Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)

Postări Recomandate

• Răspunsuri 215
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

..fetelor ce harnicutze sunteti..eu nu am facut nimic[bang]...inafara faptului ca as dormi non-stop am o pofta de mancare de as manca orice , oricand si oriunde..sunt DISPERATA!....si au inceput niste dureri de coaste de ma omoara...e posibil sa creasca asa mult uterul si sa inceapa sa le dea la o parte??...ca George nu ma loveste acolo....dar parca burtica incepe sa fie prea mare pt cat pot duce coastele mele...

ROXANA [gravi] 34+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUTZid="blue">

AMR maxim 6 saptamani!!id="red">

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Postat

SHERITRA...Doamne mi s-a facut pileea de gaina cand am inceput sa citesc mesajul tau...imi pare rau pt hemo insa sunt fericita ca e doar atat si nu e altceva[alcool][:D]

DANY2007 ..frumoasa burtica!!

LALA D sa le poarte sanatos bebe!!

PUSSI esti tare ca reusesti sa dormi cu perna aia..eu am cumparat-o degeaba nu ma inteleg cu ea..cred ca o sa-mi prinda bine la alaptat sau sa-l tin pe bebe cand se face mai marisor cu capusorul pe ea.

Postat

DANY parca e din ce in ce mai rau..parca sunt un lup infometat si innebunit sa aibe mereu ceva in gura[:D]

CAMI SUCCES MAINE CU SEBI!!

Postat

IULI-ANA FELICITARI PT FETITA!!

Postat
quote:Originally posted by RGE

DANY parca e din ce in ce mai rau..parca sunt un lup infometat si innebunit sa aibe mereu ceva in gura[:D]CAMI SUCCES MAINE CU SEBI!!ROXANA [gravi] 34+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUTZid="blue"> AMR maxim 6 saptamani!!id="red">"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

id="quote">id="quote">Eu cred ca in perioada asta ardem mai multe calorii si bebe ne solicita si el ...si tb sa facem fata.Ma linistesc cu ideea asta [:D].Dana [gravi] 27+ [copil]Luca-Rares Poze cu burtica

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...