Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Melodii frumoase...

Iubika

Postări Recomandate

Postat

Am deschis acest topic pentru cei care vor sa asculte/ descopere si alta muzica decat cea promovata pe posturile TV de profil si la radio.

In seara asta am descoperit o melodie foarte fumoasa. Sper sa va placa si voua, chiar daca este rock: ALMORA - Princess of Rain.

Astept impresii! [:)]

Pozici superbe! id="Century Gothic">id="size1">[:D] The Cutest Babies!id="size1"> [:D] Zambiti, va rog! [:D]id="Century Gothic">id="size1"> Un clic pour la forêtid="Century Gothic">id="size1">

I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2">id="purple">

Click aiciid="size3"> pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!id="size2">id="Book Antiqua">

• Răspunsuri 498
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Am mai postat link`ul asta si la alt topic, dar zau ca melodia este mult prea frumoasa!

Patrick Fiori - Sans Bruit.

Pozici superbe! id="Century Gothic">id="size1">[:D] The Cutest Babies!id="size1"> [:D] Zambiti, va rog! [:D]id="Century Gothic">id="size1"> Un clic pour la forêtid="Century Gothic">id="size1">

I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2">id="purple">

Click aiciid="size3"> pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!id="size2">id="Book Antiqua">

Postat

Si bineinteles ca nu se putea fara Josh Groban - My Confession [olala]

Postat

Sebastien Tellier - La Ritournelle

Pascal Obispo - L`important c`est d`aimer

Postat
quote:Initial creeata de Iubika

Am deschis acest topic pentru cei care vor sa asculte/ descopere si alta muzica decat cea promovata pe posturile TV de profil si la radio. In seara asta am descoperit o melodie foarte fumoasa. Sper sa va placa si voua, chiar daca este rock: ALMORA - Princess of Rain.Astept impresii! [:)]Pozici superbe! id="Century Gothic">id="size1">[:D] The Cutest Babies!id="size1"> [:D] Zambiti, va rog! [:D]id="Century Gothic">id="size1"> Un clic pour la forêtid="Century Gothic">id="size1">I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2">id="purple">Click aiciid="size3"> pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!id="size2">id="Book Antiqua">

id="quote">id="quote">Asta imi place mult ca e mai pe stilul meu , desi si urmatoarele 2 suna bineeee. [:D]Aida - mama de pisica mica.[pis][flo][pis]nov2006vara2007
Postat
quote:Originally posted by aidaciolac

Scuze Iubika ca mi-am permis.

id="quote">id="quote">

Nu vorbi prostii! [:)] Orice melodie frumoasa e bine-venita! [flo] Multumim! [flo2]

Postat

Inca o melodie care ii place aidei: Titiyo - Come Along.

Scuze, aida, ca mi`am permis [:D] [:D]

Postat

Imi plac multe piese, de aproape orice gen, dar nu-mi iese din minte "Romeo and Juliet" a lui Tchaikovsky. Ma emotioneaza pana la lacrimi ori de cate ori o ascult. Apoi "Nessun Dorma" a lui Pavarotti, may he rest in peace!

Tanita Tikaram cu " Twist in My Sobriety(pacat ca nu mai e)"

Queen: "Who wants to live forever"

And many others...recent am achizitionat albumul Madonnei (pe care o admir mult)"Confessions on a dance floor"- foarte reusit si energizant, never-aging ca intreaga ei personalitate, dupa parerea mea.

Va pup!

Mona

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...