut sa pove; sa intamplat la plecare sau la intoarcere? Roxi, am vazut pozele; sunt superbe; cred ca v-ati relaxat tare fain pe acolo. Cu masajul: am rezultate spectaculoase; efectiv s-a dus o gramada din celulita; acum pot sa port fusta mini ca nu mi-e jena de mine; pot sa stau picior peste picior ca nu se vede celulita (inainte se vedea de mi se facea rau); nu s-a dus de tot fiindca am fost si eu nesimtita cu mancarea + am rarit sedintele; dar m-am mentinut. Eu sunt f multumita de masaj; sa stii ca nu te invinetesti; eu zic ca merita sa incerci. Cu alergatul: inca nu cred ca se pot vedea rezultate de la asta ca am doar 6 zile la activ; dar ma simt excelent; nici mie nu-mi vine sa cred cu cat drag ies la alergat; nu inteleg de unde schimbarea asta pe mine (eu = sedentarismn), caci efectiv deabia astept seara ca sa trag o fuga. Marianaid="size1">, [sofer] Stefanid="size1"> (20.04.04),id="size1"> [copil] Simonid="size1"> (30.08.05)id="size1"> poze cu noi:id="size1"> 1id="size1">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue">id="size1"> Nasterea lui Stefanid="size1"> Nasterea lui Simonid="size1"> Sanatate Maxima!!!id="size1">
mariana tache Postat August 6, 2006 Autor Raport Postat August 6, 2006 am uitat sa va zic: ce ma doare ochiul de la stelele-lui-peste de la fiecare topic; groaznic [xx(] Marianaid="size1">, [sofer] Stefanid="size1"> (20.04.04),id="size1"> [copil] Simonid="size1"> (30.08.05)id="size1"> poze cu noi:id="size1"> 1id="size1">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue">id="size1"> Nasterea lui Stefanid="size1"> Nasterea lui Simonid="size1"> Sanatate Maxima!!!id="size1">
mariana tache Postat August 6, 2006 Autor Raport Postat August 6, 2006 Gagici, am scurtat lista. Daca sunt ceva nelamuriri sau nemultumiri sa ma trageti de maneca; nu-i batut nimic in cuie. Fetelor pe care v-am scos din lista (in cazul in care cititi): eu sper ca intr-o buna zi (cat mai curand) sa va faceti din nou aparitia printre noi ca sa va trec iar pe lista [flo]. si somn usor. Marianaid="size1">, [sofer] Stefanid="size1"> (20.04.04),id="size1"> [copil] Simonid="size1"> (30.08.05)id="size1"> poze cu noi:id="size1"> 1id="size1">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue">id="size1"> Nasterea lui Stefanid="size1"> Nasterea lui Simonid="size1"> Sanatate Maxima!!!id="size1">
arleena Postat August 6, 2006 Raport Postat August 6, 2006 mariana pai numai noaptea am vreme de bantuit pe net ca in timpul zilei 100% sunt a copilului...cred ca-i iese un dintisor si ma termina psihic...tot in brate vrea....si nu oricum...sa dau ture cu el prin casa[bang]....cum ma asez incepe muzicuta..cum ma ridic gata, sotul ma mai salveaza in weekend....dar zice ca s-a smecherit pruncu si sa-l las sa planga ca o sa-i treaca "tinutul in brate plimbaret"......unde am gresit oare??? nu aveti careva de vanzare un bouncer/leagan?ma gandesc ca m-ar mai scapa de tinutul in brate...poate.... colac peste pupaza cred ca imi pierd laptele, ca de azi dimineata m-am trezit cu tzatzele fleasca....lapte putin, putin..si copilu face marti doar 3 luni [bang]....o cam rabdat azi foame ca nu vrea numai la tzatza...din biberon nu a vrut sa-mi manance decat 50 ml(lapte de-al meu de la congelator de cand aveam supraproductie acu 2 saptamani[:-)))]) de [copil] Alex SUPERSTARid="blue"> (8 mai 2006) POZE Filmulete
