Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cine-mi recomanda o cresa in sect 2 sau 3?

Postări Recomandate

Postat

Dupa anul nou va trebui sa ma intorc la munca (ugh!). Fiica-mea va avea sapte luni si jumatate.

Incepand sa ma agit in cautarea unei bone, am aflat ca mai exista crese de stat, lucru ce m-a bucurat. as vrea sa o dau pe manza la cresa, daca nu cumva gasesc bona din basme (ceea ce ma indoiesc).

Rugamintea mea mare este urmatoarea: cine a avut copiii la cresa, in sectorul 2, eventual in 3 sau 1, poate imi spuneti si mie unde, cum e, cat e..

M-ar interesa si cele particulare, daca nu depasesc bugetul nostru.

Poate subiectul acesta va mai ajuta si alte mamici in cautare de cresa..

Va multumesc!

Luana si [patut]Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia

poveste

io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Eu ti-as recomanda cresa Ciobanasului, dar parca mi se pare puiul tau f.mic.

Fetita mea a mers la 2 ani acolo acum 5 ani si am fost multumita. Poate lucrurile nu mai stau asa...

Adriana

Postat
Cresa IV Titan, strada Lunca Bradului accepta copii de la 8 luni si din mijlocul anului scolar daca au locuri, dar oricum tre sa intrebi din timp. Succes!
  • 3 luni mai târziu...
Postat

Buna eu am avut fetita la cresa titanii 2 care este in sectorul 2 la potcoava,am fost foarte multumita de aceasta cresa.Eu mi-am tinut acolo copilul pana la 5 ani si o mai duceam dar era deja destul de mare asa ca am inscris-o la gradi.Pe zi era 34000 lei anul trecut.

voicu

Postat

Buna ,eu am fetita la cresa nr 4 Titan str. Lunca Bradului din sectorul 3.Am inscris-o in luna septembrie a acestui an si sunt f multumita de conditiile de aici.Au program de zi-unde platesti 4.5 RON/zi (aici este Alexandra )si saptamanal.Accepta si copii de la 7-8 luni pana pe la 4 ani.

Singura problema este ca sunt locuri prea putina fata de cate cereri exista, asa ca daca te-ai hotarat sa inscrii copilul de la anul, mergi sa-ti rezervi un loc in iunie cand se fac inscrieri.

Daca ai dubii poti sa faci o vizita sa vezi cum este.Au o firma renumita de paza care asigura protectia cresei (asigura si salvare in caz de...)si mai nou pe aici vine si Mosul cu daruri ptr pici(si totul este din partea cresei, care mai este si de stat...iti vine sa crezi?)

daca vrei si mai multe inf cauta pe net

Succes !

Valentina

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...