MissParker Postat Septembrie 15, 2007 Raport Postat Septembrie 15, 2007 In noiembrie implinesc 40 de ani si mi-as dori sa am o aniversare de neuitat. Din pacate (sau mai bine zis din fericire ), pana acum mi-am indeplinit multe din visurile copilariei si tineretii, cum ar fi Londra (si piesa "Mouse trap" a Agathei Christie, care se joaca de peste 50 de ani), luna de miere la Venetia, Parisul, Amsterdamul, Santorini, Lisabona, Sevilla, sa vad marea de ziua mea (am fost acum 2 ani la Barcelona si a fost superb!). Acum nu prea mai am idei, unde sa ma duc si ce sa vad ca sa fie ceva cu adevarat deosebit, ceva ce nu as face cu nici o alta ocazie... Sotul meu vrea sa mergem undeva unde sa fie mai cald ca in Germania, dar in noiembrie nu gasesti multe locuri in Europa unde sa fie cald si de fapt ideea mea nu e legata neaparat de vreme buna, pot merge si la Zürich in ninsoare, daca ma voi simti bine. Dar repet, as vrea ceva iesit din comun (si nu exorbitant de scump), ceva de care sa-mi amintesc o viata. Pana acum am gasit o singura idee mai "nebunatica", un hotel numit La Minervetta, in Sorrento (golful Napoli), un hotel usor exclusiv, construit practic in stanca si de unde din fiecare camera ai o priveliste splendida a golfului si a portului din Napoli: http://www.laminervetta.it/index_ing.htm Ar fi ceva mai scump (dar in fond o data in viata faci 40 de ani) si in plus ar fi o chestie pe care altfel nu as face-o niciodata. Sotul meu nu e prea entuziasmat, el nu prea ii agreeaza pe italieni, dar ideea lui pentru o alternativa (o saptamana pe Teneriffa) nu ma incanta deloc, fiindca asta o pot face oricand altcandva, nu cand implinesc 40 de ani. Aveti ceva idei? Ma gandesc la un sejur de vreo 5 zile undeva unde sa ma simt bine si sa ma intorc cu amintiri de neuitat de la aniversarea celor 40 de ani. Va multumesc anticipat pentru orice idee. [flo] Feliciaid="purple">[9cer] Poze cu noi si vacantele noastre ***************************** Adevar > Autonomie > Identitateid="purple"> Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!id="red">
columbiana Postat Septembrie 15, 2007 Raport Postat Septembrie 15, 2007 Felicia, corespunzator dorintelor tale, gasesc ca Las Vegas ar fi cea mai potrivita destinatie. eu insa nu m-as da la o parte de la o saptamina in Aruba sau Dominicana, intr-un resort pentru adulti. http://www.floriinro.ro/ In der Kürze liegt die Würze
A_Iulia Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 Daca vrei Europa, Tenerife, sau Capri (ca tot ziceai de Napoli) Adinaid="purple"> + Olivia Q1.04 id="red">
Lemoni Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 Hawaii ceva de vis , dar trebuie sa stai mai mult de 5 zile. The fresh, floral air energizes you. The warm, tranquil waters refresh you. The breathtaking, natural beauty renews you. Look around. There’s no place on earth like Hawaii. In ce zi esti nascuta Miss Parker ? Si eu imi schimb prefixul in noiembrie 12 tot 40 de ani implinesc. "To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet." Charles Haanel
matgravidut Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 Eu as spune St Lucia Island sau Barbados. LA MULTI ANI cu multa sanatate... si indiferent care ar fi destinatia aleasa, sa ne aduci poze. Monica-Matz [gravi]20+ cu [fetita] Andreea Bianca
MissParker Postat Septembrie 16, 2007 Autor Raport Postat Septembrie 16, 2007 Va multumesc pentru idei si urari, sunt faine toate. Nu pot sa ma duc insa asa departe (pt. Hawaii de exemplu trebuie programate 3 saptamani), am nevoie de ceva in Europa. Daca mergem la Sorrento o sa ma arunc o zi si pe Capri (sa vedem celebra grota albastra), o sa vizitez si Napoli si Pompei, insa am cautat zboruri si e teroare: numai cu schimbare la Roma, in total pierzi aproape 5 ore numai cu transportul, e complet idiot. Dar ma mai gandesc, daca nu gasesc altceva mai deosebit o sa accept si asta... Hotelul ala e pur si simplu bestial... P.S. Pe 19 noiembrie implinesc 40 de ani, sunt Scorpion [flo] Feliciaid="purple">[9cer] Poze cu noi si vacantele noastre ***************************** Adevar > Autonomie > Identitateid="purple"> Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!id="red">
alinutza00 Postat Septembrie 16, 2007 Raport Postat Septembrie 16, 2007 maroc-casablanca[il] la multi ani!si oriunde vei sarbatori...cu siguranta vei avea o aniversare de neuitat, asa cum iti doresti[cina2][cheers] alina david nazdravanul (11 mai 2004) si toma (20 ian 2007) http://community.webshots.com/user/alinutzza77
crista-s Postat Septembrie 17, 2007 Raport Postat Septembrie 17, 2007 MissParker daca te vei hotari pt Sorrento poti sa iti iei bilet de avion pina la Roma si de acolo sa inchiriezi masina (asta dc ajungi cu avionul dimineata la Roma ca sa ai o zi la dispozitie), oricum iti tb masina in zona deci ce conteaza dc o iei de la aeroportul Napoli, de la hotel sau de la Roma si ai impuscat 2 iepuri dintr.un foc... apuci sa vezi Roma-Napoli din prima.. in loc de cele 5 ore sigur faci mai mult pe drum dar macar nu pierzi vremea intre 2 zboruri in aeroport ci admirind peisajul pe sosea. Iar plecarea sa fie de pe aeroportul Napoli. pt Pompei sa iti rezervi o zi intreaga, poti sa vizitezi si Ercolano ( Herculane ) in drum sau la intoarcere din Napoli ( caci si aici precis vei merge 1 zi ) . In noiembie e inca frumos, eu am fost in decembrie si la prinz stateam in tricou cu mineca scurta, problema e ca se intuneca devreme....
ardeiash Postat Septembrie 17, 2007 Raport Postat Septembrie 17, 2007 si barbati-miu face 40.. ce idei imi dati? s-auzim numai de bine! si [pup]
maurice Postat Septembrie 17, 2007 Raport Postat Septembrie 17, 2007 Cred ca Sorrento e o idee buna, si chiar vroiam sa-ti propun sa iei avionul doar pana la Roma si apoi o masina, dar ti-a raspuns deja experta in vacante in Italia, Crista :). Eu am fost in Amalfi vara asta si am vizitat si Sorrento, e grozav. Merita si o vizita la Capri, insula e deosebita si grota merita oricand vazuta.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.