Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cluj rulz! (57)

Postări Recomandate

Postat

am revenit si eu in cluj dupa ce am petrecut un week-end prelungit cu scumpii mei. asa de tare ma intristez cand vad ca fac progrese si eu nu sunt langa ei.[q] spun tot mai multe cuvinte, stalcite bineinteles, dar ideea e ca se "straduiesc"[:D]...numai cu olita stam prost: nu vor si pace![V]

mey ce se intampla, mi se pare mie sau se cam supara lumea? tatiana id="red">imi pare rau ca ti-am raspuns in legatura cu polipii. data viitoare voi tine cont...nu mai dau sfaturi orice ar fi

raluca id="red">un "la multi ani fericiti si impliniti" si de la noi. cu intarziere dar din inima [flo] [flo] [flo]

roxana id="red">felicitari pt. sora ta, sa aiba o sarcina usoara si fara probleme.

acu cred ca ma duc sa stau in pat. sunt foarte obosita ca piticii au cam facut cu schimbul azi noapte si azi dimineata s-au trezit la 6. eu am venit in cluj am mers la serviciu, la banca pt. credit(cred ca maine-l vom primi in sfarsit!) si abia pe la 20.00 am ajuns acasa...asa ca sotul meu nu se prea poate baza pe mine azi.

mi-ar place si mie o intalneala cu voi mai ales ca bebeii sunt la tara si ar fi mai usor pt. mine, dar stiu eu...

Adriana &

id="size2"> Biancaid="red"> si Tudorid="blue">id="Book Antiqua">

(03.11.2004)id="size1">

• Răspunsuri 302
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Intru numa' sa-i zic lu' Roxa ca mi-am comandat un costum de baie si conform masurilor mele era ok, dar dupa ei aveam fundu' ca o masa de poker. Da l-am refacut. Deci faci o comanda de mai multe chestii si-ti trimite cate unu'[bang]si platesti transportul? Asa zicea, oare care din voi? Poi fac scandal.

Il culc pe populitzi.

mamica fericita de Dany-boyid="blue">[patut]

[tv]

Postat

nu pot sta ca trage Mihai de mine cica la nani[il][il]

io poci numa vineri si la Mariana ii zic ca facem si next week special ptr ea.ca atunci e Simona plecata si trebe sa va vedem pe amandoua.

Roxa am ras bine de masurile care mi le-ai recomandat la Quelle, auzi 34[flo][flo].esti tu amabila da chiar mai mici ca ale tale, come on, as vrea io[ups]

cu Simo am pove pe mess asa ca o pup numa de noapte buna

va pup pe toate ca tre sa ies

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori)

Thea Alexia

noi si Roma 2006

la mare 2005

nasterea papusii

Postat

Buna...dimineata!

Imi pica ochii-n gura de somn ce mi-e, dimineata iar suna ceasul o ora pana ma trezesc...

Cristiana ma bucur ca ati trecut cu bine de vaccin... Am vazut ca te framanti cu programul la gradi - eu sunt pentru programul lung, dar stii ca n-am avut incotro... Atata doar ca acolo mai doarme de-amiaz ca acasa tare rar... Am o mare rugaminte: poti sa-mi trimiti un CV in limba engleza, sa-l am de model? (ca daca tu n-ai CV-uri, atunci cine?)

Mariana nu mi-ai rasuns la intrebarea in legatura cu fotografiile: daca va trimit pe mail un fisier cu fotografii puteti sa le listati? Intreb pentru ca stiu ca in alta parte se poate, dar nu vreau sa merg la "concurenta"[:)].

Roxana mie mi-ar fii frica sa comand din cataloage... La cat imi e de greu sa-mi cumpar ceva sa-mi placa cu adevarat (si pretul si tot...) Nu stiu cum fac dar mereu sfarsesc prin a-mi lua lucruri super-simple de teama sa nu-mi iau ceva ce apoi sa nu imi mai placa, sau sa nu am la ce sa port... Din concediu m-am intors cu doua tricoute: unul alb si unul negru... simple si banale...dar merg cu o gramada de haine din garderoba mea...

Simona tu ai fost la Bucuresti? Ce dor mi-e si mie de magazinele de-acolo si de KFC[pofta]...

Pe restul va salut, noapte buna cred ca aveti deja, ma duc sa ma culc altfel o sa adorm cu capul pe tastatura...

Dara si Darisor

Postat

bine ai venit sim!

nu ma invidia pt concediu...nici peste cateva zile cand te mai odihnesti, ca uite ce te mai plimbi si tu! mereu etsi prin cate un colt de tara sau pe afara din ea.

pupici si noapte buna tuturor!!!!!!

[bis][;)][pup]

roxi [floare3]foto

noutatifoto

Postat

[bis][bis][bis][cor]

LA MULTI ANI SCUMPA NOASTRA PRINTESA, PETRAid="Tahoma"> !!!!!!!! id="red">id="size5">

[s][s][s]

[/b]MAMI SI TATI TE IUBESC ENORM [pup][pup][pup] SI ITI DORIM SANATATE, FERICIRE SI TOT BINELE DE PE LUME!!!!!! [pup][pup]id="size4">[/b]id="blue">

[bum][bum][harp][harp]

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia">[8**]Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange">

[foto] & [tv]

SCOALA SKI

parinti clujeni

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...