Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gradinita Andantino - sector 3

Postări Recomandate

Postat

tino-tino - acest forum exista pentru ca parintii sa schimbe impresii. fiecare isi spune parerea despre un subiect sau altul si cu totii avem de invatat unii de la ceilalti. sunt pareri personale, sfaturi pe care nimeni nu este obligat sa le urmeze.

stiu mai multe gradinite deranjate de comentariile acestui forum, deranjate de faptul ca experientele traite de parintii nemultumiti pot fi atat de usor facute publice. in era comunicarii si a internetului, un cuplu de parinti care au fost dezamagiti de o gradinita nu influenteaza doar grupul limitat de prieteni pe care il au, ci o comunitate intreaga. iar comunitatea desprecopii este una foarte puternica. personal cred ca fiecare parinte activ pe acest forum are propria putere de discernamant si ca isi va face singur o opinie in urma unei vizite a gradinitei la care vrea sa isi dea copilul.

eu v-as sugera ca, in loc sa intrati pe forum si sa incercati sa il vopsiti pe capcaun in cele mai negre culori, sa incercati sa revizuiti problemele din gradinita. faptul ca incercati sa aruncati cu noroi in cineva care va critica nu poate sa va aduca decat deservicii.

nu mai scriu nimic altceva. adela a spus tot ce mi-as fi dorit eu sa spun. adela [flo]

cele mai frumoase

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
quote:Originally posted by Tino-Tino

Citind cele scrise pe acest forum, fiind cadru didactic, sunt dezamagita de atitudinea unor parinti care scriu foarte urat despre unele institutii de invatamant, despre educatoare, despre cei care au grija si-l educa pe copilul lor.

id="quote">id="quote">

Daca adevarul este urat atunci asta este: parintii scriu urat.

[parintii] ... fac aprecieri si noteaza chiar materialul didactic existent in gradinita respectiva, propun sisteme de notare fara a cere ajutorul unui cadru specializat (de ex. Inspectoratul Scolar). Chiar pot avea un sistem de evaluare corespunzator?.

id="quote">id="quote">

Inspectoratul Scolar nu este in stare sa puna pe picioare un invatamant sanatos in propria-i ograda; nu vad cum ar putea sa judece alte ograzi, cele particulare. Lasati parintii sa judece gradinitele caci ei sunt cei mai indreptatiti sa faca acest lucru. A trecut vremea Partidului unic care hotara ce este bine si ce este rau pentru fiecare dintre noi toti.

Capcaun nedumerit si revoltat deopotriva

Postat
Stimata doamna Adela Iepure nu inteleg exact de ce ati intervenit in discutie. Sper ca nu aparati interesele nimanui si de aceea va raspund.Taxa la Gradinita Andantino NU include "serviciile educationale oferite per total"! Sunt anumite activitati, cursuri (pian, canto, dans sportiv....) care se platesc separat.Pe copilul Capcaunului l-am pregatit suplimentar, din timpul meu liber.Am lucrat cu multa placere.E un copil deosebit, foarte talentat.L-am invatat sa cante: multe ore de canto,munca, daruire. I-am oferit "ceva dulce" ca premiu, ca semn de prietenie; nu am stiut ca vor fi atat de multe discutii.. Intre micul artist si profesorul lui se naste o relatie speciala, de prietenie, de incredere; nu poti cunoaste sau intelege aceasta stare decat daca treci prin ea.
Postat

(continuare)

Cred ca se confunda termenii; cineva scria in acest forum "dotari- caiete, creioane..." - acestea sunt rechizite scolare, nu sunt "dotari".De asemenea cred ca nu se cunoaste exact notiunea de "material didactic". Stimata doamna Adela Iepure, materialul didactic nu poate fi in functie de "cerintele parintilor". Numai un cadru calificat poate aprecia calitatea si cantitatea materialului didactic! Cand merg la medicul stomatolog (asa cum ati exemplificat), eu nu stiu daca materialele folosite sunt de calitate; il cred pe cuvant pe medicul stomatolog si platesc atat cat imi cere fara sa intervin in meseria lui, nu indraznesc sa-i dau sfaturi, sa-l contrazic, sa-l judec. De ce atunci cand e vorba despre gradinite cu totii stim mult mai multe?!

