Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 215
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
quote:Originally posted by loub_erika

pussi,m-ai facut sa rad cu,caracterizarea ta..graviduta cu acte in regula..,chiar ca e calumea...,mersi[pup],problema e noaptea cand trebuie sa ma intorc de pe o parte pe alta...,imi ia o gramada de timp...,usor usor...,dar reusim pana la urma!![:-)))][fetita]31+ Angelinahttp://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

id="quote">id="quote">[:D] pe mine ma distreaza cel mai tare cand ma intorc si dureaza o vesnicie.. pana imi mut si perna de [gravi], pana ma intorc pe spate.. pana imi asez perna ... apoi ma intorc eu de tot ....... si tati stresat ca dorm descoprita(operatiunea n-o pot face acoperita [:D] el ma acopera cand sunt eu pe la jumatea drumului de intoarcere si pune mana pe mine, se cuibareste si ma ia in brate...[cool]. Atunci n-am decat sa-l trezesc.. si-i spun ca inga nu am gasit pozitia![:D]
PUSSI [gravi] 27+ [fetita]SABINA ELENAid="red"> & [fetita] ANA NICOLETA id="red"> BURTICA ROZid="red"> MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!id="red">
Postat
quote:Originally posted by ancadragoman

Naca acum si tu mi-ai facut mie pofta[:D]Fetelor la voi bb se agita rau in burtica sau miscarile lui sunt diferite fata de saptamanile trecute?anca [gravi]32+Maria[fetita]poze AMR 8 saptamani

id="quote">id="quote">si eu vreau shaorma.....tot m-ati mistocarit voi ce lupte vor fi in burtanul meu.. sa sti ca sunt... atata se foiesc si intors si se misca burta cu totul prin tricou se vede!
PUSSI [gravi] 27+ [fetita]SABINA ELENAid="red"> & [fetita] ANA NICOLETA id="red"> BURTICA ROZid="red"> MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!id="red">
Postat

ma bucur ca va place,ptr ca eu zilnic il rasfoiesc il giugiulesc...,mai adaug cate o poza,abia astept sa treaca sapt sa mai pun o poza...!! E o amintire valoroasa ,ca si cartea ptr bebe ,am una cu primul an de viata si inca una cu primi 5 ani din viata,sunt superbe amandoua..,cu arborele familiei,etc...!! Abia asteptam sa incepem si in alea sa punem poze.,mai avem putin de asteptat!!

[fetita]31+ Angelina

http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...