Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cluj rulz! (57)

Postări Recomandate

Postat

[hia]

Fetelor, va multumesc tare mult ca va ganditi la mine, sunteti tare dragute[pup][pup]si[flo][flo]

Stanca, ce fain ca sunteti aproape (tu si Mariana) si copiii se pot juca impreuna....suuper. Oare m-ai uitat cu ce te-am intrebat (e drept-in sub. anterior) referitor la usa de la bucataria voastra[help], ca-mi place de mor dupa ea. Cand ai vreme, da-mi te rog un rasp.[alcool]

Si noi ne-am intalnit azi la plimbare cu Daniela si al ei puiutz Alex, mortal foc-cum ii intra nisip in sandalutze si noi doua ne kinuiam sa il scoatem cat mai eficient, sa nu-l deranjeze[bonjovi]

Pe mine tare ma bate gandul sa trag un pui mic de somn, kiar daca iar ma asteapta vrafu' de camasi necalcate... [bang], iar acum mi-am propus sa le si apretez... sper sa-mi iasa, ca demult nu am mai facut-o.

Va pup, ca-s rupta, mai vb. Pa-Pa!!!

minunea vietii mele

• Răspunsuri 302
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Mariana,mie mi-ar face placere sa ne intalnim la munte cu forumistele,[olala],dar nu stiu daca v-ar placea voua,cabana nu e foarte mare cu etaj si terasa,e una micutza cu 3 camere ,o bucatarie si baie .

Petrecerea lui Alex am tinut-o in curte in aer liber(curtea e inconjurata de brazi si e o priveliste de vis).

Scuze ca n-am avut timp de poze,da o sa le vedeti curand sper.Am pus cateva la parinticlujeni cine vrea sa intre sa le vada.

Azi am fost la plimbare cu Raluca si Stefi si piticul meu ne-a cam stresat ca-i tot intra nisip in sandalutze si facea un scandal....

Arleena,saracutza de tine,stiu cum e sa ai copilas plangacios,si al meu a fost si este un plangacios,din orice,cand era micut plangea toata ziua,norocul meu a fost ca nu a plans niciodata noaptea,ca nu stiu ce-as fi facut.La noi cand veneau bunicile il tineau tot in brate,iar dupa ce plecau era prapad,plangea ca din gura de sarpe cand il puneam in patutz.

Danuta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danuta_bocaa/my_photos

Postat

Stanca, bine ai revenit[pup].

daca nu e vreme ok, putem miercuri sa ne vedem intre gagici![cina2]

azi alergam cu treburi prin oras si am revazut o amica din liceu cu care nu am pastrat legatura si am stat o ora jumate la povesti[:D].ea s-a casatorit la 18 ani si a divortat dupa 7[xx(]dar acum e f fericita si m-am super bucurat sa o revad.

Mariana , am uitat sa-ti zic ca ma doare rau spatele, mai ales dimineata[bang][bang].cred ca-i varsta[bang]

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia

noi si Roma 2006

la mare 2005

nasterea papusii

Postat

[hia]

Nu prea pot sa scriu caci sunt cu Simon in brate; azi a dormit la pranz 1 ora si 15 min [bang]; nu-mi venea sa cred ca s-a trezit; si nu mai vrea sa doarma inca o tura; asta inseamna ca la 8 ii fac baie si la 8.30 doarme [alcool]. Dar o sa ma termine pana atunci.

Stanca, aceeasi placere deosebita o am si eu cand ne intalnim [pup]

Mai, eu nu stiu daca pot saptaman asta la intalneala; acum nu am mamica mi-e tarseala sa il las pe Adi cu amandoi si eu sa ma duc la distrare; daca cumva vine mamica vin si eu.

nu mai pot. revin pe seara.... sau nu [:p]

Marianaid="size1">, [sofer] Stefanid="size1"> (20.04.04),id="size1"> [copil] Simonid="size1"> (30.08.05)id="size1">

poze cu noi:id="size1"> 1id="size1">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue">id="size1">

Nasterea lui Stefanid="size1">

Nasterea lui Simonid="size1">

Sanatate Maxima!!!id="size1">

Postat

Fetelor cica daca nu votam subiectu' ne da la gunoi.Asa ca la vot.