Televizorul isi are rostul lui, e un mijloc (didactic)de informare, nu numai de "relaxare". Sunt anumite emisiuni foarte frumoase pentru copii.(de ex. fetitele noastre: Amina, Bianca,Sofia, care au doar 4 ani si canta foarte frumos, au fost vazute la TV de catre colegii lor intr-o emisiune la TVR1).

Copii primesc buline/stelute. Sa nu exageram cu discutia despre "ceva dulce" (copii nu primesc in fiecare zi ca premiu cate un tort !!)Daca nu are voie - nu primeste! Va invitam la gradinita pentru "a vedea cum intra o gramada de pitici ca sa manance"(sunt doar 8-10 copii intr-o grupa)

De ce va exprimati fara a cunoaste exact situatia! Va puneti intrebari ca parinte? eu cand vreau sa-mi cumpar ceva, merg prin mai multe magazine, verific balanta calitate-pret si ma hotorasc singura. Nu astept sa-mi povesteasca nimeni despre produse! ...Si inca ceva! Intre copil-parinte-educator trebuie sa existe o legatura stransa, un triunghi al prieteniei, al comunicarii sincere, spre progresul copilului.

Nu formati tabara parintilor si tabara educatoarelor, uitand de copii!!!

De ce sunteti atat de suparata pe un cadru didactic? V-ati gandit ca sunt si eu mama,ca-mi iubesc si eu copilul si-mi doresc tot ce-i mai bun pentru el? La gradinita particulara la care a fost inscris, in grupa mare-pregatitoare, baiatul meu a intalnit oameni deosebiti care l-au inteles, l-au iubit, l-au prergatit pentru scoala. Eu, ca mama, am avut o relatie foarte sincera cu d-na directoare si cu intreg personalul gradinitei. Am cominicat foarte bine. S-a realizat acea legatura de suflet si voi aduce mereu multumiri celor care l-au ingrijit si educat pe baiatul meu.

Postat

Pentru "vrabiuta"!

Si eu , ca parinte, voi schimba impresii.

Ma deranjeaza doar cand cineva care nu a intrat niciodata in Gradinita Andantino, considera ca trebuie "sa revizuiesc problemele din gradinita". Care probleme? Consider ca va exprimati prea agresiv! Nu "vopsesc" si nu "arunc cu noroi" in nimeni. Capcaunul a scris impresiile lui din luna ianuarie 2006. Am prezentat situatia actuala!De ce sa-l las sa "arunce cu noroi" in institutia care i-a ingrijit si i-a educat copilul? Credeti-ma! Chiar nu am inteles de ce a plecat si de ce acum scrie aceste lucruri (si se pare ca sunt persoane care au timp sa..desfaca firul in patru).Am avut o relatie deosebita cu copilul Capcaunului si pe sotia lui chiar o consideram o prietena buna. Cred ca e timpul sa punem punct. Discutam cu placere despre altceva; asa , ca mamicile!

Postat

Domnule Capcaun, vad ca acum nici Inspectoratul Scolar nu e in stare de nimic! Si cu Partidul unic... discutie inutila... eu nu prea am prins vremurile acelea! Ramane de vazut cine "judeca gradinitele". Capcaunului ii place foarte mult sa...critice.

Ca sa nu mai fie "nedumerit si revoltat deopotriva" il rog pe Capcaun sa incheie discutia despre Gradinita Andantino. A trecut mult timp, informatiile nu sunt de actualitate!!

Si o ultima vorba: Capcaunule, ai un copil minunat! Si acum il iubesc la fel de mult!

Postat

Prima zi a fost super, i-a placut la nebunie si nu pot decat sa ma bucur! Cand l-a luat buni la ora 13 a trebuit sa ii zica de 3 ori sa plece, nu se mai despartea de copii! Asta in afara de faptul ca a invatat sa zica "bitte", ceea ce mi se pare foarte amuzant, presupun ca a auzit in treacat, pentru ca fiind cel mai mic si mai nou nu a avut rabdare sa stea la "germana".

Nu stiu de ce sunteti asa de inversunati, gradinita nu este decat un prim pas in educatia copilului, mai tarziu ce o sa se intample? Nu putem sa ne asteptam ca la gradi sa invete absolut tot, nu se poate asa ceva. Trebuie sa invete sa comunice in primul rand...In fine, prea multa teorie strica. Eu una sunt foarte multumita de ceea ce ofera gradinita ca programa si ca oameni, sunt persoane foarte "calde", asta se simte imediat. Si pana la urma, omul sfinteste locul...nu invers.

