Iubika Postat August 15, 2006 Raport Postat August 15, 2006 Plz voteaz`o pe Missi http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html Nu ma aleg eu cu nimic, dar saraca pisisca merita niste mancare de calitate, nu crezi? [pofta] *~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~id="Book Antiqua"> I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2"> Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!id="Book Antiqua">
Iubika Postat August 20, 2006 Autor Raport Postat August 20, 2006 Un vot pentru miau-miau, se poateeeee? *~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~id="Book Antiqua"> I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2"> Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!id="Book Antiqua">
Iubika Postat August 20, 2006 Autor Raport Postat August 20, 2006 quote:Originally posted by timnamissi sau mitzi?id="quote">id="quote">MISSI!Incearca cu butonul de cautare.Mai este si o MISSY, a nu se confunda. De fapt nu ai cum, a mea e cea mai urata [alcool]*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~id="Book Antiqua">I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2">Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!id="Book Antiqua">
timna Postat August 20, 2006 Raport Postat August 20, 2006 hai ca vreau sa votez si nu stiu cu cine?[biz]
Iubika Postat August 20, 2006 Autor Raport Postat August 20, 2006 quote:Originally posted by timnaeste alb cu negru si are 42 de voturi?id="quote">id="quote">Dap, ea este :)Acum are 43 de voturi. Multumesc frumos!*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~id="Book Antiqua">I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2">Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!id="Book Antiqua">
timna Postat August 20, 2006 Raport Postat August 20, 2006 la cat mai multe voturi si sa castige[pis]
petaluda Postat August 20, 2006 Raport Postat August 20, 2006 hai ca am votat si eu din spirit de solidaritate ca pe mine ma alinta mama missi cand eram mica!
Iubika Postat August 20, 2006 Autor Raport Postat August 20, 2006 quote:Originally posted by petaludahai ca am votat si eu din spirit de solidaritate ca pe mine ma alinta mama missi cand eram mica!id="quote">id="quote">Ce dulce!....Multumesc!*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~id="Book Antiqua">I could give up chocolate but I'm not a quitter...id="Book Antiqua">id="size2">Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!id="Book Antiqua">
Postări Recomandate
Arhivat
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.