Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Extrauterina?

Postări Recomandate

Postat

Buna fetele

Am si eu o maareee nedumerire - daca imi poate raspunde cineva care a trecut prin asa ceva..... Vreau sa stiu daca simptomele pe care le am pot indica o sarcina extrauterina - in ultimii ani am avut ciclul regulat - intotdeaun mi-a venit ceas iar acum mi-a intarziat 7 zile. Am facut 2 teste de sarcina, au iesit amandoua negative - nu am alte simptome de sarcina si cu toate acestea ciclul intarzie sa vina. Am avut dureri ca la menstruatie si atat. In schimb ma doare burtica foarte rau in special in partea dreapta iar durerea se lasa pe picior pana la degete - e infiorator. [bang] Am facut acum cateva luni un hsg si imi erau ambele trompite infundate. Maine dimineata o sa ma duc la medic sa vad despre ce este vorba dar nu am rabdare pana atunci. Cel mai frica imi este sa nu fie o extrauterina

Daca imi poate raspunde cineva care a avut extrauterina si ce simptome a avut....

Multumesc

O zi bun ain continuare

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
Eu am avut din pacate. Testul iese pozitiv, si apar cateva pete de sange mai intai inchis, apoi rosu aprins.Apoi durere intr-o parte, nu groaznica incat sa chemi salvarea...Dupa cateva zile, durere groaznica, s-a rupt trompa..operatie, etc... Noroc ca dupa aia, am ramas insarcinata aproape imediat, si am un Alex de 3 ani[pup]
Postat
Multumesc frumos de raspuns rapsody si sa-ti traiasca Alex. Mai m-am linistit ca am inteles de la tine ca se pozitiveaza testul - eu am facut 2 si sunt negative. Si totusi rushii nu vin iar durerea e destul de naspa - nu stiu cum o sa-l las maine pe doctor sa ma consulte ca ieri am fost la epilat si nu suportam nici sa ma atinga cosmeticiana pe burtica
Postat

flo.flo, pai mai sunt si eu pe aici cu tine care nu dorm la noapte. numai ca eu stiu deja de ce nu dorm. iti tin pumnii maine la doctor si sa fie bine!!

si eu stiu ca la extrauterina se pozitiveaza oricum testul la fel ca la orice sarcina, asa ca cine stie ce-o fi... succes maine la doctor si sa ne tii la curent!

In asteptarea lui [copil]

Postat

La mine a fost si mai rau ca nu am stiut nimic:in prima luna mi-a venit normal cat de cat, cu oarecare intarziere, apoi in a doua luna mici picaturi de sange care anuntau ruperea trompei.Cum eu habar nu aveam de sarcina, nu am facut nici test de sarcina ,nu m-am dus nici la doctor decat in urgenta, m-au operat clasic si o trompa lipsa!!!Problema este ca de 2 ani nu vine bebe, e mai greu acum cu o singura trompa si niste ovare care functioneaza cum vor ele.

Asa ca, Flo,mai degraba ai racit daca ai dureri intr-o parte, dar ca sa ai siguranta ca nu-i nimic fa-ti testul HCG-ul din sange, este hormonul care se depisteaza si in urina , o ecografie si speram ca totul va fi bine!!!Doamne ajuta!!!

Postat

Buna fetele - va multumesc frumos pentru raspunsuri. Am venit acum de la medic si mi-a confirmat ca nu este extrauterina - zice ca s-ar fi pozitivat testele de sarcina care le-am facut - totusi sa mai astept cateva zile si sa mai fac un test. Dupa un consult mi-a pus diagnosticul de amenoree secundara dar din nefericire mi-a prescris un medicament care nu se gaseste in farmacie si mi-au spus farmacistele ca nu se mai fabrica de nai de zile [xx(]. Nu stiu ce sa mai zic sau ce sa mai fac

Alinushca tu te-ai linistit? Ce ai patit?

Va pup

Postat

flo.floid="green">, eu nu prea stiu daca e bine sa mai astepti un pic, sa mai stai o leaca, etc. Asta mi-a tot zis si mie doctorul la care am fost si s-a dovedit ca puteam sa mai astept mult si bine ca el nu m-ar fi suspectat de ce s-a dovedit ca aveam.

In cazul meu e vorba de sinechie. SI nu prea dorm bine noaptea ca mi-e teama de tot ce va urma. Mai ales ca imi doresc foarte mult copii.

Nu cred ca un ciclu intarzie atatea zile fara sa fie vorba de sarcina din senin dupa ce in mod normal a fost regulat. Si cum testele sunt negative trebuie vazut ce anume e. Parerea mea e sa mergi la un medic mai dispus sa investigheze. Cu cat rezolvi mai repede cu atat mai bine pentru tine! Hai, sa fie bine! [pup]

In asteptarea lui [copil]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...