loub_erika Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 am plecat sa pap ceva ca am deja concert in stomac,am o foame,mmmm,mai vb dupa,pofta buna si voua...,pupici!!!!!!!! [fetita]31+ Angelina http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
Lala_D Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 Am primit azi un sac plin de lucrusoare pentru bebe Le-am terminat de sortat ca erau de la nastere pana la un an si cele mici sunt acum in masina de spalat . Acum chiar ca am simtit ca incet incet se apropie sosirea lui bebe . O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
dany2007 Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 Gata am papat si am facut si pozici la ce am cumparat azi. Imediat le descarc si le pun pe mail[bonjovi]. Dana [gravi] 27+ [copil]Luca-Rares Poze cu burtica
RGE Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 ..fetelor ce harnicutze sunteti..eu nu am facut nimic[bang]...inafara faptului ca as dormi non-stop am o pofta de mancare de as manca orice , oricand si oriunde..sunt DISPERATA!....si au inceput niste dureri de coaste de ma omoara...e posibil sa creasca asa mult uterul si sa inceapa sa le dea la o parte??...ca George nu ma loveste acolo....dar parca burtica incepe sa fie prea mare pt cat pot duce coastele mele... ROXANA [gravi] 34+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUTZid="blue"> AMR maxim 6 saptamani!!id="red"> "Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany2007 Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 Roxy stai linistita e o chestie comuna pofta excesiva de mancare[alcool][alcool]. Si eu sunt la fel...nu iert nimic din ce imi pica[bang]. Dana [gravi] 27+ [copil]Luca-Rares Poze cu burtica
RGE Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 SHERITRA...Doamne mi s-a facut pileea de gaina cand am inceput sa citesc mesajul tau...imi pare rau pt hemo insa sunt fericita ca e doar atat si nu e altceva[alcool] DANY2007 ..frumoasa burtica!! LALA D sa le poarte sanatos bebe!! PUSSI esti tare ca reusesti sa dormi cu perna aia..eu am cumparat-o degeaba nu ma inteleg cu ea..cred ca o sa-mi prinda bine la alaptat sau sa-l tin pe bebe cand se face mai marisor cu capusorul pe ea. ROXANA [gravi] 34+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUTZid="blue"> AMR maxim 6 saptamani!!id="red"> "Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 DANY parca e din ce in ce mai rau..parca sunt un lup infometat si innebunit sa aibe mereu ceva in gura[:D] CAMI SUCCES MAINE CU SEBI!! ROXANA [gravi] 34+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUTZid="blue"> AMR maxim 6 saptamani!!id="red"> "Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 IULI-ANA FELICITARI PT FETITA!! ROXANA [gravi] 34+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUTZid="blue"> AMR maxim 6 saptamani!!id="red"> "Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany2007 Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 quote:Originally posted by RGEDANY parca e din ce in ce mai rau..parca sunt un lup infometat si innebunit sa aibe mereu ceva in gura[:D]CAMI SUCCES MAINE CU SEBI!!ROXANA [gravi] 34+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUTZid="blue"> AMR maxim 6 saptamani!!id="red">"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"id="quote">id="quote">Eu cred ca in perioada asta ardem mai multe calorii si bebe ne solicita si el ...si tb sa facem fata.Ma linistesc cu ideea asta .Dana [gravi] 27+ [copil]Luca-Rares Poze cu burtica
dany2007 Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 Gata am pus pozici[alcool][alcool]am luat si ceva roz[:I],pt eu vroiam fetita si imi place f mult culoarea roz. Dana [gravi] 27+ [copil]Luca-Rares Poze cu burtica
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.