Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (76)

Recommended Posts

• Răspunsuri 216
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by Roxxy80

Mie Iosup mi-a dat si poza cu cucul baiatului meu [:D]. Ma duc si ii dau cu poza in cap daca iese fata (ceea ce nu m-ar deranja deloc [:D]).Roxxy [gravi]28+[baietel]Rares Matei

id="quote">id="quote">Bai nu ma bagati la idei [alcool]Si io posed poza cu " cuc" , ma trage Bogdan la raspundere ca i-am lasat fratele in maternitate daca aparem cu codite si rochite [bang]Iuliana cine ti-a spus ca e baiat si la ce varsta a sarcinii...please !!Edit : felicitari pentru fetita [bis][bis]O zi excelenta !Lala. Fratele mai mare Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 [baietel] )
Distribuie pe alte site-uri

Iuli-Ana, sa fiti sanatosi!

stati (inca) linistite! nu am auzit nici un caz in care dr. Iosup s-ar fi inselat in privinta sexului...

Iuli-ana, tu ai fost la Campina sau in Bucuresti? ai fost la acelasi dr. care ti-a zis prima data ca este baiat?

___

eu voi pleca mai tarziu la nunta, deocamdata caut aspiratoare nazale pt. bebelusa (pe net, evident...) [:D]; am "batista bebelusului", dar aveam mare scandal cu sotul si socrii cand o foloseam-cum sa folosesc pompa conectata la aspirator [alcool]?!?

Acum am mai descoperit una "automata"- NasalClear de la Bebesounds, cu baterii!!

Mi mi se pare mai traumatizant pt. ei sa ii chinui cate o ora cu pompa de cauciuc, la care randamentul este minim [xx(], decat sa folosesc o asemenea pompa cateva secunda si sa ii scot tot- astfel incat sa respire si el "omeneste"!!

Camelia, Sebastian id="blue"> [bonjovi] si Stefania id="red">[fetita]

__

si le-am facut si demonstratie ca nu se intampla nimic (eu oricum am "degustat" si probat totul inainte sa ii dau ceva lui Sebastian..). Dar ti-ai gasit, ii apuca plansul cand auzeau zgomotul, fugeau in alta camera...

uite ce mi-ar place, ma gandesc ca asta are melodii si nu se aude zgomotul aspiratorului (de praf, pt. cine nu stie [:D], ca "batista" se conecteaza la un aspirator obisnuit...):

http://www.bebesounds.com/products_nasalclear_description.asp

sau poza marita:

http://www.bebesounds.com/content/products/nasalclear/popup.html

Camelia, Sebastian id="blue"> [bonjovi] si Stefania id="red">[fetita]

__

lista necesar bbid="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...