Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de mai - iunie 2008 (5)

Postări Recomandate

Postat

Bun venit noilor gravidute! Sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi!

Simonica nu am reusit sa vb la CMU de la Romana, am aflat ca si-au schimbat tel, 0213165876,77,78 dar suna ocupat... cum vorbesc, te anunt. Eu am consumat multa miere pana acum, cam juma de litru pt ca am avut o viroza si medicii mi-au spus si ginecologul si pediatrul si med de fam sa nu iau nimic altceva decat citrice, vit C si miere multa. Stiu de botulism la copii, dar bebeii nu au sistemul imunitar dezvoltat, de aceea ei nu consuma nici zahar, nici sare in primul an de viata... Mai departe... sper sa nu fi facut vreo prostioara, ca n-am facut altfel decat cum a spus medicul...

• Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Danaid="red"> un pupic mare de la mine, ca ajuti lenesele ca noi.

Alyshid="red"> cred ca si tu si Alina_1980id="red"> spuneati ca ergeti la control saptamina asta. Nu aveti emotii? Abia astept sa treaca ziua de azi.

Simonaid="red"> felicitari surorii tale. Gemene spui... nu ai sanse sa faci gemeni? Nu ti-ar placea?

Cred ca as fi .... beata de fericire daca as face gemeni. Dar si cu unu ... nu ma pling, pentru inceput. Apoi o s-o urmez pe Madalutaid="red"> si fac si bebe 2 rapid.

Va pup. O zi buna.

eu - Inaid="blue">id="Comic Sans MS">

[gravi] - puiutul meuid="blue">id="Comic Sans MS">

Postat

Cadinaid="red">, deci au schimbat numarul...O sa sun si eu cit de curind oricum, vreau sa-mi programez si eu cit mai din timp.

Cu mierea stai linistita, nu-ti face griji. Imi pare rau ca am postat respectiva informatie, nu m-am gindit ca pot ingrijora mamici [pup]. Eu am mincat brinza feta, mestec guma, pina la urma voiam sa spun ca un risc apare parca din orice...acuma nu e cazul sa traim in stres, mai bine pt bb e sa stam linistite si sagindim optimist.[flo]

David (10 nov 2004) si

Simona [gravi]7+ puiul mic

Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Postat

Cred ca mai rau ne face stresul gen "vai am mincat...", "vai n-am mincat...", "vai ce am facut..." decit sa mai "scapam" cite ceva.

Cred ca sint putine mamici care respecta cu sfintenie lista. E facuta orientativ. Asa cum e imposibil sa mincam numai ce trebuie in general.

Important e sa ne pastram tonul vesel, de buna-dispoztie si curajul. Nu va mai imacientati ptr. orice aliment consumat (cred eu). Daca chiar aveti dubii puteti intreba medicul si o sa va mai linisteasca.

Postat

pup fetele care s-au trezit mai tarziu!

ina succes la dr, alish si tie la fel[pup]

eu ziceam ca merg acum joi la dr dar m-am razgandit, ca ma simt destul de bine, asa ca voi merge, saptamana viitoare cand voi avea 10 saptamani, pana atunci poate reusesc sa fac si testul hiv ca nu am apucat inca sa il fac!

simona felicitari pt sora ta, sa aiba un bb sanatos si o sarcina usoara, ea nu vine la odisee?

va [pup] pe toate, va las acum, tre sa plec si eu la servici, sapt trecuta am stat acasa ca seful meu a fost bolnav dar acum gata, la munca!

Alina [gravi] 8+

bebe

Postat
quote:Originally posted by ina78

Simonaid="red"> felicitari surorii tale. Gemene spui... nu ai sanse sa faci gemeni? Nu ti-ar placea? Cred ca as fi .... beata de fericire daca as face gemeni. Dar si cu unu ... nu ma pling, pentru inceput. Apoi o s-o urmez pe Madalutaid="red"> si fac si bebe 2 rapid. Va pup. O zi buna.eu - Inaid="blue">id="Comic Sans MS">[gravi] - puiutul meuid="blue">id="Comic Sans MS">

id="quote">id="quote">Inaid="red">, poate la prima sarcina daca erau gemeni mai era cum mai era...dar acum sincer nu prea mi-am dorit...n-am ajutor.Am fost la dr deja, mi-a spus sarcina unica in evolutie, sper sa nu aud schimbari la urmatoarea eco, mai ales ca la gemeni greturile sunt mai puternice [:D] Eu am si mama si bunica care au nascut gemeni, asa ca am toate sansele.Alinaid="red">, sora mea probabil va intra si ea la odisee, desi nu a mai intrat pe forum, decit ca sa anunte la odiseea unde eram cu David dupa ce am nascut. Avem totusi o problema : acuma sa-mi spuneti si voi ce credetiA fost la dentist si si-a facut o anestezie usoara, in ziua respectiva si-a facut testul si i-a iesit negativ, iar acum azi, la o sapt si ceva i-a iesit pozitiv...Voi ce credeti? Sotul ei e medic stomatolog i-a spus ca anestezicele folosite sunt foarte usoare si sa nu-si faca griji, dar sta asa cu teama...David (10 nov 2004) siSimona [gravi]7+ puiul micDaviduchele meu"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Postat

