Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cluj rulz! (57)

Postări Recomandate

Postat

Roxana si eu comand din Quelle. Din ala de vara imi comandasem un costum de baie, unul din cele cu broderie. Acu imi comand printre altele rochia aia de seara roz, prima. Sper sa nimeresc numaru'.

auziti, putem vota de cate ori intram aici? sau 1 data si saluti?

mamica fericita de Dany-boyid="blue">[patut]

[tv]

• Răspunsuri 302
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Sara buna!

Ca la mine nu-i tocmai buna, ca m-am stresat tare la job si oricum cred ca m-am ales cu o penalizare... Cu toate ca in urma accidentului de care va ziceam sunt oficial in concediu 2 saptamani dar, constiincioasa cum sunt am zis sa ma duc la serviciu ca este treaba foarte multa si... Eh, asta este...

Ce va invidiez pe cele care iesiti ziua cu copilasii, mi-e dor de zilele acelea pe care le petreceam doar noi 2... Mai am cateva zile de concediu pe care planuiesc sa le iau din 22 si voi avea cateva zile doar cu Daria...Daria care a prin placa mea de intins parul (nu-i bagata in priza!!) si isi intinde freza de zor[vampa]...

De astea e obsedata, de tot felul de aparate, de haine, de farduri... Cica ma intreaba aseara: "Mami cand o sa clesc male o sa pot sa ma faldulez?"

Si la gradi (va dati seama ce "mandrie"pe mine) s-a facut o evaluare a aptitudinilor copiilor si ce aptitudini credeti ca are gaza mea? Moda si dansul... Si io care vroiam desenul si poeziile... Eh, sanatosi sa fim...

Asi io ziceam de Napoli Centrale (ca stiam ca pe-acolo va intalniti) si mie sincer imi place pizza pe-colo (eu sunt client de-ala care nu incearca noutati ci isi ia ce stie sigur ca-i bun) melanzzane am incercat dar ma asteptam la mai bun, nu siu de ce... Dar voi "cele vechi" hotarati, iar daca e joi dupa ora 6 ma supun cu placere...

Cristiana sigur m-ai vazut on-line azi? Cand am venit acasa calcul meu era inchis si nu vad cine sa fii intrat cu parola mea...[haibat][?]. Inca ceva: cam cat e o sedinta de masaj anticelulitic?

Fetelor dati-mi o idee: unde sa-mi caut o rochie asa mai de gala (dar simpla si draguta) de mers la o nunta dar pe care sa o mai folosesc si cu alte ocazii, clasica, neagra cu ceva bej-auriu...si la reducere daca se poate? Nu gasesc io asa ceva, asa-i?

Roxana, felicitari pentru sora ta si sarcina usoara!

Mariana, ai vazut dintoasa? Apropo, Daria e din 22.12.2002 ca vad ca e trecuta data nasterii doar la ma-sa...

Inca ceva Mariana: voi puteti sa scoateti poze daca vi le trimit pe mail? Intreb si io...

Mai chiar am chef sa ies un pic, sa profit ca e sotul plecat si soacra in concediu deci are cine sta cu gaza... Asa ca... Raluca, sper ca vii si tu, dac-o fi...

Daca nu mai scriu in seara asta va pup pe toate, noapte buna!

Dara si Darisor

Postat

Hai mai fetelor, chiar o puneti de intalnire saptamana asta? [q]

Nu se poate pe saptamana viitoare? Intreb si io... imi incerc norocul [:D]

Roxana, felicitari pt sora ta! Sa aiba o sarcina usoara si un bebe sanatos! (o sa-ti faca si tie pofta de burtica! o sa vezi ca am dreptate!)

Stanca, m-ai impresionat cu ora la care ai scris; pana acum H a dat chestii nashpa; sper sa-si revina.

Dara, am vazut dintii; acolo chiar sunt 2 canini? nu-i premolar cu forma de canin?

Simona, cu tine ce se mai intampla de nu dai pe la noi? sper ca sunteti ok.

Marianaid="size1">, [sofer] Stefanid="size1"> (20.04.04),id="size1"> [copil] Simonid="size1"> (30.08.05)id="size1">

poze cu noi:id="size1"> 1id="size1">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue">id="size1">

Nasterea lui Stefanid="size1">

Nasterea lui Simonid="size1">

Sanatate Maxima!!!id="size1">

Postat

Fetelor, eu acum mi-am terminat treaba (printre altele si camasile sotului[bang][bang][bang]) si-s rupta. Daca nu dormeam o ora la pranz, nu faceam mare branza dupa-masa, ca Stef ma manipuleaza cum vrea ea cu tot, dar mai ales cu olita in ultimul timp. De maine plecam la tzara unde n-are decat sa se zbenguie si sa fuga cat vor mushchii ei, ca n-am s-o opresc, numa' sa ma mai lase sa respir. Si sotu ce credeti ca a facut toata dupa-masa?? s-a dat pe un joc "strategic"-asa-i zice el, proaspat instalat[bang][bang]... asa ca nu-mi pare rau ca am dormit un ceas[hippi]

Dana, sa stii ca si io te-am vazut online o vreme, dar dimineata sigur, asa ca nu-sh ce o fi...[;)]

Asi, am receptionat, ramane sa vedem cum se poate face la noi sa arate si bine si cat de cat ieftin. Mersi.