"Bitte", ca sa zic asa...[;)]

Roxana & Rares Voda

Postat

zazzie nu suntem inversunati, suntem patiti. Le atrag atentia celor care nu au vazut gradinita decat de afara unde-i vopsit gardu' ca inauntru noi am gasit leopardu'. Poate ca leopardul nu mai este, dar asta ne-o vor putea spune doar peste cateva luni de gradinita parintii celor inscrisi acum.

tino-tino ai impins discutia pe o panta sentimentala dar nu tine. In primul rand, s-ar putea sa incurci copiii si parintii (au fost multi parinti profund nemultumiti care au renuntat la Andantino). In al doilea rand, da-mi voie sa remarc ca ai recunoscut singura ca situatia nu era deloc roza acum cateva luni. In al treilea rand, argumentele cu care combati observatiile mele si ale altora care au scris aici sunt subrede. Si in ultimul rand, dar poate cel mai important lucru, gradinita Andantino este un prestator de servicii pe care AM DREPTUL SA IL CRITIC pentru calitatea slaba a serviciilor oferite. Faptul ca in 2005 situatia era mai buna nu scuza deloc situatia din 2006! Am fost multumit de serviciile oferite in 2005 (cand managementul gradinitei era diferit), dar am fost nemultumit de ceea ce ni s-a oferit ulterior.

Si nu au fost servicii oferite benevol. Ci servicii pentru care scoteam din buzunar UN SALARIU MEDIU PE ECONOMIE in fiecare luna. Repet, un salariu mediu pe economie!

Postat

Pentru "vrabiuta"!Si eu , ca parinte, voi schimba impresii.Ma deranjeaza doar cand cineva care nu a intrat niciodata in Gradinita Andantino, considera ca trebuie "sa revizuiesc problemele din gradinita". Care probleme? Consider ca va exprimati prea agresiv! Nu "vopsesc" si nu "arunc cu noroi" in nimeni. Capcaunul a scris impresiile lui din luna ianuarie 2006. Am prezentat situatia actuala!De ce sa-l las sa "arunce cu noroi" in institutia care i-a ingrijit si i-a educat copilul? Credeti-ma! Chiar nu am inteles de ce a plecat si de ce acum scrie aceste lucruri (si se pare ca sunt persoane care au timp sa..desfaca firul in patru).Am avut o relatie deosebita cu copilul Capcaunului si pe sotia lui chiar o consideram o prietena buna. Cred ca e timpul sa punem punct. Discutam cu placere despre altceva; asa , ca mamicile!

id="quote">id="quote">nu cred ca mai este nevoie sa vin in gradinita pentru a cunoaste problemele. sunt suficiente cele pe care le-ati recunoscut si dvs implicit: recompensele materiale oferite copiilor (dulciurile sunt mai mult decat nepotrivite) si prezenta in gradinita a unui copil de varsta scolara care nu are nici o legatura cu activitatea didactica a acesteia. sunt probleme grave, care necesita rezolvare. o cautare pe google o sa va lamureasca de ce recompensele materiale sunt daunatoare copiilor si nu sunt in nici un caz recomandate, nici macar in cadrul acelei relatii "de prietenie" dintre profesor si elev.eu personal consider ca este mult mai important sa incercati sa invatati din ceea ce scriu parintii nemultumiti decat sa ii acuzati. un parinte nemultumit este indreptatit sa critice serviciile pe care le primeste contra cost. este de asemenea dreptul lui sa faca publice problemele cu care s-a confruntat, pentru ca si alti parinti sa poata invata din experienta lui.exista bineinteles si dreptul dumneavoastra la replica. dar asta inseamna sa subliniati aspectele gresit prezentate despre gradinita. la obiect, fara observatii gratuite si aluzii voalate la adresa unui parinte, care ar spune "lucruri neadevarate" sau care scrie pentru ca "ii place sa critice".nu voi mai adauga nimic.cele mai frumoase
Postat

Eu sunt multumita de serviciile lor.

Codrin se duce cu mare placere la gradinita, ceea ce pana acum nu s-a intamplat (suntem la a treia gradinita).

A invatat multe lucruri, deseneaza, picteaza iar baietelul doamnei directoare este un scump, nu pentru ca este numai parerea mea ci a copilului meu care imi vorbeste tare frumos despre el.

In concluzie o parere foarte buna despre Andantino.

Pupici!

Delia, [copil] Codrin si [8**] Irisid="size2">id="blue">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...