Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cluj rulz! (57)

Postări Recomandate

Postat

Mariana, e o idee buna, azi imi vine nenea maseur acasa care si el a lucrat la recuperare dar chiar mai vreau o parere.e o criza zic eu si tre sa treaca , demult n-am aut probleme.am fost acu cativa ani si la manual terapie adica la un nene doctor care mi-a trosnit oasele.

Stanca , pai chiar a petrecut piti azi noapte, te cred ca te-au mancat nervii.Thea pe la 4 jumate s-a miorlait, m-a strigat si a zis ca vrea ceai incalzit cu miere[bang]

am sunat acasa si nu era suparata nici nu o durea piciorushu.

in multele mele framntari mai am una:cand va dormi fara pampers, se va plimba singura la baie noaptea sau ma va scula de n ori adica n=cu cate ori facea pishu inainte de dimi era scutecu de un kil?[alcool]

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia

noi si Roma 2006

la mare 2005

nasterea papusii

• Răspunsuri 302
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

[hia],sunt fara chef azi,cu vremea asta nasoala am stat toata ziua in casa si-am facut mancare.Alex a fost tare marait ca nu putem merge afara la joaca si m-a stresat cum a putut el mai bine[:(!].Acum doarme [;)],deci e cuminte copchilu.

De va zic ce faza mi-a facut .....chiar cand vroiam sa-mi schimb pantalonii,a prins usa de la intrare deschisa si a tasnit afara.Va dati seama ca a trebuit sa fug in chiloti dupa el ca deja isi lua avant sa-si dea drumul pe scari in jos[:(!].Intr-o secunda l-am agatat si-am fugit in casa[:I],norocul meu a fost ca nu m-a vazut nimeni,ca altfel trebuia sa ne mutam din bloc[:I].Sotul meu am crezut ca lesina de ras cand i-am zis.No spuneti si voi ce copchil zvapaiat am[bang].

Mariana,acum mi-am amintit ca m-ai intrebat daca n-am nevoie de masaj pt. celulita,cum sa nu ,chiar vroiam sa te intreb unde mergi tu la Edith,ca as vrea si io.

Raluca,sa te relaxezi la tara si ne vedem cand te intorci.

Va pup pe toate fetele[pup]

Danuta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danuta_bocaa/my_photos

Postat

Stanca, waw ce regasire! dar unde e plecata? hm; sintagma asta "prietena cea mai buna" pt mine nu mai exista de cand m-am casatorit; dar totusi, persoana care mi-e cea mai aproape de sufletul meu este, tot asa, plecata [:(] (in Canada) si nu ne-am mai vazut de 2 ani [:(].

Cristiana, Edith are cabinetul in M Viteazul; daca ai timp poti sa treci pe acolo. (vezi ca azi am masaj de la 7 [;)]).

Marianaid="size1">, [sofer] Stefanid="size1"> (20.04.04),id="size1"> [copil] Simonid="size1"> (30.08.05)id="size1">

poze cu noi:id="size1"> 1id="size1">id="blue"> , 2id="blue"> si 3id="blue">id="size1">

Nasterea lui Stefanid="size1">

Nasterea lui Simonid="size1">

Sanatate Maxima!!!id="size1">

Postat

E plecata in Irlanda la studii si vine in fiecare an acasa.Duminica pleaca inapoi[bang].

Ea a fost colega de banca cu mine in liceu si noi i-am convins sa se casatoreasac si le-am fost nasi.

Razvanid="blue">(07 martie 2004)[testoasa] si mami[vampa]

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1">

Postat

Bun gasit tuturor!

[hopsieu] dupa o saptamana in care am stat departe de internet. N-am citit nimic din urma, acum ma apuc voiniceste dar am ramas [wow] vazand noua fata a forumului. Sper sa nu ma ratacesc si sa inteleg ce e cu stelutele, cu voturile, cu agenda aceea sau ce-o fi ea [alcool]

M-apuc de treaba dar mai intai va [pup] cu drag pe toate!

Simona

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

Postat

Iaca am citit tot! Mi-am luat si notite ca sa vedeti ca sunt constiincioasa.

Cristiana sa ai multi ani frumosi si plini de dragoste langa sufletul tau pereche si desigur langa Thea. Multumesc pentru articol, eu am avut ziarul in mana la Bucuresti si m-am bucurat sa pot spune ca-l cunosc oarecum pe protagonist [^].

Mariana energia ta ma doboara. Da' cum poti fizic sa le faci pe toate si sa-ti faca si placere? Nici eu nu dau in clocot foarte des dar nu pot spune ca imi place chiar tot ce fac, sunt insa foarte constiincioasa. Alergat?? Cred ca din liceu n-am mai facut asta si ... era acum multi ani. Cat despre shopul din link si fantezii ... na ca te invidiez si pentru asta. Si pe mine ma intereseaza desigur ce ai luat, despre zan ce sa zic ... el ar face si probe daca s-ar putea (la magazin zic!) [pk]

Raluca draga, primeste si de la mine un intarziat "la multi ani!" [flo][flo][flo] Sa ai parte de tot ce-i bun, sa infloresti si tu si toata familia dupa cum va sunt sufletele de frumoase.

