Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Gradinita Andantino - sector 3

Postări Recomandate

Postat

Delia,

Cati ani are Codrin? Inseamna ca suntem colegi:)

Rares a fost super incantat doua zile saptamana trecuta dupa care a inceput sa planga dimineata cand il lasam acolo. Asta l-a tinut pana ieri, adica vreo 4 zile. Azi l-am dus, l-au primit toti ca de obicei cu entuziasm, n-a mai plans, l-am rugat sa ma pupe si pe mine ca sa plec si eu la serviciul meu, am batut palma si a plecat sa se joace cu copiii. [cheers]

A invatat destul de multe lucruri, ii place sa deseneze si cel mai mult ii place sa cante la pian, asta imi povesteste cand ajunge acasa, imi si arata cum canta el la pian, isi misca degetele in aer...e foarte distractiv.

Sunt foarte incantata. In plus, am inteles ca de azi asigura si transport la si de la gradi, un microbuz Mercedes, trebuie sa ma mai interesez sa vad ce si cum.

Roxana & Rares Voda

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
quote:Originally posted by zazzie78

Delia,Cati ani are Codrin? Inseamna ca suntem colegi:)Rares a fost super incantat doua zile saptamana trecuta dupa care a inceput sa planga dimineata cand il lasam acolo. Asta l-a tinut pana ieri, adica vreo 4 zile. Azi l-am dus, l-au primit toti ca de obicei cu entuziasm, n-a mai plans, l-am rugat sa ma pupe si pe mine ca sa plec si eu la serviciul meu, am batut palma si a plecat sa se joace cu copiii. [cheers]A invatat destul de multe lucruri, ii place sa deseneze si cel mai mult ii place sa cante la pian, asta imi povesteste cand ajunge acasa, imi si arata cum canta el la pian, isi misca degetele in aer...e foarte distractiv.Sunt foarte incantata. In plus, am inteles ca de azi asigura si transport la si de la gradi, un microbuz Mercedes, trebuie sa ma mai interesez sa vad ce si cum.Roxana & Rares Voda

id="quote">id="quote"> Codrin e la grupa mica,la program lung.Inseamna ca sunt colegi.[:)]Ieri am vazut ca plecau copii cu microbuzul, eu il duc cu masina mea si nu m-a interesat acest aspect pana acum dar o sa intreb in dupa-masa asta sa vad cum e.Da-mi un mesaj pe PM daca vrei si mai schimbam impresii.Pupici!Delia, [copil] Codrin si [8**] Irisid="size2">id="blue">
Postat
Doamna Mihaela sau tino, cat ma bucur ca am ales alta gradinita pentru fiul meu!!! Ma felicit, chiar! Daca stiam ca gandit asa "aprins" nici nu ma mai oboseam sa va includ candva pe lista cu "posibile optiuni" Iar faza cu "baiatul directoarei" este perfect edevarata: cand am fost noi sa vizitam, acel pusti statea pe hol (adica in biroul directoarei, ca acolo era), in fata calculatorului, si ii raspundea mamei sale pe un ton deloc...pe gustul educatiei pe care o vreau eu pt fiul meu. Sa stiti ca flegmatismul lui a fost unul din punctele care m-au facut sa mai caut. Si, da, Capcaunul are dreptate, lasati parintii sa faca schimb de idei, acesta este un forum, nu un site publicitar!
  • 2 săptămâni mai târziu...
Postat
quote:Originally posted by mandi

A.Diana , exact peste aceeasi problema ai dat si la S.D.si fata patroanei este in gradi, este copil de gradi dar stie atat de bine sa-ti spuna ca e gradinita ei si daca este scapata de sub supraveghere stie sa-ti izbeasca copilul ca nimeni altul.Tu ai noroc sa nu-ti fie copilul in grupa cu ea, al meu a fost si-ti spun din proprie experienta.Zilnic imi venea puiul acasa si-mi spunea ca .......... bate copii si ca d-na ed. o cearta(bineinteles ca-i atragea atentia ca nu-si permitea sa o certe).Oricum pentru linistea ta, ar trebui sa fi foarte atenta. Crede-ma ca sunt mamica si stiu prin ce treci in fiecare dimineata cand iti lasi puiul pe mana unor straini.Stiu ca nimic nu este mai important pe lume decat sanatatea si binele copilului tau.Oricum al meu l-am dus la alta gradi dar daca s-ar intampla ca nici aceasta gradi sa nu se mai ridice la nivelul asteptarilor noastre il iau si de acolo dar sa speram ca nu v-a fi cazul.Tinem aproape!

id="quote">id="quote">
  • 3 săptămâni mai târziu...
Postat

Si noi(Mara) mergem la grupa mica cu cateva zile inainte de 1 septembrie. Am ales cu grija, am vazut mai multe gradinite inainte, aici Mara a vrut sa ramana de la prima vizita. Binenteles ca si noua ne-a placut si ne place in continuare. Dupa o luna si jumatate stie din ce in ce mai multe cuvinte in germana, in conditiile in care in casa nu are unde sa le auda(trebuie sa ma apuc si eu de germana sa pot tine pasul[:)]), canta, picteaza, coloreaza si danseaza, ca sa ne laudam cu cateva din lucrurile invatate de la gradi.

Deocamdata suntem la program scurt, vrem ca o data cu venirea iernii sa trecem la program lung.

E normal ca nu tuturor sa ne placa aceleasi lucruri,eu personal consider ca progresele copilului si faptul ca ii place sa mearga aici la gradinita sunt argumente foarte importante. Discutiile despre marimea salii de mese sau a curtii mi se par cel putin amuzante, pentru ca eu le-am vazut si mi se par suficiente pentru o grupa, si chiar mai mult, de pitici.

Deocamdata inca eu ma lupt cu Mara sa accepte faptul ca in weekend nu e gradinita[:)]

[flo]pentru tino-tino

mama Marei[gravi]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...