Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ANDA ADAM

Postări Recomandate

Postat

Am vazut-o ieri pe TVR international cu un nou look,un nou stil muzical.La emisiune era foarte deschisa,chiar nu a deranjat-o deloc ca multi nu vad binevenita schimbarea ei de look insa am vazut-o foarte afectata de reprosul ca anumite melodii de pe noul ei album,ar fi lipsite de originalitate si mai mult de atat,ar fi copii ale unor melodii ale Rihanei.

Eu nu sunt fana de a ei,dar nici nu o detest.

Voi ce parere aveti de "Pamela Anderson"a Romaniei?

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

• Răspunsuri 59
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Sincer imi pare artificiala si fortata.

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Postat

Ie cîh [:D]

Io shi plozii turbulentziid="Comic Sans MS">id="blue">

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.id="purple">

Postat
quote:Initial creeata de Luna75

Voi ce parere aveti de "Pamela Anderson"a Romaniei?

id="quote">id="quote">[wow]io ce parere sa am: stiu doar ca AA conduce o masina care costa (aproape) cit apartamentul in care locuiesc io cu famelionu'; primita cadou, of corz, de la businessman-ul care are grija de ea [:D] ... pentru rezultatele deosebite din cariera artistica [striptis]
Postat

aseara la callatis a fost jenant de falsa!!! mie chiar imi placea de ea ( asa cat de cat) dar dupa ec am vazut-o aseara cum a "falsat" si nici nu a rezistat sa cante macar o melodie LIVE, mi-am cam schimbat parerea. dupa concurs a sunat managerul ei si cica a cantat asa de "nasol" din cauza faptului ca in ziua respectiva a fost "agresata" de o fata!! WHAT EVER..... cine are voce, zic eu, canta orice, oriunde si oricum.

probabil ca o sa apara si in ziare despre asta.

Nunta 02 07 2005

Mare iulie 2006

Postat

Imi placea la inceput, cand a aparut... inainte de toate fitele si falsitatile pe care le are acum [xx(]... Hmh, treaba ei... asa-s majoritatea "vedetelor" [xx(]...

Postat

Nici cu doua zile inainte nu a cantat mai bine,s-a scuzat spunand ca e racita.

Adevarul e ca niciodata nu a avut o voce superba,dar noroc da... cu carul.

Se pare ca are si stofa de afacerista,spunea ca e proprietara unor saloane de infrumusetare in Bucuresti.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Postat
quote:Originally posted by Luna75

Nici cu doua zile inainte nu a cantat mai bine,s-a scuzat spunand ca e racita.Adevarul e ca niciodata nu a avut o voce superba,dar noroc da... cu carul.Se pare ca e si buna afacerista,zicea ca e proprietara unor saloane de frumusete in Bucuresti.Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

id="quote">id="quote">Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Postat
quote:Originally posted by Luna75

Se pare ca are si stofa de afacerista,spunea ca e proprietara unor saloane de infrumusetare in Bucuresti.Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

id="quote">id="quote">io nu cred ca oricine are o afacere are si stofa de afacerist ... in orice caz, nu stiu daca are mai multe saloane, eu stiu de unul, unde are angajata o indianca ccc care penseaza sprincenele cu un fir de atza! adica face nod in jurul fiecarui fir de par si-apoi trage! ati mai auzit de asa ceva?! eu una nu!o fata pe care o stiu a fost sa se epileze la AA la salon si a fost nemultumita; nu stiu motivele exacte ale nemultumirii ei, da' inseamna ca ccc cosmeticiana aia nu-i prea priceputa! [xx(]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...