Daniela, deci ne vedem numai dupa ce ne intoarcem, abia sapt. viit., ok???

Dragelor, acum va pup (tot de noapte buna[;)]) si abia astept sa revin sa va citesc[dual]

[nani]

minunea vietii mele

Postat

Nu-i premolar, ca dupa caninul oficial urmeaza un premolar si un molar... Decii copila mea are 2 canini (unul ceva mai tocit)[alcool]

Dara si Darisor

Postat

Neatza. Urez servici usor "muncitoarelor", printre care Cristiana si sedere placuta casnicelor cu pruncusori ca ploua.

Fiu-mio danseaza prin casa. Apoi face ture. O sa-i fac filmulet ca asa-i de dulce cum umbla el in picioare, pupe-l mama de voinic.

mamica fericita de Dany-boyid="blue">[patut]

[tv]

Postat

Olaaa gagici

Am fost la vaccin de dimi, Theiutza a fost curajoasa , a jelit mai mult dupa aia si s-a tot rugat de mine sa mai stau acasa.saracutza, sper sa nu faca reactii urate, am inima cat un purecel.

Mai ma tot doaaareee spatele, da is teapana dimineata pina ma framanta Mihai si ma dezdoaie.[bang][bang]

Ieri am fost la cumparaturi de vinete pe care I le-am amplasat la mama ptr pus pe iarna.

Dana, ii mortala Daria si moda¡Kfaina evaluare¡Kmie mi-a zis ca e f bun organizator, adica ii tot aranja pe ceilalti la jocuri si sportiva, musai s-o dau la sport.

(erai sigur sigur on line ieri toata ziulica)

Legat de rochia de seara, cam greu cu toate atributele enuntate de tine.Agnes Toma sunt ok dar nu ieftine.

Roxa si eu mi-am comandat din Quelle dar ma dispera astia ce tarziu le trimit¡Kplus din o comanda de 6 pozitii, vine cate o bucata si tot platesti la taxe postale.eu mi-am comandat o fusta lunga culoarea pruna¡Kla pantalomi m-as baga da nu stiu numerele¡Kziceti ce v-ati luat si e fain, cu nr paginii.

Felicitari sorei tale, sarcina usoara si bb sanatos!unde e?in Cluj?si pupici la micul vorbaret care arunca prosoape in wc[:D]

Raluca mereti la tara pe vremea asta disperanta?disperanta mai ales ptr cei care construiescƒ¼.si noi suntem invitati in we la Valea Ierii, sa vedem ce va fi!

Stanca sunt de acord sa schimbam locul, sa mai incercam si altceva.as propune Matei Corvin sau Ernesto.[il]legat de programul de gradi sper sa-i placa la lung, sincer, cred ca incerc asa.is stressata daca va dormi acolo[bang]si daca va manca[bang]

Svety[pup]

Propunere cu dedicatie pentru Mariana:hai sa ne vedem saptamana viitoare!!!!!!!!!id="red">

va pupicesc

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia

noi si Roma 2006

la mare 2005

nasterea papusii

Postat

[hia]

Cristiana, multumesc mult pt dedicatie [flo]; eu zic sa nu te joci cu spatele si sa faci un tratament. Edith e kinetoterapeuta; daca vrei stai de vorba cu ea sa vezi ce ti-ar recomanda.

Svety, si eu am un mic umblaret; sunt totali la varsta asta.

[pup] pt toate fetele.

[xx(] pt vreme.

Marianaid="size1">, [sofer] Stefanid="size1"> (20.04.04),id="size1"> [copil] Simonid="size1"> (30.08.05)id="size1">

poze cu noi:id="size1"> 1id="size1">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue">id="size1">

Nasterea lui Stefanid="size1">

Nasterea lui Simonid="size1">

Sanatate Maxima!!!id="size1">

Postat

Azi sunt rupta!

Razvan al meu nu a dormit de la 4.Aseara l-am pus in pat la ora obisnuita 9.30 si parea destul de obosit ca sa doarma.Ei, nici vorba.La 23.10 a cerut ultima tura de apa.Cine stie la cat a adormit.Apoi la 4 se trezeste ca vrea apa si are povesti cu taica-su'.Era treaz trezut.De la 4 pana la 5 si ceva l-am auzit tot vorbind, cantand.Pe la 5 si un pic nu isi mai gaseste carpa cu care doarme iar pe la 6 il trece pisu.La 7 fara un sfert vine la noi in camera cu textul "eu m-am trezit acum ce fac?".Pana atunci s-a dus numai Bogdan la el ca eu sunt foarte nervoasa in ultima vreme dar la ultima trezire nu am mai putut.L-am luat pe sus si l-am bagat in sacul de dormit cu cearta de rigoare.In cateva minute a adormit si a dormit pana la 8.30 cand l-am trezit.Saracul avea mutra unui om care a chefuit toata noaptea.

Am si o veste buna ca am cam terminat cu actele la firma si incepem sa ne redresam iar prietena mea cea mai buna are foarte mari sanse sa vina in Cluj.Asteptam aceasta venire de 4 ani.

Razvanid="blue">(07 martie 2004)[testoasa] si mami[vampa]

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...