AngeliquedeS Postat Septembrie 15, 2007 Raport Postat Septembrie 15, 2007 Ramane valabila aceeasi dedicatie din capitolul anterior: Hai Ioanaid="red">, hai Cornelianeliid="red">!!! Va tinem pumnii si ne rugam sa veniti din Ungaria [gravi]si sa veniti cu noi aici!! Sa ne poarte noroc noul capitol![flo]CAPITOLUL Iid="Comic Sans MS"> CAPITOLUL IIid="Comic Sans MS"> LISTUTA NOASTRAid="blue">:MAMICIid="size3"> a_deju [baietel]andicu Filip bisous [fetita] Cristina si Victorelizz [baietel]flisa Luca Gabriel florin_a [fetita] Ana Mariagabiu [baietel]ghibuadina [fetita] Alexialulu 77 Luca Gabrielmadaluta Darius Cristianmamacita Alexandru si [fetita] Anabellamary_lou Patrick Andreimav Sebastianteano [baietel]Tinna S Andreiylilimic id="purple">GRAVIDUTE id="size3"> [gravi]Adryana_4u [baietel]alina1980 [gravi]andreB [baietel]Angelique [baietel]calinclaudia [fetita]Carmenita [baietel]creem [fetita]daniela76 [fetita]docdecap [baietel]eris [baietel]esma_angel [fetita]ina78 [gravi]jojo_miha [fetita]lnlaura [gravi]madaluta [gravi]medamaya [gravi] [copil] [copil] [copil] [cool]mymy [fetita]myral [fetita]mano [baietel]roxx [baietel]roxxi [gravi]Tinna S [baietel]yannia [gravi] id="purple">MEDICI SI ANALIZE IN CONSTANTAMEDICI GINECOLOGIid="red">Dr. LUTESCU IOANADr. LUTESCU SEBASTIANid="blue">Adresa:Str. Fulgerului nr. 71 Tel: 0241/637436Web: www.lutescu.roProgram: programare telefonica –e bine sa fie facuta din timp dureaza cateva saptamaniServicii:INFERTILITATE:consultatie infertilitate 100 ronurmarire folicul (2-3 echografii) 100 rontest postcoital 80 rontest compatibilitate 80 roninseminare intrauterina 300 rontest permeabilitate 100 roninstilatie tubara 80 ronOBSTRETICAecografie sarcina 100 ronmasurarea translucentei nucale 120 ronmorfologie de sarcina trimestrul I 120 ronechografie pentru depistarea malformatiilor fetale (18-24 sapt) 350 ronechografie pentr depistarea malf.fetale(18-24 sapt) sarcina gemelara 400 roncerclaj col intern 300 ronGINECOLOGIEconsultatie 80 ronechografie 80 ronechografie+consultatie 150 roneco mamar 80 roncolposcopie 90 rontest chlamydia 35 ronexamen bacteriologic 20 ronexamen babes papnicolau 35 ronrecoltare lame 20 ronTeste genetice : inainte si in timpul sarcinii: - Kariotip = 330 RONUrmarire evolutie sarcina, nastere la maternitateFete de pe forum – paciente de contactat pt. informatii suplimentare: Madaluta, Ioana_p76, AngeliquedeS, Andicu,cornelianeliid="blue">DR. DANTES FLORIANid="blue">Adresa:Str.Maramures nr.90 Tel: 511711Program:Servicii: - HSG la Spitalul Port Fete de pe forum – paciente de contactat pt. informatii suplimentare: Daniela76, calinclaudia id="blue">DR. CRISTUREANid="blue">Adresa: Pro Sana Medical Center, bd. Aurel Vlaicu nr. 103, bl. AV3Tel: .0241/580370Program: Marti, Vineri, Sambata – programari cu cateva zile inainteServicii:- consultatie = 60 RON- echo = 80 RONFete de pe forum – paciente de contactat pt. informatii suplimentare: Cornelianeli, Egeid="blue">DR. EDUARD BALASA id="blue">Adresa: MedgidiaTel: 0241/811089Program:Luni- 13.30-18.00Miercuri- 13.30-18.00Vineri- 13.00- 15.00Se merge cu programare, e ff aglomerat, d-l dr sta peste program. Daca cineva vrea la urgenta, te primeste iar