Cristiana in legatura cu programul de gradi- daca intentionezi ca ea sa merga la program lung asa trebuie sa incepi daca o poti duce doar la program scurt asa ramane ca trecerea e tare nasoala.Asa fac si eu cu Razvan il duc doar la program scurt in primul an si dupa mai vedem.Daca Theiuta semana putin cu mine nu o sa ii plac la program lung[:D]

Raluca usa de la bucatarie asa am gasit-o dar cred ca se poate face la astia cu termopane.

Ieri dimineta dupa ce a mancat , iar eu puneam cafeaua in cani intra Razvan in bucatarie cu un aer serios si zice catre mine "ce faci bei mami?".Va dati sema ca era sa lesin cand l-am auzit.

Fetelor am primit o galetusa de afine.Aveti idee cum sa le fac?Dulceta, sirop?Cum?

Eu propun ca saptamana asta sa ne intalnim doar noi, fetele fara copii.Asa pot veni si fetele care doar ne citesc pe motiv ca le-am "exclus".Da' nu mai vreau la Napoli centrale.[xx(]

Razvanid="blue">(07 martie 2004)[testoasa] si mami[vampa]

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1">

Postat

ciao fetelor. nu va scriu acum decat ca Miercuri nu pot veni la intalneala..revin diseara cu chestii suplimentare.

[pup]

R-b

EDIT: Stanca da ce-i cu Napoli Centrale? Sau te-ai saturat de Melanzane? Dac-o fi, hai sa incercam ceva ce n-am mai incercat niciodata, hi? Dar joi.. [:p]id="red">

No, vidiazni!id="green">id="size1">

Postat

Sunt aici.

Nu s-a inregistrat o plata la factura si ne-a taiat. Mai ce ma preocupa cel mai tare e cu stelele astea si cu voturi. Cum sa ne trimita la gunoi?

ia sa-mi faceti o trimitere la sub. asta cu stelele.

mamica fericita de Dany-boyid="blue">[patut]

[tv]

Postat

No, salut bebelushelor [:)]

Am revenit acasa dupa o mica tura de cumparaturi, taman pe ploaia aia cu soare.

Va scrisesem si duminica un mesaj lung si nu s-a postat asa ca am renuntat de frustrare.

Cristiana, ce fain ca ai comis-o cu sandalutze, stii ca eu sunt fan shopping [:)] si sunt vesnic fara bani [bang]. Eu am apucat de mi-am comandat iarasi o droaie de tampenii de la Quelle, dar deocamdata sunt multumita. Am luat niste pantaloni visinii si pantofi sport asortati...ceva am mai luat, dar nu stiu inca ce, da mi-a venit azi avizul in posta...

V-ati hotarat oare fetelor cand mergem la o mica barfa? Eu va zic inca odata ca miercuri nu pot, am planificat dinainte ceva, altfel sigur nu lipseam.

Azi am primit o veste buna: sora mea este insarcinata [bis] acum ma pregatesc sa-i fac pachet toate hainele cu burtica din dulap!

Nu-sh ce sa va mai zic...Serbanica e ok si si-a mai dat drumul la vorba. E tare figura "tata, manc!" "a meu!" totul e al lui.... "tati, bag capacu'" aia cu capacu e de groaza, el tot baga capacu' [hippi] azi a aruncat un prosop in wc [bang]

ok, va las, ma duc ca am treaba...ghiciti ce ma asteapta? of course, hainite la calcat...

R-b

No, vidiazni!id="green">id="size1">

Postat

Roxa eu am incercat cam tot de la Napoli centrale si sincer m-am cam plictisit.Mancarea nu mai e atat de buna ca-n studentie si preturile sunt cam mari.Si nu cred ca suntem atat de "incapabile "sa gasim o locatie mai faina.

E mortal Serabanica al tau cu capacul lui.

Felicitari matusico!

Razvanid="blue">(07 martie 2004)[testoasa] si mami[vampa]

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...