Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Balea Lac - Transfagarasan

Postări Recomandate

Postat

Va rog mult daca se poate un numar de telefon de la pensiuni in zona aceasta.

Ne dorim tare mult sa mergem dar vrem sa avem ceva sigur pentru cazare inainte sa plecam.

Multumesc mult![pup]

Delia, [copil] Codrin si [8**] Irisid="size2">id="blue">

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Noi am facut acest traseu in luna Iulie .

Am stat la o pensiune in Sambata de Sus .Este de vis ,superb peisajul .

Sunt o gramada de pensiuni ,daca ii dai o cautare pe Google , vei gasii o multime de pensiuni .

Acum depinde si unde vreti sa stati ,in care parte a Transfagarasanului .

In cea dinspre Curtea de Arges sau cea dinspre Fagaras -Sibiu .

Partea de traseu dinspre Fagars pana la Balea Lac este super ok ,se poate circula fff bine ,cum treci de tunelul de la Balea lac , si intri in judetul celalalt ...este jale....[bang]

Foarte prost drumul .

Daca vrei ,si ai timp frumos , va puteti caza si in zona Vidraru .

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Postat

Din pacate strict in zona Balea nu ai de ales decat intre cabanele Balea Lac(2mil camera sau 550000 un pat intr-o camera de 11) sau Balea Cascada (1,5 mil camera), cred ca merita zona indicata de fete>

Excursie placuta!

sandra

Postat

Noi am fost in iulie pe Transfagarasan insa cazare am luat inainte de a ajunge la Balea Lac. Am stat in Capataneni, ultima localitate inainde de barajul Vidraru, ne-am cazat la pensiunea Dracula 3* cu 60 ron/noapte. Ne-a placut gazda asa mult ca n-am traversat Fagarasul din prima zi. In spatele pensiunii au foisor cu gratar, statie audio, tv si un super catel hasky.

La Balea faceam o mare prostie daca luam cazare. Nu se merita sa stai acolo: scump si ciorba proasta la asa-zisele 3 stele[:D].

Insa atentie, la 1 septembrie se inchide traficul pe Transfagarasan.

Traseul e deschis doar pentru lunile iulie-august.

Si inca ceva...pregatiti-va haine groase , la Balea e deja zapada.

Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

Postat
quote:Originally posted by oanaDo

Noi am fost in iulie pe Transfagarasan insa cazare am luat inainte de a ajunge la Balea Lac. Am stat in Capataneni, ultima localitate inainde de barajul Vidraru, ne-am cazat la pensiunea Dracula 3* cu 60 ron/noapte. Ne-a placut gazda asa mult ca n-am traversat Fagarasul din prima zi. In spatele pensiunii au foisor cu gratar, statie audio, tv si un super catel hasky.La Balea faceam o mare prostie daca luam cazare. Nu se merita sa stai acolo: scump si ciorba proasta la asa-zisele 3 stele[:D].Insa atentie, la 1 septembrie se inchide traficul pe Transfagarasan.Traseul e deschis doar pentru lunile iulie-august.Si inca ceva...pregatiti-va haine groase , la Balea e deja zapada.Oana "Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

id="quote">id="quote">Da ,este adevarat .Era f frig si zapada cand am fost si noi in Iulie .Cat despre cazarea sau mancarea de la Cabana de la Balea Lac...[bang] , mai bine NU."Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Postat

si noi am fost la sfarsitul lui iulie si era inca zapada din iarna trecuta. cred ca in septembrie vine si zapada proaspata.

subscriu la ce au spus fetele de cazare. nu merita la hotel. am stat acum 2 ani acolos i camerele erau destul de proaste si nu prea placut mirositoare.

trasul intr-adevar este de vis. va recomand sa urcati si la cetatea poenari. este la cativa km dupa ce treci de vidraru, daca urcati dinspre curtea de arges. se urca putin, dar se vede superb de sus.

atentie insa la drum. soseaua nu este foarte buna dupa vidraru pana sus la balea. pe partea cealalta in schimb e f buna

distractie placuta

detalii traseu: http://www.tripper.ro/index.php?pag=vizit&cat=Romania&subcat=Arges&cat2=1&subcat2=25&startrow=2&sw=1&limba_id=1

Postat

Lulu, cum e drumul pana la Sambata de Sus ? Nu ma refer la drumul national, ci la cel care duce, efectiv, inspre Sambata de Sus. id="Arial">

Postat

In principiu este ok .Nu te astepta ca un drum de autostrada ,dar este un drum de oras ,sau de comuna. Este sosea asfaltata ,cu gropi [:D], dar oricum mai putine decat in capitala [:D].

Noi am ajuns destul de tarziu ,noaptea la ora 1.00 si a fost ok .Se circula destul de bine .

Ptr cei ce ajung in Sambata de Sus ...nu ratati manastirea de acolo - Manastirea Brancoveanu [;)]!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...