tariful regimului de urgenta este inca o data tariful ex efectuate.Chiuretaje se fac lunea si miercurea Fete de pe forum – paciente de contactat pt. informatii . suplimentare: Ela2004, Madaluta, ghibuadinaid="blue">DR. BELCIN id="blue">Policlinica Pro-Vita, Str.Primaverii Nr.2 Bl ST1Tel: 0241/653041 0745/351864Program marti si joi 16-19 Fete de pe forum – paciente de contactat pt. informatii . suplimentare: docdecap, Lulu77id="blue">DR. CHAZLI FAWAZ id="blue">Adresa: CernavodaSpitalul Orasenesc Cernavoda, Str. Tudor VladimirescuTarife: 20 RON doctor si 10 RON asistentaProgram: marti – Provita Constanta Str.Primaverii Nr.2 Bl ST1Tel: 0241/653041 0745/351864Servicii: Fete de pe forum – paciente de contactat pt. informatii suplimentare: mami2id="blue">DR.STOICA DOREL id="blue">Adresa: Constanta B-dul Lapusneanu nr.17 Bl. S4 Sc B,Ap 23 vis-à-vis de Parcul TabacarieiTelefon: 656852Program:luni-vineri 15-19 Pont: se intra in ordinea sosirii,incepe cu consultatiile,sa nu mergeti mai tarziu de 17.30 sau cel tarziu 18.00 pentru ca se apuca de chiuretajeConsultatie 40 RONPapanicolau 40 RON Fete de pe forum-paciente de contactat pt.informatii suplimentare:blondiemonik, angeliquedeSid="blue">Dr. RUSA ION MARIUSid="blue">Specializare:Med.Spec.Obstetrica-GinecologieAdresa:Referinte bune pentru nasterea cu operatia cezariana. Fete de pe forum-paciente de contactat pt.informatii suplimentare:mavid="blue">DR.NOCIVINid="blue">Specializare:medic primar dermato-venerice,dr.in stiinte medicaleAdresa:Spitalul Militar-in fiecare zi pana la ora 12.000241/660390 interior.136/192Consultatie:30 RONCabinet particular:Adresa:B-dul 1 Mai,Nr.4,BL J4,parterProgram:marti,miercuri,joi intre orele 16-20Telefoane:0724793171 asistenta pentru programari0723560266 doctorConsultatie:40 RONPaciente de contact:Isidoraid="blue">UROLOGIid="red">Dr. TODE VIOREL id="blue">Adresa: Constanta Str. Mihai Viteazu nr. 67B Tel: 0241/630939Program: fara programare, se intra in ordinea sosirii Servicii: - Control 50 RONFete de pe forum – paciente de contactat pt. informatii suplimentare: Cornelianeli, Ioana_p76id="blue">ENDOCRINOLOGIid="red">DR. CIRCO EDUARDid="blue">Adresa: Constanta – cabinet pe langa Stadionul Farul Str. Fagetului nr. 136bisTel: 0241/512251Program: luni-vineri 16.00-20.00sambata 8.00-12.00Servicii: consultatie= 80 RONechografie = 40 RONFete de pe forum – paciente de contactat pt. informatii suplimentare: Madaluta, A_deju, cornelianeliid="blue">DR. SIMION SILVIUid="blue">Adresa: B-dul 1 Decembrie 1918 (langa ICIL)Tel: 665157Program: Servicii:- consultatie 50 RON (prima consultatie)40 RON controlul periodicFete de pe forum – paciente de contactat pt. informatii suplimentare: Cornelianeliid="blue">UN STOMATOLOG BUN REZEANU ROMEOid="blue">Adresa cabinetului:Inel II,langa intersectia tramvaiului 102 cu autobuzul 51Telefon:0241/626390 Program:luni,marti,joi,vineri 14-21miercuri 10-17Fete de pe forum – paciente de contactat pt. informatii suplimentare: ioana_p76id="blue">ANESTEZISTA NOASTRA PREFERATA BALCAN AL
alina_1980 Postat Septembrie 15, 2007 Raport Postat Septembrie 15, 2007 angelique, multumim frumos pentru noul capitol! Alina [gravi] 8+ bebe Poze