Buna dimineata mamici, si eu putin mai tarziu...Azi nu am avut greturi de dimineata, cel putin nu asa accentuate ca de obicei, am mancat niste painica cu ou, si cred ca ma duc la medicul de familie sami dea trimitere pentru analize, ca saptamana trecuta am fost terminata, dar saptamana asta sunt hotarata sa fac ce trebuie si sa nu ma las doborata de niste greturi. Eu pot sa zic ca pastrez listuta cu alimente, doar suc mai beau din cand in cand, dar numai natural (Cappy sau Timbark) si nectar si am mai mancat la Mac si shaorma sau kebab, dar numai o data. Eu incerc sa pastrez listuta dar stiu ca oricum cred ca se refera la consumul excesiv, nu sa nu mananci absolut deloc, eu oricum ou crud, carne in sange, conserve, salamuri, etc, nu mananc de loc. Oricum consider ca alimentele sunt importante in sarcina, si nu faptul ca ma mir la animale, sau mai stiu eu ce prostii babesti, parintii nostri zic ca ah, nu e important ce mananci, ca poti sa mananci orice, ca o sa fie copilul pretentios, eu consider ca gresesc foarte mult.

Geta [gravi]6+, iubitoare de [copil]

http://getutza81.hi5.com

http://bd.lilypie.com/AO6cp3.png

Postat

Simona, Dordia, multumesc pentru raspunsuri, am stat asa fara picaturi, vad ca intr-un final s-a mai desfundat nasucul meu, dar tare rau e sa nu poti respira.[pup]

Alina, bafta si tie pt cand te hotarasti sa mergi la dr, iti admir mult rabdarea. As mai fi stat si eu, dar am deja programarea facuta si nici nu mai am rabdare. Insa prietena mea care merge la aceeasi dr, mi-a spus ca la 7 saptamani ea n-a vazut decat un punctulet, nu a vazut inimioara batand. In fine, important e sa-mi spuna dr ca totul e in regula. Poate n-o fi ecograful cel mai performant din lume, nu stiu. [pup]

Ina, da, am emotii, azi sunt cat de cat ok, dar maine cred ca o sa tremur toata ziua[pup]

Alina [gravi] 6+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Postat
quote:Originally posted by Alysh

Alina, bafta si tie pt cand te hotarasti sa mergi la dr, iti admir mult rabdarea. As mai fi stat si eu, dar am deja programarea facuta si nici nu mai am rabdare. Insa prietena mea care merge la aceeasi dr, mi-a spus ca la 7 saptamani ea n-a vazut decat un punctulet, nu a vazut inimioara batand. In fine, important e sa-mi spuna dr ca totul e in regula. Poate n-o fi ecograful cel mai performant din lume, nu stiu. [pup]

Alina [gravi] 6+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

id="quote">id="quote">

Daca ai sa vezi doar un punct, sa te uiti atenta la el, sa vezi ca pilpiie[il]. La mine asa se vedea.

David (10 nov 2004) si

Simona [gravi]7+ puiul mic

Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Postat

Alinaid="red"> e bine ca ai puterea de a te abtine. Eu mor de nerabdare. Cred ca mi-ar placea la nebunie sa am acaas posibiltatea de a face eco zilnic, sa vad ce face bebelu` meu. Servici usor daca ai avut o saptamina de vacanta... poate la tine e mai usoara acomodarea, eu insa si dupa o zi de concediu ... ma urnesc greu (vorbesc acum... in realitatea as vrea mai mult [:D])

Simonaid="red"> chiar e o regula la 2 bebei sa fie greturile mai mari? Poate vei fi mai norocoasa si nu ai greturi. Fie cum iti doresti tu. Sarcina sa fie usoara si nasterea la fel.

Cit despre sora ta stiam si eu un caz asemanator, insa i s-a spusa ca nu e nici o probl. Cred ca bine ar fi sa povesteasca medicului ginec. si s-o sfatuiasca. Iar sotul ei cred ca stie cu siguranta ce anestezice se fol.

Getutzaid="red"> felicitari ca poti respecta lista. Eu as minca orice, insa in special ceea ce e pe lista. Insa nu ma mai stresez. Daca ma consum si-mi fac o mie si una de grija ii va fi mai rau bebitzului decit daca mai scap un suc sau un salamior.

Cit despre babe ... eu nu le am cu superstitiile in general iar acum nici atit. Noi deja ne uitam dupa haine de bebe si alte lucrusoare (ba chiar am cumparat un costumas).

Alysh id="red"> azi ca azi, sa ne vezi miine cum o sa fim. Eu cel putin. Eu mi-am facut programare abia la 16.30 si acum imi pare rau. Dar asta e... Chiar daca nu vedem inimioara macar un punctuletz sa vedem, sa fie unde trebuie si cum trebuie.

Pup toate fetele.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...