Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de mai - iunie 2008 (5)

Postări Recomandate

Postat

Buna dimineata fetelor.

Sper sa fiu colega cu voi.

UM am avut-o in 18.08

Astazi e Z29 si am un test pozitiv [bis]

Luni ma duc la doctor, si sper sa confirme si el.

Pana nu is sigura 100%, nu ma treceti pe listuta.

Desi, teste am facut o gramada la viata mea si nu ama vut niciodata unul cu 2 liniute. Iar luna asta am monitorizat si TB care e peste 37 de 14 zile.

Cat ar fi sarcina mea de mare? 4 saptamani? 4 si-o zi?

Si mai vin cu o intrebare. Eu am inceput sa iau brocriptin de vreo 17 zile, pt ca am prolactina f mare. E bine sa iau in sarcina?

O zi faina fetelor, si o sa intru pe-aici mai des...acum am motive [;)]

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

lilly, felicitari!!

eu zic ca azi faci fix 4 saptamani, deci luni vei avea 4 sapt si 2 zile, cam devreme de mers la medic dar iti inteleg nerabdarea!! iti tin pumnii sa iti zica dr ca este bb si mai ales ca este bine pozitionat, la mine la 5 sapt si 2 zile abia s-a vazut sacul gestational la eco transvaginal, bineinteles, abia astept acum pe 20 sa merg iar, poate vad si eu vreo umbra de bb!!

bun venit la noi !!

Alina [gravi] 8+

bebe

Poze

Postat
quote:Originally posted by alina_1980

lilly, felicitari!!eu zic ca azi faci fix 4 saptamani, deci luni vei avea 4 sapt si 2 zile, cam devreme de mers la medic dar iti inteleg nerabdarea!! iti tin pumnii sa iti zica dr ca este bb si mai ales ca este bine pozitionat, la mine la 5 sapt si 2 zile abia s-a vazut sacul gestational la eco transvaginal, bineinteles, abia astept acum pe 20 sa merg iar, poate vad si eu vreo umbra de bb!!bun venit la noi !!Alina [gravi] 8+bebePoze

id="quote">id="quote">Merci...[il]Nu tin neaparat sa vad ceva la eco, dar la control macar ar trebui sa-si dea seama ca ceva e schimbat,nu?Si vreau sa intreb doctorul de brocriptin daca sa-l mai iau sa nu.
Postat

buna dimineata ! Vin si eu din urma, am lipsit iar, dar cu greturile astea ies din casa sa mai uit de ele... acuma dimineata ma pun sa mananc stixuri si biscuiti, poate imi mai trece greata, desi umpic de greata tot port cu mine toata ziua, si numai dc ma gandesc la ea mi se face mai rau...

si mie imi apar tot felul de cosuri, sunt obosita, aproape ca nam vlaga in mine de nimic. Doamne, sa treaca odata toate astea.

Geta [gravi]6+, iubitoare de [copil]

http://getutza81.hi5.com

http://bd.lilypie.com/AO6cp3.png

Postat

[nl]Buna ziua. Toacmai am aflat ca sunt insarcinata in patru saptamani si am venit sa ma bucur alaturi de voi.Imi doresc tare mult sa fie totul bine.Vrea si eu sa stiu daca e normal sa nu ai greturi, sau sa ai asa o senzatie ciudata de durere de burta ca atunci cat trebuie sa-ti vina menstruatia?Acum am si eu cu cine vorbi si ma sfatui.Va pup.

pupici

Postat

Bine ai venit Lilyid="red">! Iti doresc sa ai si confirmarea dr pentru bb din burtica.Am o prietena care mi se pare ca a luat brocriptin in sarcina, nu stiu cit timp si in ce stadiu al sarcinii dar cel mai bine sa intrebi dr. Eu de ex am luat duphaston luna august 10 pastile, dar dr m-a asigurat ca e ok, de altfel stiu si fete care iau pentru fixarea sarcinii utrogestan sau duphaston.

Ceniaid="red">, ce frumos sa nasti tocmai de ziua ta! Mi-am dorit si eu sa incerc asta, dar n-am ramas atunci cind ar fi trebuit. Nu-i nimic, noi sa fim sanatosi.

ALinaid="red">, mai bine ca n-ai greturi...sa fii fericita.[pup]

Cu siguranta ca eu daca n-aveam la sarcina asta imi faceam fel de fel de griji ca de ce n-am ca la David....Asa ca pentru mine e mai bine ca sunt...Dar abia astept sa treaca[ups]

David (10 nov 2004) si

Simona [gravi]6+ puiul mic

Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Postat

Buna dimineata mamicutze.

Deja sintem maimicile bobului de mazare, nu?

Astazi ptr prima data in 5 saptamini si 6 zile - cit are bebelu meu mi-a fost greatza. Deci e acolo si incepe sa aiba preferinte si antipatii.

S-a intimplat cind dadeam cu fis-fis pe aragaz sa-l pot sterge. Asa ca ... o sa-l las acolo pina vine tati sa-l stearga daca nu reusesc sa tin greata in friu.

Sarcina usoara si sanatate la mamici si bebiti.

eu - Inaid="blue">id="Comic Sans MS">

[gravi] - puiutul meuid="blue">id="Comic Sans MS">

Postat

getutza,simona si ina [pup] !

pai stati putin mai fetelor ca eu am crezut ca astea nu se pun!!am crezut ca tre sa fie musai alea de dimineata cand te trezesti!

[il][il] pai asa am si eu , ehe, o gramada, la fas fas de baie, la carne, la cafea, numai mirosul si gandul imi dau asa un nod in gat si o apa in gura, sau cum sa ma exprim eu mai bine [bang][bang], poate intelegeti voi!!

Alina [gravi] 8+

bebe

Poze

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...