Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

a innebunit pisica

Postări Recomandate

Postat

Acum am descoperit subforumul asta si m-am gandit sa stric o intrebare[il]Acum vreo 3 luni mi-am luat o matzuca mica si jigarita,fara pic de luciu,numai piele si os si aproape chioara de-un oki care era albastru de puroi,vreo 200 de grame maxim cred ca avea.Doctorul a zis ca nu traieste.. Cu chiu si mare jale am invatat-o la cutie (si i-am pus si 2-una in coltul in care facea mereu [bang]si una pe balcon) De atunci le tot schimb,face la amandoua ,s-a facut o splendoare,are deja 3 kile,e super iubitoare si torcatoare,e neagra toata si lucioasa...ca o pantera in miniatura,la ochi nici nu se mai cunoaste aproape nimic,o frumusete, DAR,dupa ce totul a fost ok vreo 2 luni, a inceput sa faca(de cateva saptamani bune si nu-mi imaginez din ce motive) in alte colturi de sufragerie..mai exact sub calculator,dupa televizor (toate sunt pe un perete) si PUTE de mori.

Face in continuare si la cutiile ei,le umple urgent ca mananca de sparge.

De prins n-am cum,cred ca face noaptea cand e singura aici(desi cutiile sunt la 2 metri)

O vecina m-a invatat sa pun cescute si sa stropesc putin cu otet in zonele afectate,ca cica o alunga mirosul.Acum pute si mai rau...va repet,habar n-am daca face in continuare,cert e ca pute.

Cat mi-ar fi de draga mitzulina,imi vine sa-i fac vant pe balcon,mi-e rusine sa mai vina lumea in casa,ca pute o jumatate de sufragerie de-mi muta nasul la spate. Asta in conditiile in care mai e clad si e tot timpul un geam sau usa de la balcon deschisa.

In concluzie,intrebarea mea e ´cu ce pot sa dau pe acolo ca sa fiu sigura ca nu se mai duce,ca in fapt n-am prins-o niciodata.(si-ar fi vai de coada ei)

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the

moments that take our breath away.

Anca

carnavalid="red">

Marc

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Trebuie sa ai grija sa aiba mereu nisipul curat in cutie, altfel se ´razvrateste´ si schimba locul, cam asa fac toti. Cu mirosul cel buclucas, spalat bine locul in care a facut si apoi dat cu otet. Daca nu cureti bine si ramane miros de urina, cu siguranta se va duce sa faca tot acolo, din pacate.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Postat

Ca si Cami zic sa ai grija ca sa-i schimb nisipul (al meu nici apa nu bea de 2 ori din acelasi catronas; trebe sa fie absolut proaspata [:D])

Exista niste solutii (spray parca) pe care le cumperi la petshop. Intreaba acolo ca sigur stiu ei.

Citeam si eu pe aici pe forum odata, da n-am folosit ca al meu e cuminte (inca [:D])id="Comic Sans MS">

Postat

Exista un spray care scoate mirosurile, exact pt genul asta de accidente. Pe pisica mea am bagat-o cu botul in locul unde a facut pipi si de atunci, coincidenta sau nu, nu a mai facut decat la ladita cu nisip.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”

Martin Luther King Jr.

http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara

Fine Art Photography

Postat

Pai nisipul e ok....ca face si la nisip,la ambele cutii,dupa cum am precizat!!!Ziua o vad des ca face la nisipul ei!!Numai ca au apucat-o damblalele si face si la nasul meu,sub calculator si dupa tv!!Nu stiu cand,dar cert e ca face,si inca demult si frecvent,dupa putoare. Si locul cu pricina nu-l stiu,ca pute asa,per ansamblu,de la un perete la altul,peste tot la fel,nu stiu unde exact si zau nu-mi vine sa merg in patru labe cu nasul in covor sa vad unde pute mai tare.Ca sa nu mai zic ca datul mobilelor la o parte(cu jdemii de metri de cabluri in spate) nu e o perspectiva care sa ma entuziasmeze prea tare.[bang]

Ce matze bune am avut acasa...se cereau la baie singure...acum ma gandesc cu groaza ca vine iarna si Blacky a mea o sa faca in casa,ca e toanta rau sa se ceara la cutia de pe balcon...si daca i-o mut in baie nu stiu cat succes o sa am,daca face pe alaturi si asa,cu ea la nas[bang]

Stii cumva cum se cheama spray-ul ala?Mi-ar fi de mare folos...

Anca

carnavalid="red">

Marc

Postat

Uite, daca ai timp citeste aici cateva solutii pt a scapa de miros

http://www.thriftyfun.com/tf636087.tip.html

Sunt mai multe tipuri, eu am folosit unul care se numea Odor Free si unul OxiClean. Amandoua au fost bune. Oxiclean este ca o spuma, deci acopera o suprafata mai mare.

“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”

Martin Luther King Jr.

http://forum.desprecopii.com/forum//photo_album_cat.asp?numeX=miereamara

Fine Art Photography

Postat

Daca e motan si e in calduri isi marcheaza teritoriul si tre sa il castrezi...Si matzele o mai fac uneori...Si eu am patit-o cu motanul nostru...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontationid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">Sinzi, Radu si David[avion] bomba pisaloaga[cool] : varstaid="size1">, pozeid="size1">, 3000km prin Romaniaid="size2">id="red">[cool]

id="right">
Postat

Mireamara,ma duc azi la pet shop si intreb,merci de pont.

Sanziana,e o pisicutza de 4 luni,sigur nu e in calduri. Azi dimineata a facut de fata cu mine sub calculator,ma si mir cum de n-am aruncat-o pe geam...inca[bang].Ii mai dau o sansa[alcool]

Anca

carnavalid="red">

Marc

Postat

Eu as merge pe ideea Sanzianei... nu cumva pisica ta e motan? Daca e motan, isi marcheaza teritoriul prin casa, am patit-o si eu, si pute de mori. Ia cauta matza, n-are cumva outze? Am avut si eu pisica, dar nu putea ca la motani cand intra in calduri. La motani pute de mori. Cauta in magazinele pt. animale solutii de spalat "mirosurile", se gasesc. Nu stiu cat sunt de eficiente... Al meu a facut pe 2 fotolii si le-am spalat de le-a luat mama naibii, si cu detergent, si cu otet, si cu lamaie... degeaba.. le-am aruncat. Dar mai intai l-am castrat. Succes!

Dora, mami de [cri] Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007

Quod non potest diabolus, mulier vincit!

Postat

cred ca ai un motanel ca astia sunt cu SPRITZURILE mirositoare;

eu am avut 2 motanei si pot sa spun ca am experienta:

-daca are preferinta pe anumite zone trebuie sa fi atenta ca acolo sunt influente nefavorabile;

-daca nu vrei sa ai descendenti pt.pisicut este cel mai bine sa-l castrezi;nu vei mai avea mirosuri in casa si va deveni mai iubitor si mailinistit;va trai mai mult.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...