Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)

Recommended Posts

dany2007 sa le purtati sanatosi! Mi-au placut foarte mult caciulitele haioase pe care le-ai luat si botoseii! Sunt deosebite1 Imi dai idei[olala]

bb Frumoasa fetita [;)] O inveti de acum cu fardurile?[cool] Sa treaca cu bine inca o luan si dupa cand vrea DD!

PUSSI [gravi] 27+ [fetita]SABINA ELENAid="red"> & [fetita] ANA NICOLETA id="red">

BURTICA ROZid="red">

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!id="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 215
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Oaspete bb_yasmi

victo, eu de obicei duminica schimb semnatura...:)) dar ieri m-am abtinut pana azi....[:D]. de ce crezi tu ca bebe nu e intors daca loveste lateral?? si pe mine tot in dreapta am tupaie mai tare, acolo are piciorusele dar capul e in jos, e pe "tzeava"...[:D], si darleena credea la fel si bebe Kara, sta la fel ca Yasmi..[:D]

roxana, imi pare rau pt durerile tale, hai ca mai e un pic si trec...[pup].....pardon si vin altele...[:D]

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono">

viitoare mami [gravi]33+ de bubulina [fetita] IASMINA ALYSSAid="red">[zana]

bubulina noastraid="red">

[ruga]AMR maxim 7 sapt!!!!id="red">[olala][olala][olala][olala]

am intrat in luna a8-a!!!!id="red">id="size3">"

Offf. ce bine de voi , cele care va puteti misca inca "vioi" mergeti la cumparaturi, etc. Eu stau in casa si ies mai rar, ca am si de urcat 4 etaje la intoarcere[bang] si numai cand ma gandesc la asta ma apuca durerea de spate. SI nici nu ies singura de frica ametelilor!

Pe mine inca nu ma dor prea rau coastele, ma mai dor noaptea, dar noada si spatele e cel mai nasol...

Am dat o comanda la papica...ca mi-e o foame...si in frigider nu prea mai e nimic...s-au terminat in weekend[:D]

[gravi]31+[fetita]

Oaspete bb_yasmi
quote:Originally posted by pussi

bb Frumoasa fetita [;)] O inveti de acum cu fardurile?[cool] Sa treaca cu bine inca o luna si dupa cand vrea DD!

PUSSI [gravi] 27+ [fetita]SABINA ELENAid="red"> & [fetita] ANA NICOLETA id="red">

BURTICA ROZid="red">

MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!id="red">

id="quote">id="quote">

pussi o invat si eu ce pot...[:D][:D] macar ceva tre sa ia de la mami...fardurile...[:D]

quote:Originally posted by bb_yasmi

off sherry prin ce ai trecut....pana am ajuns la final cu cititul m-a cuprins teama....Doamne ajuta ca e totul bine!!!Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono">viitoare mami [gravi]32+ de bubulina [fetita] IASMINA ALYSSAid="red">[zana] bubulina noastraid="red">[ruga]AMR maxim 8 sapt!!!!id="red">[olala][olala][olala][olala]

id="quote">id="quote">Of, acum am reecitit si eu, m-a cuprins si pe mine frica de mine!Am si uitat prin ce-am trecut (de spaima cred).Erikutoid="red">, bine ca la noi nici o nastere inca, chiar ma gandeam ce fete cuminti la noi, am trecut de jumatea lui sept si copilasii nostrii stau cumintei in burticute!Shery [gravi] 32+ [fetita] Alesiamy preciouseco-uripoze pereti camera alesia

quote:Originally posted by Sheritra
quote:Originally posted by bb_yasmi

off sherry prin ce ai trecut....pana am ajuns la final cu cititul m-a cuprins teama....Doamne ajuta ca e totul bine!!!Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono">viitoare mami [gravi]32+ de bubulina [fetita] IASMINA ALYSSAid="red">[zana] bubulina noastraid="red">[ruga]AMR maxim 8 sapt!!!!id="red">[olala][olala][olala][olala]

id="quote">id="quote">Of, acum am reecitit si eu, m-a cuprins si pe mine frica de mine!Am si uitat prin ce-am trecut (de spaima cred).Erikutoid="red">, bine ca la noi nici o nastere inca, chiar ma gandeam ce fete cuminti la noi, am trecut de jumatea lui sept si copilasii nostrii stau cumintei in burticute!Shery [gravi] 32+ [fetita] Alesiamy preciouseco-uripoze pereti camera alesia
id="quote">id="quote">Pai asa si trebuie... sa inceapa abia de la 1 noiembrie![bis]

Oaspete bb_yasmi

creem cu cat o sa stai mai mult in pat cu atata iti va fi mai greu dupa aceea!!! si mie imi este greu de multe ori, ma dor oasele, mai ales cele de la bazin, cele pelviene, spatele dar nu ma las, zilnic fac plimbari lungi, cumparaturi....chiar acuma astept o prietena graviduta sa vina sa mergem sa ne mai luam ceva haine!!!

asa e Sherry, o ducem "bine" pana acuma!!! mie nu imi mai este frica, daca e sa se intampla macar stiu ca am trecut de sapt 32 si riscurile sunt mai mici!!!

quote:Originally posted by RGE

..fetelor ce harnicutze sunteti..eu nu am facut nimic[bang]...inafara faptului ca as dormi non-stop am o pofta de mancare de as manca orice , oricand si oriunde..sunt DISPERATA!....si au inceput niste dureri de coaste de ma omoara...e posibil sa creasca asa mult uterul si sa inceapa sa le dea la o parte??...ca George nu ma loveste acolo....dar parca burtica incepe sa fie prea mare pt cat pot duce coastele mele...ROXANA [gravi] 34+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUTZid="blue"> AMR maxim 6 saptamani!!id="red">"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

id="quote">id="quote">Of si eu am durerile astea de coaste, sunt naspa, cand te ia cand te lasa, numai in picioare ma simt bine, cum ma asez cum ma dor. Noaptea cel putin ma invart pe toate partile, dimineata lenjeria e funie sub mine!Shery [gravi] 33+ [fetita] Alesiamy preciouseco-uripoze pereti camera alesia

quote:Originally posted by RGE

SHERITRA...Doamne mi s-a facut pileea de gaina cand am inceput sa citesc mesajul tau...imi pare rau pt hemo insa sunt fericita ca e doar atat si nu e altceva[alcool][:D]ROXANA [gravi] 34+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUTZid="blue"> AMR maxim 6 saptamani!!id="red">"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

id="quote">id="quote">Stai linistita, ca si eu de fericire ca-s doar hemor, imi venea sa-i pup [:D]!Shery [gravi] 33+ [fetita] Alesiamy preciouseco-uripoze pereti camera alesia

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...