Oana [ilp] bate-ma, omoara-ma dar nu pot sa-mi amintesc cu nici un chip ziua exacta a aniversarii tale, asa ca iti zic acum "la multi ani fata frumoasa!", sa ai parte de multa fericire si sa primesti iubire cu aceeasi masura cu care dai. De la mine [pup] de la zan [flo] si [cheers]

Roxanicea bine ai revenit din vacanta, sper sa-ti fi priit, pozele sunt super!! Nu am putere sa te invidiez si pe tine [inec], o sa incerc maine-poimaine cand voi fi mai odihnita si ... poate ne vedem saptamana asta!

Arleena sper sa fi aflat despre mine pana acum ca nu am copii da' ma bag in vorba ceva de speriat [hia], asa ca daca nu e prea tarziu iti recomand (de la prietena mea cea mai buna citire) galactogyl ca sa-ti pastrezi lactatia un timp cat ma indelungat si desigur ... sotul are dreptate, nu mai pune la inima chiar tot acum.

Roxa-boxa de tine imi este un dor special si-ti trimit un gand bun da' nu in fiecare zi ci numai cand imi ies din minte treburile presante de serviciu [pup]. O sa-ti placa cu siguranta la Berlin si vezi daca nu reusesti sa prinzi un weekend acolo, poate vine si omul tau [:I]. Ma bucur ca e Serban acasa si ti-e mai bine. Tu de ce ma scoti din minti cu tortul? Sa-mi zici mie pe ceas cat a durat coacerea blatului si cat umplutura, ca daca tu ai timp inseamna ca am si eu. Felicitari sorei tale, ii doresc si eu sa aiba o sarcina usoara si un puiut sanatos.

Stanca slava Domnului ca se arata lumina si la firma ta, sper sa iesiti cat mai repede si mai bine din perioada cetoasa. Razvan e dragut foc cu replicile lui, o sa ai mult de furca cu el pentru ca e genul intelept, care gandeste mult si vorbeste cu miez [asia]

Acum ma dau batuta, atat am reusit sa retin din tot ce-am citit, rog pe restul fetelor sa nu se necajeasca ca nu le-am inclus in inventarul de mai sus. Vreau sa spun si eu ca ma bucur ca au revenit cateva fete pe care nu le-am mai vazut de mult si ca le rog sa mai stea pe la noi ca sunt bine venite, indiferent de cat timp si chef au de citit / scris / intalnit. Am zis!

Acum de intalnire ... mi-as dori foarte mult sa ma vad cu voi joi sau vineri. Si eu si Cristiana. Cristiana spune ca poate, va rog spuneti si voi. Propun joi ora 18.00 la unul dintre restaurantele: Lugano, Chios, Agape. Eu am fost doar la Agape, de restul nu stiu nimic! Mariana, poate aranjezi cu o amica ...

Si ... daca va mai aud cu batranetile voastre dau cu voi de pamant. Uitati-va la ce ati realizat in timpul asta si apoi trageti concluzii. Pe mine sa ma treceti la 12 iulie in faimosul an [pk] 1969. Ma declar decan de varsta si pretind ascultare [:p]

Scuzati lunimea mesajului, stiti boala aceea - limbarnita ii zice!

Simona

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

Postat

[hia] bebelushelor!

Simo, bine ai revenit fata mamii! Uite acu vad ca ai si postat, taman cand scriu io. Simo, fetelor, va rog sa ma trageti de maneca cu tortul...acu nu ma timp sa scriu mult.... E foarte simplu de facut si blatul, cica trebuia copt 45 de minute dar s-a copt in 15 minute, va jur. Era sa-l ard ca am dat focul tare, dar fiindca era strat subtire s-a patruns..in fine, e o minunatie de reteta, simpla si buna! Si puteti "croseta" si altceva pe marginea ei ...

Mai ce-am ras, Daniela Boca, m-am spart de faza cu iesitul in kilotzi pe scari! Ai fost baftoasa [cool]

Mariana, sper sa te prind la Edith! Daca nu, povestim noi...

Cristiana, pupicei la Theiuta! Hi hi auzi, ceai incalzit cu miere, mai mai [hippi] copiii astia.

Gagici, ati auzit de produsele cu aloe de la Forever Living? Am luat ieri un produs numit Activator, e genial! L-am dat pe Serban pe 2 bube, in 5 minute s-au dezumflat. Eu l-am folosit pe 2 chestii (lucru manual [hippi] si pana dimineata erau superok...Abia astept sa vina acasa sa vad cum arata bubele lui Serbanica si sa-l mai dau odata!

Stanca, bravos si bafta multa! Mai io zic ca Razvi are o perioada...poate e de la luna...bai, stiu! De-aia am io ganduri eroice, de la luna [hippi]

fetelor, va las, poate revin diseara, daca nu, maine!

[pup]

Roxa

No, vidiazni!id="green">id="size1">

Postat

aaa mi-am amintit!

Cum ramane cu intalneala, o facem joi sau vineri? Sa ma PM-uiti si pe mine odata ce decideti sau daca nu, un bip pe mobil...mi-am pus ringtone nou, abia astept sa sune [:D]

Simo, inca una despre tort: poti face tort bun bun de tot!!! fara cuptor si fara foc si mai ales fara oua crude...o sa-ti dau reteta! E cevaaaaa!!!

Quelle..Cristiana, tu ar trebui sa comanzi marimi de-alea de genul 34 max. 36 ca mie mi-e bun 38.

Svety, la Quelle numerele sunt mai degraba mari..de ex. daca tu stii ca porti 40, ia 38 linistita...

No, vidiazni!id="green">id="size1">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...