Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)

Recommended Posts

quote:Originally posted by Sheritra

Mey fetelor, sa va spun ce-am patit ieri!Faceam eu curat prin casa si papa (nu efort, nu carat, dar oricum foiala de colo colo, am mai dat si cu niste var ca s-a patat pe colo-pe-colo, cumparaturi prin imprejurimi...) si-mi vine sa merg la wc.Ma sterg eu temeinic peste tot si ma uit la hartie din reflex. Plina de sange! Am simtit cum mi se opreste inima, mi s-a facut rau instantaneu de frica, sangele mi-a pierit din obraji, eram nauca intr-o secunda. Al meu mai intai fericit, ca nasc, ii spun ca-i prea devreme, nu trebuie acum, nu-i in regula (minte de barbat [mariaj]).Intra si el in panica, ma duce in pat imediat, ma cearta. Eu ma gandesc dupa primul moment de panica, ca trebuie sa mergem la spital. Il trimit sa inchida focurile la aragaz (faceam ardei umpluti) sa stranga de pe afara sa nu calce cainii in bidinele.Imi venea sa plang de prostia mea. Ce mi-a trebuit mie mancare, ce mi-a trebuit santier sitoate alea, nu puteam sa stau eu cuminte toata sarcina? Na, asa merit, mama denaturata! Ma dau jos din pat dupa 5 min si haida la baie sa vad ce-i cu sangele. Ma sterg, tot mult, ca la menstra. Ma uit mai bine, nu era de la col, ci de la [indecent]! Hiuuuuuu, imi dadusera hemoroizii o spaima [mariaj], de numa-numa.Ce mai fericire pe capul meu [cool], dansam de bucurie. M-am dat jos din pat si am aprins iar focoasele, m-am intors la ardeii si bidinelele mele, uf! Ce fericire!Nu mai sangereaza acum nici hemor.Dar a fost groaznica spaima, mama-mia!Shery [gravi] 32+ [fetita] Alesiamy preciouseco-uripoze pereti camera alesia

id="quote">id="quote">shery te inteleg perfect am patit si eu aceeasi faza mai demult cand bb era mica tare....si eram asa de suparata...imi ziceam ca nu e posibil sa se repete istoria...de anul trecut....[bang] dar tot asa ca si tine pe urma am descoperit ca se tratase de hemo... asta e ...nustiu de la ce iesisera atunci..probabil ca macasem ceva care...cert este ca nu am mai avut si spr din tot sufletul sa nu mai trag astfel de sperieturi...macar sa-mi dau seama....oricum ar fi stiu ca daca fereasca DD sa se intample ceva, bb are sanse mai mari de supravetuire...Doamne ajuta sa fie totul bine pana la capat! Stefania [gravi][9cer]cu Stefaniaid="purple"> la purtator [;)] [fetita] id="Script MT Bold">id="size4">[^]stefy & tot foto
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 215
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Neata!

M-am trezit cu o foame! si ieri am mancat de am spart...am incheiat ziua cu o prajitura superbuna, iar azi noapte am visat numai prajituri si torturi de toate felurile[bang] Va dati seama ce o sa fac azi...o sa merg sa imi cumpar pajituri[bang]nu stiu ce e cu mine cu dulciurile astea...ca ma lasasem de ele de ceva vreme!

Am vazut nicte hainute de bebei foarte frumoase, dar scumpeeee! De ce or fi atat de scumpe, nu-mi imaginez. De ex. un bady fara maneci si pantalonasi, doar ca un maieut care se incheie si jos cu capse si la gat, costa 35 ron[bang][bang][bang]. O rochita 70 ron[bang][bang][bang]...pai in ritmul asta o sa ajung sa tin copilu dezbracat![bang][:D]

Pupici

[gravi]31+[fetita]

Salutare!!!!!

Si noi am fost la analize azi.Ne-a intepat putin,dar nu ne-a durut.

Am montat patutul,arata foarte bine!!!!De abia astept sa nasc.

bb tare draguta burta ai!!!!Ce desen fain!!!!!Si ce mareeee eeeee!!!!!!!!![:D]

bebelina

poze

Ramonel[gravi]33+ [fetita]Beatrice Alessiaid="red">

AMR 7 saptamaniid="red">

Buna dimineata !

si noi am fost astazi matinale...ne-am trezit pe la 6, 30..cu emotii pentru gradinita.desi suntem grupa mijlocie.

Lala, ce baiat mare ai...mult succes la scoala!

Cami, acomodare usoara lui Sebi la gradinita!

BB- am vazut pozele... frumoase..si burtica si mamica![il]

Erika, [wow]....am ramas fara cuvinte!

am fugit la servici

Va pup si va doresc o saptamana frumoasa!

Gianina si Simona Andreea(24.07.2003)

buna dimineata! va dau si [cafea][cafea][cafea]

lala sa fie intr-un ceas bun inceputul scolii! [cool]

Rge, dany sunt exact la fel.. mi-e foame tot timpul, noaptea daca merg la baia in timp ce stau pe [consti] cu lumina stinsa mananc un mar .. ca-s moarta de foame, mi-l pregatesc de seara[:D] Asa ca vasari eu nu pot sa dorm decat satula[:D]

rge eu nu pot fara perna miraculoasa... cu ea stau tot timpul!

