Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Telenovele - care?

asi

Postări Recomandate

Postat

Din cand in cand am chef sa ma uit la o telenovela.Chiar daca e un gen blamat pe mine ma relaxeaza.

Am urmarit una draguta , se numea Celebritate, dar din pacate au mutat-o foarte tarziu.

Mi-e dor sa vad o telenovele buna ca de la Clona nu am mai vazut nimic care sa merite efortul.

Voi ce telenovele urmariti?

Razvanid="blue">(07 martie 2004)[testoasa] si mami[vampa]

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1">

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
quote:Originally posted by brendamitran

NICI UNA!id="size5">id="red">[:D]BRENDA"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"http://community.webshots.com/user/brendamitran

id="quote">id="quote">Subscriu!"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Postat

Nici io nu ma uit la telenovele. M-am uitat la una acum vreo 9/10 ani cand au aparut si mi-a ajuns pt viata asta.

Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1">

Postat
quote:Originally posted by akella

Nu ma uit la telenovele. Am multe alte lucruri mai bune de facut.Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.http://community.webshots.com/user/miana_dragnea

id="quote">id="quote">hmmm....cam irascibil raspuns.....si noi avem multe lucruri bune de facut...daca ne uitam la telenovele nu inseamna nimic....[flo]Pozeeee Mancarica
Postat

Cred ca de la "Sclava Isaura" incoace nu m-am mai uitat la vreo telenovela. Si la aia cred ca s-a uitat tot poporul.

Oana id="green">, mami de Paulid="blue"> (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Postat
quote:Originally posted by Oana

Cred ca de la "Sclava Isaura" incoace nu m-am mai uitat la vreo telenovela. Si la aia cred ca s-a uitat tot poporul.Oana id="green">, mami de Paulid="blue"> (3 iulie 2002)Ticker_Paul

id="quote">id="quote">Asta asa e[:D].Eu prefer sa ma uit o jumate de ora inainte de culcare la o telenovela decat la un film in care toti se urmaresc[neand] si se impusca[poc].E mult mai relaxanta o telenovela.Razvanid="blue">(07 martie 2004)[testoasa] si mami[vampa]Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple">id="size1">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...