Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

membru nou

Postări Recomandate

Postat

Buna dragele mele,

Sunt o membra noua printre voi dragi "iubitoare de copilasi", sunt proaspata posesoare de atestat (eu si sotul meu l-am obtinut in data de 14.08.2006) si o mare norocoasa, fiindca se pare ca cel mai frumos si mai dulce ingeras (un ghemotoc de fetiza de 4 ani si 3 luni) ne va lumina viata......curand.

O sa pun si o poza cu printesa noastra draga, numai ca trebuie sa ma dumiresc mai intai cum.....se face...

sa nu radeti de mine....o sa ma straduiesc sa invat repede ce si cum stau lucrurile...[8)]

PS.Stiu c-o sa ma primiti cu drga inima printre voi

• Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Cria, bine ai venit! Ma bucur mult mult pentru ca ai obtinut atestatul si ca esti atat de aproape sa-ti indeplinesti marea dorinta.

Si eu vreau sa depun actele pentru atestat.

Spune-mi si mie din momentul inaintarii dosarului, in cat timp ai obtinut atestarea?

Tana

Postat
quote:Originally posted by Tanaion

Cria, bine ai venit! Ma bucur mult mult pentru ca ai obtinut atestatul si ca esti atat de aproape sa-ti indeplinesti marea dorinta.Si eu vreau sa depun actele pentru atestat.Spune-mi si mie din momentul inaintarii dosarului, in cat timp ai obtinut atestarea?Tana

id="quote">id="quote">In mod normal, din momentul depunerii dosarului, atestatul se obtine in 60 de zile, insa la noi s-a decalat putin, cu vreo doua saptamani....fiindca, mai nou a trebuit sa urmam niste cursuri interactive despre psihologia copilului, legislatie si o gramada de alte chestii care chiar au fost interesante.Am avut si marele noroc de-a avea un psiholog si-o asistenta minunate, fete tinere, istete si inimoasecria
Postat

Cria...vad ca ai mai deschis un subiect dar cred ca moderatorii de la Adoptii sunt plecati si nu are cine sa iti aprobe mesajele. Iti scriu aici in ideea ca citesti, cand ai intrebari nu deschide subiecte noi, intreaba tot la asta sau la "M-am hotarat...".

Si nu te speria, asta e procedura pe site, primele mesaje iti sunt moderate, curand insa scapi de moderare si iti vor aparea mesajele imediat ce le postezi.

Cristina si ghighiloi [foto] id="blue">

Postat

Aissa, multumesc pentru sfat....exact cum va spuneam sunt noua pe-aici si-mi trebuie putin timp ca sa vad cum merg lucrurile.

O sa incerc sa recuperez mesajul pe care-l postasem...ca subiec nou si-o sa-l pun aici.

Multumesc tuturor mamicilor pentru urari.

cria

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...