loub_erika Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 bb_yasmi e bine ca nu faci vizite asa de dese ca mine la baie noaptea,problema la mine e ca dorm cu sticla de apa langa mine,ca noaptea daca nu beau apa ,as muri[:D]!! Am pus si eu poze cu "burtica",cu burtoiul mai bine zis...,poza in care sunt cu pantaloni negri am facuta acum,special ptr voi !! Acum va dati seama unde sau dus o parte din 19 kg..,care cred ca deja sau facut 20...!! [fetita]31+ Angelina http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Vizitator bb_yasmi Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 quote:Originally posted by loub_erika ........problema la mine e ca dorm cu sticla de apa langa mine,ca noaptea daca nu beau apa ,as muri[:D]!! [fetita]31+ Angelina http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif id="quote">id="quote"> si eu, si eu!!!!! Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono"> viitoare mami [gravi]32+ de bubulina [fetita] IASMINA ALYSSAid="red">[zana] bubulina noastraid="red"> AMR maxim 8 sapt!!!!id="red">[olala][olala]
loub_erika Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 atunci bb,daca mai si bei apa nopatea si nu mergi la toaleta,pana dimineata,esti super norocoasa!! [fetita]31+ Angelina http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Vizitator bb_yasmi Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 erika,m-am uit la poze!!! intr-adevar se vede unde sau dus cele 19 kg!! pe burta!!! ai o burtica mareeeee!!!! si foarte, foarte frumoasa!!!! e mai mare decat a mea... Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono"> viitoare mami [gravi]32+ de bubulina [fetita] IASMINA ALYSSAid="red">[zana] bubulina noastraid="red"> AMR maxim 8 sapt!!!!id="red">[olala][olala]
loub_erika Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 bb ,mersi de complimente,dar nici tu nu duci lipsa de burta...,asta-i sigur...,pe mine ma bufneste rasul,ca numai cand ma vad in poze imi dau seama...,cat de mare am burta...,sunt curioasa cum oi arata la final..,am sa ma rostogolesc...,cu totul!! [fetita]31+ Angelina http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Vizitator bb_yasmi Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 mie cel mai greu imi este noaptea in pat, cand trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta....[xx(][xx(] in rest nu am treaba!!! Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono"> viitoare mami [gravi]33+ de bubulina [fetita] IASMINA ALYSSAid="red">[zana] bubulina noastraid="red"> AMR maxim 7 sapt!!!!id="red">[olala][olala]
RGE Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 'Netaza va pupam si noi...am trecut repede sa va salutam..noi suntem foarte ocupati ...nani mult si papica....ma simt din ce in ce mai obosita nu stiu care este explicatia dar dorm de rup....in rest suntem ok...o sa incerc sa citesc din urma...sper ca sunteti toate ok..pupici multi si o duminica placuta!!...succes mamicilor ce-si duc bebii maine la scoala sau la gradi[:D] ROXANA [gravi] 34+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUTZid="blue"> AMR maxim 6 saptamani!!id="red"> "Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
loub_erika Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 am papat ,o ciorbita buna...,iar acum ne ducem sa tragem si un pui de somn...,asa ca va doresc o duminica frumoasa!! [fetita]31+ Angelina http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Roxxy80 Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 Ce faceti, burtici? Sper ca aveti o duminica f frumoasa. Eu am trecut rapid sa va salut. Sunt la ai mei. Stau la ei pana maine. Ma plictiseam ingrozitor singurica acasa. Maine dupa-amiaza am programare la ginecolog. De abia astept sa vad ce imi mai spune. Nici eu nu prea am problme cu somnul. Singura problema e ca ma intorc de cel putin 30 de ori de pe o parte pe alta (pt ca amortesc f rau). La pipi am nopti cand ies de 3-4 ori, insa in general ies cam o data pe noapte. Oricum ma odihnesc destul de bine. Azi, pt prima oara am avut pofta de carne, mai bine spus de ficatei de pasare prajiti cu mujdei de usturoi. Diseara imi face bunica mea. Poate mai intru diseara sa va salut. Sa aveti grija de bebici, sa fiti cumintele si sa va odihniti. Roxxy [gravi]28+[baietel]Rares Matei
pussi Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 salutiiiiii erika, roxxy nici eu nu ma pot plange de somn... adormire la 12-1 .. si trezire cel mai devreme la 8; 1-2 [consti] / noapte .. in rest somn.. si beau apa noaptea! RGE mai nou si eu dorm mult... cate 2 reprize in timpul zilei .. in total 3-4 ore! shericut numai tie ti se putea intampla![bang] creemfara dureri azi... ca-i duminica! Eu parca de aseara ma simt mai bine ... cred ca-si face efectul noul tratament, nu am contractii, nu ma doare burta, nici [indecent] si fetele joaca sotron in burta la mine! PUSSI [gravi] 27+ [fetita]SABINA ELENAid="red"> & [fetita] ANA NICOLETA id="red"> BURTICA ROZid="red"> MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!id="red">
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.