ralucames Postat August 6, 2006 Raport Postat August 6, 2006 Salve!! Mariana, mersi tare mult. Sunt fericita si implinita, restul vine de la sine... bebe 2 anu' viitor[:D] Te pup cu drag. Arleena, draga de tine, imi amintesc cum era si la noi... dar eu iti indic ca, daca e curat, satul si nu-i bolnav, lasa-l mama sa mai urle, ca sigur nu va face mult asa. Noi stateam in garsoniera si nu o lasam ca sa nu-mi deranjeze sotul si vecinii, dar eu in brate nu am purtat-o, ca era super grea si indesata. Acum, tu faci cum stii si poti (oare nu am mai zis asta mai demult??), dar vezi ca de pe acum stiu bebeii pe cine sa manipuleze si cum s-o faca[:D] Sper sa nu iti scada laptele, poate numai ti s-a parut, de oboseala... ca e asa usor si sanatos... stii tu...mananca bine si nu te enerva pe nimik (cumnata mea era suuuuper calma-ceea ce eu nu am reusit niciodata... si a alaptat peste un an[olala]) te pup si sper sa fie bine din acest punct de vedere. O duminica frumoasa va doresc tuturor[flo][flo] minunea vietii mele
ralucames Postat August 6, 2006 Raport Postat August 6, 2006 Mariana, ce-i cu atatea stelutze pe la subiecte?? ce reprezinta si cu ce folos?? minunea vietii mele
Alexa Ioana Postat August 6, 2006 Raport Postat August 6, 2006 salutare salutare !!! venim si noi scurt sa va uram o duminica placuta si sa va pupam ! sper sa avem mai mult timp saptamana viitoare, ca saptamana trecuta am avut santier in casa, si am muncit ca eroii [biz] v'am pupat, si sa aveti o zi faina !!! [copil] alexa si mami
roxanicea Postat August 6, 2006 Raport Postat August 6, 2006 buna seara tuturor! cum a fost weekendu`? cu papa bun prin stomace , relaxare si dixtractiune cat cuprinde? mariana, atunci daca zici ca nu ma invinetesc, apar si eu pe la edith....(dac-o mai fi loc si de mine in schema...ca la cat de multe tipe merg la ea poate e saraca super aglomerata si cu agenda plina). las` ca sun si aflu`. eu am inecrcat cave masaj similar anul trecut prin primvara....si aveam niste vanatai uracioase mov-rozulii...de cahhhhhhhhh! va las pt moment. pupici si seara placuta! savurati ultimele ore ale duminicii cat mai placut cu putiinta! [cheers][cina2] [flo] roxi [floare3]foto noutatifoto
dara Postat August 6, 2006 Raport Postat August 6, 2006 Va salut si eu de noapte buna si de sfarsit de we! Ma nu stiu ce-am patit in we asta de am mancat in nestire...apropo de ce ne intreba Roxana... O data la cateva luni mi se intampla asta. Festinul a inceput vineri seara cu 3 porumbi fierti unul dupa altul si a continuat sambata si azi cu tot ce mi-a picat la mana si mi-a facut cu ochiul. De maine Scarsdale scrie pe mine. Mariana cine e Edith, cumva face masaj anticelulitic? Ca mi se pare ca parca parca se arata si la mine urata... Raluca, iti spun si aici La multi ani !id="red"> Sa fii fericita, sanatoasa si iubita! Mariana poti sa treci si la mine data nasterii 07.11.1977. Desi imi place sa uit din ce an sunt... Cristiana te astept cu proiectele, ocazie cu care sa mai si pove una alta... Si scuze de ce am scris de Dr Ene, pe moment uitasem ca tu m-ai trimis la el. Dar stii ca am nimerit la altul la inceput, apoi soacra-mea a nimerit la el, deci si fara sa imi fi zis, tot la el ajungeam... Arleena imi dau si eu cu parerea ca babele-cred ca la 3 luni e mai degraba foamea sau colicii dacat dintisorii... Sau o fii mai precoce, cine stie?. Apropo de dintisori, Dariei au inceput sa-i iasa si nu s-au mai oprit, are unul in plus!!! Roxana, ma inscriu si eu in clubul devoratoarelor de pantofi (mai ales) si posete...Spre disperarea sotului care asta chiar ca nu intelege... Pupici la toate, o saptamana interesanta si numai bine! O sa scriu si eu mai mult pe-aici ca e atmosfera placuta (poate mai faceti o intalnire la Napoli si ma bag si eu, ca imi place mult pizza acolo si terasa frmoasa... sper sa nu va suparati ca ma "infig") si mai ales (ca v-am zis, va citeam oricum) e sotul prin delegatii si am vreme de stat pe net. Mama ce de am scris! V-am pupat! Dara si Darisor
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.