Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

La a cata intilnire este normal sa ai sex?

Postări Recomandate

Postat

Prietena(21 de ani) mea a cunoscut barbatul ideal(25) ,asa ca dupa a treia intilnire pt ca totul mergea excelent au ajuns in [xinpat], ea nu este genul de fata sa fie astazi cu unul , maine cu altul dar pt ca totul ii se parea perfect si momentul a venit nu a zis nu.Dupa aceasta seara tipul numai a cautat-o , nu i-a mai raspuns la mesaje sau la telefon.

Nu regreta dar este trista si se simte folosita.

Voi aveti o regula ?La a cata intilnire se intimpla [xinpat]

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."

Charles Haanel

• Răspunsuri 43
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Nu cred ca exista vreo regula. De folosit s-au folosit reciproc, ca banuiesc ca prietena ta n-a facut sex in speranta ca va ramane cu el pe vecie, nu ? Daca asta a gandit s-a autopacalit.

Eu nu cred in etichete si reguli, totul depinde de la caz la caz, de la cuplu la cuplu.

[gravi] 30s + [fetita] Sophia

Postat

Lemoni, sunt doua probleme separate dupa mintea mea. Prima e dupa cat timp ar trebui sa faci sex. Intrebi un public romanesc destul de conservator(cred ca 75% sunt anti-avort) la a cata intalnire se asteapta sa faca sex prima data. Raspunsul evident e sa astepti pana apar sentimentele, eventual ai dat avansul de restaurant pentru nunta.

A doua problema e modul in care a reactionat prietena(foarte dezamagita si tradata). Din pacate comportamentul tipului e extrem de masculin si nu pot sa spun ca ma mira. Spune-i sa se uite la fimul "Hitch" poate o sa se simta mai bine. Cel mai serios ar trebui sa se gandeasca daca vrea sa intre in aceasta zona de promiscuitate pana la urma, ca mai degraba ramai cu o boala amintire de la partener decat cu el. Tipul asta in mod special e un mare porc si nici sa nu-l mai caute. La 25 de ani putea macar sa ii trimita un raspuns ca a trebuit de urgenta sa se mute in Africa.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua."id="size3"> - Arthur Conan Doyleid="green">id="Georgia">

Postat
quote:Originally posted by Lemoni

Sigur nu se gandise la maritis , dar spera la ceva de durata ."To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."Charles Haanel

id="quote">id="quote">Atunci asteptarea neimplinita e cea care o face sa fie trista. Ca banuiesc ca nu a gandit : ma culc cu el ca poate iese ceva. La fel de trista era si daca se rezuma la o cina si dupa nu o mai cauta.Asa cum zice Clover, sincer nu vad pierderea ei. Daca sexul a fost ok [:D]. A fost poate o experienta necesara pentru a invata ceva, ceea ce conteaza cu adevarat : in ce stadiu al unei relatii se simte ea ok sa ajunga in pat.Ia-o si asa, daca se plimbau de mana 6 luni si dupa ce faceau sex nu o mai cauta, era mai placut ? Sau mai usor de judecat ?[gravi] 30s + [fetita] Sophia
Postat

Imi place scenariul:

"a cunoscut barbatul ideal(25)" , "dupa a treia intilnire pt ca totul mergea excelent", "totul ii se parea perfect si momentul a venit" desi "ea nu este genul de fata sa fie astazi cu unul , maine cu altul".

In consecinta " Nu regreta dar este trista si se simte folosita." pentru ca "Dupa aceasta seara tipul numai a cautat-o , nu i-a mai raspuns la mesaje sau la telefon"

asa incat incepem sa ne intebam dupa aceasta:

"Voi aveti o regula ?"

Personal nu vad decat o experienta sexuala tatonata de el si acceptata si chiar dorita de ea. Snt ambii oameni maturi asa incat deciziile sunt 100% luate in cunostinta de cauza. Personal vad si o oarecare discordanta de afirmatie in sensul ca dupa prima intalnire a cunoscut barbatul ideal!!! dupa a treia intalnire a facut dragoste ca sa fiu gentleman si in final nu regreta insa se simte folosita intrebandu-se daca exista reguli.

Si ca sa pun sare pe rana nu este exclus faptul ca lui sa nu-i fi placut de ea sau ceva la ea in momentul sau dupa momentul in care au avut relatia intima. Nu este deloc exclus sa existe un motiv sau mai multe care sa-i fi schimbat decizia. Poate era Ok pana atunci. Sa nu uitam ca nu avem de unde sa stim cum anume vom reactiona intr-o relatie decat dupa ce avem experinetele necesare. Se poate intampla si invers. Ei sa nu-i fi placut /convenit ceva din acel moment, motive pot fi destule si suficiente incat ulterior sa rupa efectiv aceasta posibila relatie.

Nu trebuie neaparat sa fie insa catalogata/t ca si o ruda din familia porcinelor!!!

Pareea mea.

Marius Pernes

www.marius.rdsor.ro

Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei/Croatia 2007

Pagina legislativa

Postat

la a cita intilnire VREI sa faci sex, atunci e "normal" sa-l faci.

Nu conteaza ca e prima, a doua, a zecea.

Nu stiu de ce trebuie sa prioritizezi "ce impresie faci" versus a ceea ce simti si iti doresti, de fapt. Daca nu vrei, nu faci deloc, nici dupa cinci ani, ca nu e obligatoriu sau vreo datorie de onoare - iar daca vrei din prima seara, care e problema?

Elise & BBLisa

Postat

Mai am o nelamurire : cam ce fel de regula cauta, cand sa faca sex astfel incat sa nu se mai simta folosita in caz ca nu o mai cauta (raspuns cand are chef de sex) sau cand sa faca sex astfel incat el sa o caute si dupa (raspuns : mai degraba cum si cu cine decat cand)?

[gravi] 30s + [fetita] Sophia

Postat
Hmmm. Pentru mine este evident ca nu exista nici o regula. Personal mi-a fost greu sa renunt la virginitatea mea si nu din cauza oprobiului public, sau al mamei mele care ma vroia maritata mai intai. Probabil pentru ca romantica incurabila fiind, asteptam iubirea aceea imensa pe care sa o simt ca pe un drog, sa nu mai existe ratiune ci doar sentiment si pasiune nestavilita. Ce sa spun iubire exista, pasiune exista dar exista si ratiune, asa incat l-am tinut in frau pe prietenul meu de atunci (eu 20sde ani el 27) mai bine de jumatate de an. Ei si cand s-a intamplat a fost foarte frumos, romantic, el atent, tandru, conjunctura favorabile, masanrda unei vile la Sinaia superb. Am ramas cu amintiri frumoase. Ei bine astea fiind zise I moved on si cand m-am indragostit de-am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare culmea in loc sa ma las prada valului mi s-a facut frica...de mine, de cat de inconstienta sunt, de cat de fara judecata fac lucrurile etc etc si-am incercat din nou sa tin in frau partea asta cu sexul...ce-i drept nu prea mi-a iesit. [alcool] Dupa experientele astea m-am calmat. Am devenit mai matura. Mi-am dat seama unu la mana ca nu am nimic de pierdut dimpotriva de castigat si nici nu-mi mai era frica de propriile trairi. A fost perioada cea mai placuta. SI-n scurt timp l-am cunoscut pe barbati-miu. N-am ajuns sub cearceaf de la prima intalnire dar nici prea mult nu ne-a luat.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...