Vasari Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 lupule infometatid="red"> [:-)))], am si eu o intrebare. tu reusesti sa dormi daca mananci si inainte de culcare? eu am incercat cateva zile si am cosmaruri. Azi am papat pe la 6 si am fost la o plimbare prin parc, cat pe ce sa ne suim si intr-o barca [cool] si am luat 2 prajituri de la tip-top. Sper sa imi ajunga pentru asta seara. Eu nu am probleme cu coastele, in schimb mi se pare ca mi-au cedat putin muschii in partea de sus a burticii, am citit ca e normal. Ancaid="red">, tu ti-ai facut de curand analizele? Ultima data cand am fost la cabinetul dr mele erau 2 gravidute mai avansate decat mine care aveau cam aceleasi simptome cu tine. Ma gandesc la o lipsa de calciu... [gravi] 33+ [fetita]
Vasari Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 danyid="red">, sa purtati cu placere hainutele . Mi s-a parut haios tare sacul de dormit. [cool] [gravi] 33+ [fetita]
dany2007 Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 Multumim! si noua ne plac... Dana [gravi] 27+ [copil]Luca-Rares Poze cu burtica
Vizitator bb_yasmi Postat Septembrie 17, 2007 Raport Postat Septembrie 17, 2007 neata noi ne-am trezit o data cu tati care a plecat la job!!! am bagat o budinca si doua strudele si acuma ma pun la zi cu noutatile!!! mai e careva pe aici???? vad ca forumul si-a revenit la normal cu paginile!!!! Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono"> viitoare mami [gravi]33+ de bubulina [fetita] IASMINA ALYSSAid="red">[zana] bubulina noastraid="red"> AMR maxim 7 sapt!!!!id="red">[olala][olala]
Vizitator bb_yasmi Postat Septembrie 17, 2007 Raport Postat Septembrie 17, 2007 AVEM POZICI NOI!!!!!! [olala] Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono"> viitoare mami [gravi]33+ de bubulina [fetita] IASMINA ALYSSAid="red">[zana] bubulina noastraid="red"> AMR maxim 7 sapt!!!!id="red">[olala][olala] am intrat in luna a8-a!!!!id="red">id="size3">"
Lala_D Postat Septembrie 17, 2007 Raport Postat Septembrie 17, 2007 Buna dimineata ! Eu sunt treaza de la 6. Am avut un zor ca doar incepe baiatul scoala ...hihihi. La 6 ii calcam camasa si pantalonii [:-)))] BB super poza cu burtica [il] O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
Vizitator bb_yasmi Postat Septembrie 17, 2007 Raport Postat Septembrie 17, 2007 ooo lala, ai activitate nu gluma!!!! Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono"> viitoare mami [gravi]33+ de bubulina [fetita] IASMINA ALYSSAid="red">[zana] bubulina noastraid="red"> AMR maxim 7 sapt!!!!id="red">[olala][olala] am intrat in luna a8-a!!!!id="red">id="size3">"
Vizitator bb_yasmi Postat Septembrie 17, 2007 Raport Postat Septembrie 17, 2007 noi ne mai bagam un pic la nani!! ne auzim mai incolo!!! suces celor mici care incep scoala azi!! Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono"> viitoare mami [gravi]33+ de bubulina [fetita] IASMINA ALYSSAid="red">[zana] bubulina noastraid="red"> AMR maxim 7 sapt!!!!id="red">[olala][olala] am intrat in luna a8-a!!!!id="red">id="size3">"
dany2007 Postat Septembrie 17, 2007 Raport Postat Septembrie 17, 2007 Neata ! Si noi ne-am trezit cu noaptea-n cap[bang][bang]am fost sa facem analize si ne-a intepat[q]... Acum ne-a luat si foamea...ma duc sa vad ce pap. Lala - succes baietelului tau la scoala! Dana [gravi] 27+ [copil]Luca-Rares Poze cu burtica
slimatei Postat Septembrie 17, 2007 Raport Postat Septembrie 17, 2007 neata![biz] si noi ne-am trezit tot din cauza lui tati..,, el nu a vrut sa ne tezeasca ..dar il simtem ca se foia de ici colo...si intr-un final...am sa incerc sa adorm mai incolo... sa avem o zi buna! Stefania [gravi][9cer]cu Stefaniaid="purple"> la purtator [;)] [fetita] id="Script MT Bold">id="size4"> [^]stefy & tot foto
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.