eris Postat Septembrie 15, 2007 Raport Postat Septembrie 15, 2007 Fetele doar ce-am venit de la doamna doctor Ciufu de la 4D si am un baietel foarte sanatos asa k va rog sa-mi adaugati si mie caruciorul albastru:D Va pup Mada[gravi] 21+ cu Ianis Cristian
ina78 Postat Septembrie 15, 2007 Raport Postat Septembrie 15, 2007 Sa-ti traisca baietelul, sa fie sanatos, mincocios si sa asculte de mami. Iar cel mai important: nastere usoara. Ce de baietei. Per total avem mai multi baietei decit fetitze. eu - Inaid="blue">id="Comic Sans MS"> [gravi] - puiutul meuid="blue">id="Comic Sans MS">
eris Postat Septembrie 15, 2007 Raport Postat Septembrie 15, 2007 iti multumesc mult ina pentru urari numai bine si tie si nastere usoara:D Mada[gravi]21+ [baietel]Ianis Cristian
madaluta Postat Septembrie 15, 2007 Raport Postat Septembrie 15, 2007 yanniaid="red">: bine k celelate analize le-ai facut si eu rezultatul bun.sa dea d-zeu si ultimile sa fie la fel si la urmatorul echo sa ne spui cat de mare este puiutul tau.Pana pesate 10 zile cand trebuie sa mergi la bucuresti mai mergi pe aici sa mai faci vreun echo? erisid="red">: felicitari pt carutul albastru... eu totusi sper sa se echiibreze balanta caruciarelor..k prea multe albastre...Poate punem noi unul roz ...(doamne ajutaid="size1">) Adryana_4u id="red">casa de piatra si nastere usoara...eu sunt pacienta d-nei lutescudar despre amandoi stiu ca se vehiculeaza astfel de zvonuri.Sunt tonvinsa k nu toate sunt adevarate la fel cum insa sunt convinsa k nu toate sunt false... la mine au venit amandoi, dar am facut cezariana.totusi cred k daca reusesti sa iti programezi nasterea va fi alaturi de tine.In w-end si noaptea am inteles k nu prea vine...Trebuie sa il abordezi direct si sa ii spui k tii neaparat k dansul si nimeni altcineva sa fie cand vei naste... Madalina +[baietel]Darius Cristian ( 14.12.2006 ) concediu 2007 Darius - luna a 8-a SITE FULGULETI,
madaluta Postat Septembrie 15, 2007 Raport Postat Septembrie 15, 2007 Ioanaid="red">: sa stii k ne gandim la tine ,ne rugam pt voi si asteptam sa te intorci cu visul implinit.,[ruga] Madalina +[baietel]Darius Cristian ( 14.12.2006 ) concediu 2007 Darius - luna a 8-a SITE FULGULETI,
docdecap Postat Septembrie 15, 2007 Raport Postat Septembrie 15, 2007 Mav, programarea e joi la ora 10.30, daca e ok pentru tine, sun eu si le spun sa schime numele la programare? nu stiu cum exact ar trebui sa fac treaba asta... Eris, felicitari pentru flacau, mare si voinic sa se faca!! pup fetele Monica 23+ (maine 24!!) Life's a beach pisoi in lucru poze de tot felu'
creem Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 Ce faceti dragutelor? Cam liniste in weekend prin Constanta...sper sa fiti toate bine! [gravi]31+[fetita]
eris Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 Buna fetelor!Ce faceti?Eu ma plictisesc.I-am dat vestea lui tati, ca o sa aiba un baiat si am crezut ca i-a cazut telefonul din mana ca nu mai spunea nimic.Cand s-a dezmeticit era in culmea fericirii.Abia astept sa vina acasa dar mai avem pana la 1 noiembrie[q]. Multumesc pt caruciorul albastru din listuta. Mada [gravi]21+ Ianis Cristian[baietel]
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.