Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)

Recommended Posts

Buna fetelor,

imi pare rau sa aud de atatea fete cu dureri de coaste, de spate...

Eu am avut ieri o criza de migrena, mi-a fost si atat de rau, incat la 4 dimineata m-am resemnat si am luat un paracetamol. Imi pare foarte rau, e a doua oara in sarcina cand mi se intampla, deci la sarcina asta am 2 paracetamol la activ. Mi-as fi dorit sa fie ca la Jasmina, toata sarcina am fost "clean", dar n-a fost sa fie :-((

A propos creem de etajul 4 (parca tu spunei ca stai la 4, nu?). Am vizitat ieri pe prietena mea care a nascut in iulie, bb e asa de dulce - a avut exact 7 saptamani. Un bb fff mancacios si care doarme foarte bine, va doresc la toate un asemenea noroc!

Ei, si ea sta la 4, fara lift, insa mai are un baietel de 2ani si 4 luni, pe care pana la 2 saptamani inainte de termen l-a carat zi de zi pana sus. Si are baiatul 14kg!!! A spus ca nu a simtit dureri sau intepaturi, si atata timp cat a mers bine, a facut-o... Am ramas impresionata de puterea ei!

BB, mananci untura? iiiii, aici nu ma anunt, ca mi se face greata (dar nu de la sarcina, ci de untura :-))

Roxx, imi pare rau ca ramai singurica acasa!

OK, acum vreau sa-mi mananc si eu musli si mai vorbim!

Adina 26+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 216
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Am aparut si noi. Ne pregatim pt ca la 16.30 avem programare la dr. Intotdeauna astept cu nerabdare vizitele la ginecolog. Poate imi face si un 2 D. Mai am 3 saptamani pana la 4 D. Sunt programata la 31 de saptamani. Miercuri facem si noi 29 de saptamani. Suntem baieti mari!!!!!

BB, esti incredibila cu untura. E prima oara cand nu poftesc la ceva ce mananci tu [:D].

Adina, stai linistita in privinta celor 2 tablete de paracetamol. Chiar nu se intampla nimic. Si eu sunt clean pana acum, dar cine stie... Eu nu am pus nici macar un nos-pa in gura, desi dr mi l-a recomandat.

Cand va aud pe voi fetelor ce sunteti mai avansate in sarcina decat mine ce probleme aveti cu durerile ma apuca o frica... Am si eu dureri de noada si de spate noaptea, dar inca sunt suportabile.

Ne auzim diseara. Acum sunt tot la ai mei si parca nu e locul meu potrivit unde sa stau pe DC[:D]. Diseara merg la mine acasa si voi sta in voie cu voi de vorba. Va pup pe burtici!!!!

Roxxy [gravi]28+[baietel]Rares Matei

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...