Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)

Postări Recomandate

Postat

lupule infometatid="red"> [:-)))], am si eu o intrebare. tu reusesti sa dormi daca mananci si inainte de culcare? eu am incercat cateva zile si am cosmaruri. Azi am papat pe la 6 si am fost la o plimbare prin parc, cat pe ce sa ne suim si intr-o barca [cool] si am luat 2 prajituri de la tip-top. Sper sa imi ajunga pentru asta seara.

Eu nu am probleme cu coastele, in schimb mi se pare ca mi-au cedat putin muschii in partea de sus a burticii, am citit ca e normal.

Ancaid="red">, tu ti-ai facut de curand analizele? Ultima data cand am fost la cabinetul dr mele erau 2 gravidute mai avansate decat mine care aveau cam aceleasi simptome cu tine. Ma gandesc la o lipsa de calciu...

[gravi] 33+ [fetita]

• Răspunsuri 215
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator bb_yasmi
Postat

neata

noi ne-am trezit o data cu tati care a plecat la job!!! am bagat o budinca si doua strudele si acuma ma pun la zi cu noutatile!!! [:D] mai e careva pe aici????

vad ca forumul si-a revenit la normal cu paginile!!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono">

viitoare mami [gravi]33+ de bubulina [fetita] IASMINA ALYSSAid="red">[zana]

bubulina noastraid="red">

[ruga]AMR maxim 7 sapt!!!!id="red">[olala][olala][olala][olala]

Postat

Neata ! Si noi ne-am trezit cu noaptea-n cap[bang][bang]am fost sa facem analize si ne-a intepat[q][q]...

Acum ne-a luat si foamea...ma duc sa vad ce pap.

Lala - succes baietelului tau la scoala!

Dana [gravi] 27+ [copil]Luca-Rares

Poze cu burtica

Postat

neata![biz] si noi ne-am trezit tot din cauza lui tati..,, el nu a vrut sa ne tezeasca ..dar il simtem ca se foia de ici colo...si intr-un final...am sa incerc sa adorm mai incolo...

sa avem o zi buna!

Stefania [gravi][9cer]cu Stefaniaid="purple"> la purtator [;)] [fetita] id="Script MT Bold">id="size4">

[^]stefy & tot foto

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...