Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)

Recommended Posts

• Răspunsuri 215
  • Creat
  • Ultimul răspuns

off...lasati ca ma duc eu astazi la gimnastica si bag tare[:D]

CREEM ..si eu tot la 4 stau..urc si cobor de cateva ori pe zi..BB YASMI are dreptate..mie mi se intampla sambata si duminica cand face si tati nani mai mult si stam cu el..e groaznic simt ca nu pot sa ma mai ridic din pat de abia astept sa se faca luni ca sa bag iar tare[:D]

ROXANA [gravi] 34+ "ursuletz"[baietel] GEORGE IONUTZid="blue">

AMR maxim 6 saptamani!!id="red">

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Distribuie pe alte site-uri

BB Yasmi...pai ies din casa cel putin o data pe zi, ca merg la servici pana pe 1 oct, dar e nasol cand mai am si altele ex. de mers la dr. sau pe la banci. Si sa mai ies si pentru cumparaturi sau plimbari...e mai greu, inca o data 4 etaje[bang]. Le las doar pentru weekend!

Oaspete bb_yasmi

aaa creem dc mai mergi la lucru inseamna ca faci efort cat de cat!!

fetele daca va spun ce mananc o sa spuneti ca sunt...[hippi] : paine cu untura dinaia de la prajit carnatii si cu rosii...

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono">

viitoare mami [gravi]33+ de bubulina [fetita] IASMINA ALYSSAid="red">[zana]

bubulina noastraid="red">

[ruga]AMR maxim 7 sapt!!!!id="red">[olala][olala][olala][olala]

am intrat in luna a8-a!!!!id="red">id="size3">"

quote:Originally posted by pussi

atunci pe mine ma doare de la statul in pat?? vreau si eu plimbari si cumparaturiiiiiiii[help]

PUSSI [gravi] 27+ [fetita]SABINA ELENAid="red"> & [fetita] ANA NICOLETA id="red"> BURTICA ROZid="red"> MAI AVEM 10 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!id="red">
id="quote">id="quote">Lasa, Pussi, stai linistita ca sa duci belelinele la termen! Azi a nascut o gravidutza o fata si un baiat, la termen! Asa ca ..se poate! Fetita 2900gr si baiatul 3300 gr.

buna, fetelor!

scuze ca nu am mai scris de mult dar am fost f ocupata cu facutul bagajelor. sambata dimineata am plecat spre bucuresti sa-mi conduc sotul la aeroport. am ramas singurica [q] pana prin nov - dec cand va putea veni.

azi merg sa fac un eco sa vad ce mai face bb, ca tare a fost agitat!

va [pup] si va urez o saptamana usoara.

vine id="Comic Sans MS">id="blue">[baietel]id="Comic Sans MS">id="blue">Luca Teodorid="blue">

Roxanaid="Comic Sans MS">id="blue"> [gravi] 28+id="Comic Sans MS">id="blue">

quote:Originally posted by roxx

buna, fetelor!scuze ca nu am mai scris de mult dar am fost f ocupata cu facutul bagajelor. sambata dimineata am plecat spre bucuresti sa-mi conduc sotul la aeroport. am ramas singurica [q] pana prin nov - dec cand va putea veni. azi merg sa fac un eco sa vad ce mai face bb, ca tare a fost agitat!va [pup] si va urez o saptamana usoara.vine id="Comic Sans MS">id="blue">[baietel]id="Comic Sans MS">id="blue">Luca Teodorid="blue">Roxanaid="Comic Sans MS">id="blue"> [gravi] 28+id="Comic Sans MS">id="blue">

id="quote">id="quote">Cred ca simte si el ca pleaca tati...sau te simte pe tine ca esti mai trista din cauza asta si vrea sa iti zica "mami, raman eu cu tine!"[flo][pup]

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...