Merg sa-mi cumpar ceva de papa si apoi vin sa vad noile pozici!

PUSSI [gravi] 27+ [fetita]SABINA ELENAid="red"> & [fetita] ANA NICOLETA id="red">

BURTICA ROZid="red">

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!id="red">

Neata fetelor!

Eu am inceput saptamana cam morcovita pentru ca sunt la serviciu. Ma mai duc doua saptamani, adica pana pe 1 si dupa gata, intram in concediu [bis][bis]. Dar sincer n-am niciun chef, si mi se pare ca astea doua saptamani or sa treaca extrem de greu. In fine, asta e.

Dupa cum v-am spus, sambata am fost la Medlife sa vizitez spitalul. E foarte curat si conditii foarte bune. Rezervele seamana foarte bine cu camerele de hotel.Au tot ce iti trebuie, sunt extrem de curate. Arata super.

Nasterea - chiar daca e cezariana sau naturala - costa 2800 RON iar rezerva costa 320 RON/zi daca vrei in camera single, sau 160 RON/zi daca vrei in dubla.

Au facut ei un calcul, pentru 3 zile de spitalizare te costa cam 1100 Euro.

L-am intrebat pe doctor daca trebuie sa-mi aduc ceva pentru nastere si a zis ca trebuie sa ma aduc pe mine si pe copil, ca in rest au ei de toate. De hainute pentru bb, au zis ca am voie sa aduc, dar au si ei hainute cu care sa-i imbrace.

Exista si o parte mai nasoala. Dr. a zis ca in principiu acolo se fac nasteri fara probleme, pentru ca daca sa zicem nasti prematur, costurile pentru medicatia si tratamentul unui prematur sunt foarte ridicate. Ar ajunge, dupa estimatia doctorului, la cam 10 mil pe zi, la care se adauga si costurile cu cazarea.

Deci ideea e ca daca totul decurge normal, nasc acolo. Daca Doamne Fereste, ma apuca mai devreme de 37 de sapt. ma voi duce la Caritas sa nasc, pentru ca nu vreau sa dau gaura in bugetul familiei [:D]

[gravi]32+ siid="size1">id="teal"> id="red">id="size1">[fetita] baby Karaid="purple">id="size2">

AMR 8 saptamani id="red">

[foto]

Oaspete bb_yasmi

am revenit si noi!!!!!! iarasi cu o foame de lup si cantarul arata inca 1 kg in plus....[:(][:(]

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono">

viitoare mami [gravi]33+ de bubulina [fetita] IASMINA ALYSSAid="red">[zana]

bubulina noastraid="red">

[ruga]AMR maxim 7 sapt!!!!id="red">[olala][olala][olala][olala]

am intrat in luna a8-a!!!!id="red">id="size3">"

darleena - la cine esti tu la Caritas??

saptamana asta tb sa nasca o prietena de familie acolo (ea este la dr Popescu Cristian)si ma duc sa ii tin galerie[:D]cu inca o prietena.Sotul ei a lucrat in Caritas si ne-a promis ca ne va chema cand va naste.Asa ca iti voi aduce vesti de acolo.

Dana [gravi] 27+ [copil]Luca-Rares

Poze cu burtica

neata fetelor!

legat de date..raportam la intrarea in sapt 34, + 8 kg si 94 circumferinta..

dupa 4 zile de paracetamol s-a mai calmat si tusea mea, in sensul ca pot dormi toata noaptea, insa nu a disparut de tot..nu stiu dc sa mai continui si azi sau nu, ca dr a zis 5 zile...:(:(

ma duc sa fac aprovizionarea cu carne- fara de care suntem morti de foame- si dupa ce fac o baita, ca e mai caldut... mai vin la povesti, mai mestec in oale...

raspuns la o eventuala intrebare- gatesc ciorba d eperisoare- acrita cu bors...yummieeeeeeeee...si mazare..cu carne, bineinteles.

raportez de asemenea un bebe taaaaaaaaaare saltaret...care insa dupa cum il vad si simt eu..nu prea e cu capu in jos, ci in lateral.

om vedea joia asta- SPER!!!!- ce si cum cu uriasul lu' mamica..

no, ca am zis ca intru doar sa va salut si am scris ditamai povestea..:):)

[gravi]32+ [baietel] piticul Stefanut

AMR 8 SAPT

'NEATZA...eu sunt disperata..am [q][q][q][q] toata noaptea de durere de coaste nu mai pot..nu pot sa stau decat in picioare sau pe mingia de travaliu...cred ca uterul tot creste si-mi impingecoastele altfel nu imi explic..si nu trece cu absolut nimic...mi-e o foame de lup si mi-a pierit si cheful de mancare [bang][bang][bang]....

ROXANA [gravi] 34+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUTZid="blue">

AMR maxim 6 saptamani!!id="red">

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...