Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Febra renovarii !!!

nanna

Postări Recomandate

Postat

Neata fetelor! Nu mai am somn, de azi am inceput renovarea!!![bang] Toata noaptea ma ganesc la culori, nuante, unghiuri, mobila, gresie, faianta etc...Teoretic totul va fi gata peste o luna insa...nu se stie...

Daca mai sunteti in situatia asta proate asa ne mai calmam nervii![alcool]

• Răspunsuri 191
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Si noi suntem spre sfarsit(slava Domnului!!!).Am renovat doar holul si bucataria,dar e o mizerie si un praf in toata casa.Plus ca exact acum s-a stricat si liftul,si am avut ce cara ipsos si ciment pe scari(stam la 8).Azi varuim,maine fac curatenie si sper ca pe sambata sa-mi vina si mobila de bucatarie.Cand vad tot balamucul asta ma intreb ce-o fi fost in capul meu cand ne-am apucat...[alcool]...vreo 10 ani cred ca nu-mi mai trebuie...desi ar mai fi de facut cate ceva [:D]

P.S.Si n-am schimbat gresia si faianta,a fost doar varuit,schimbat 2 usi,si mutat chiuveta langa aragaz...

Irina si [copil] bb Ilinca(26 aprilie '04)id="Comic Sans MS">id="red">

"Traim intr-un paradis al nebunilor."

Serafim Rose

id="purple">id="Comic Sans MS">

Postat

E bine ca esti la sfarsit. Irina, spor la curatenie!

Noi renovam tot apartamentul, schimbam tot...nu imi imaginez ce o sa fie! Oricum partea buna e ca nu locuim acolo e totul liber si din ce am inteles zugravi vor face si curat in final, dar nu imi pun baza in ei[:(]

Postat

Nanna , esti sora mea de suferinta![:D]Eu de luni intregi sunt in starea descrisa de tine. la noi a fost mai complicat si a durat foarte mult si inca mai avem destul. Deja sunt la capatul puterilor cu nervii si nu mai prea am chef de nici o alegere, de nici o amenajare.Am obosit si saptamana viitoare plecam in vacanta ca sa mai uitam de casa.[recevere]

Ultimul meu coshmar: un parchet stratificat care imi place foarte mult si la care ma gandesc zi si noapte.Nu ni-l permitem din pacate. Poate , daca plec, mai uit de el.

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Postat

Buna Delsim, imi pare rau ca esti asa deprimata!!! Dureaza de luni de zile renovarea, zici??? Dumnezeule!!! Noi in maxim 2 luni trebuie sa ne mutam acolo ca nu mai putem sta aici!!! Nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca....[bang]

Dar ce fel de parchet stratificat ti-a captat atentia asa tare, unde l-ai gasit???

Oricum concediu frumos, sa va incarcati bateriile ca meritati! La mare sau la munte??? Drum bun si mai vorbim la intoarcere.

Pupici![pup]

Postat

Pot sa ma inscriu si eu in club????

In doua luni vreti sa terminati? Mi se pare un termen foarte scurt. Noi sintem deja de 3 luni in lucru si inca mai avem ... Dar probabil ca deinde si de ceea ce vreti sa faceti si mai ales de cum veti imparti munca.

Noi am avut o echipa de 2 insi care au lucrat...

Cit despre curatenia de dupa, sint placut surprinsa de faptul ca "maistrul" curata in urma lui, la baie a terminat... si e apraope luna... ma asteptam sa am de frecat mai mult...

Spor la treaba si spune-ne ce vreti sa faceti mai exact. si nervi de otel...

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Postat

Doamne,cred ca as inebuni sa stau 3 luni cu casa intoarsa pe dos.E bine ca nu locuiti in casa respectiva,noi n-avem unde sa plecam,asa ca stam aici in praf si var.[alcool]Slava Domnului,maine e gata varuitul ,si pe luni marti vine si mobila.

Irina si [copil] bb Ilinca(26 aprilie '04)id="Comic Sans MS">id="red">

"Traim intr-un paradis al nebunilor."

Serafim Rose

id="purple">id="Comic Sans MS">

Postat

Teoretic ajunge o saptamana, dar practic...depinde de muncitori dara se misca bine, daca mai au si alte lucrari concomitente, depinde si daca trebuie spalati peretii,sau pregatiti, etc; parchetul ala laminat se pune in cateva ore.Nu stiu decat pretul la pus parchet care din cate am aflat eu variaza intre 50-150 mii/mp.

Nanna, mersi pentru urari. La noi dureaza mult pentru ca asa cum ziceam este complicata problema pentru ca amenajam pentru locuit un demisol si deci problema a implicat asa: facut curat, scos tot ce era acolo depozitat, sapat , scos pamant, sapat si subturnat casa pentru consolodare, s-a refacut reteaua electrica, s-au schimbat tevi de apa , scurgere, pus calorifere, turnat shapa, tras tevi prin shapa, ascuns tevi, schimbat tevi , tencuit pereti, indreptat pereti etc asta pana la amenajarea propriu-zisa.

Parchetul l-am vazut la Dana parchet si se numeste iroko.

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Postat

Ina, Irina si Cristina bine ati venit si voi aici[alcool]

Avem si noi o gramada de facut. Mai exact: spalat pereti, gled, lavabila, parchet, usi schimbate, gresie, faianta, termopan, toata partea electrica, obiecte sanitare schimbate, calorifere scimbate....tot, ce sa mai...

Ei au zis ca intr-o luna sunt gata, sunt si eu curioasa cat inseamna la ei o luna...

Cristina, o sufragerie in lavabila cam 5 mil, iar de pus parchetul mai putin, noua ne ia 2 mil sa il puna in trei camere plus un hol.

Nervi de otel va doresc!!![bang]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...