Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Aradence minunate! (80)

Postări Recomandate

Postat

[grup] Mamici din Arad

adablackcatid="red">[flo](Ada) - Teoid="teal">[berica]- Iuliaid="purple">[hippi] si Vlad id="blue">[auto]alina33 id="red">[flo](Alina) - Dacian id="teal">[berica]- Dragosid="blue">[auto]Alina.aid="red"> [flo](Alina) - Gheorgheid="teal">[berica]-Elisaid="purple">[hippi]alinamorostes id="red">[flo](Alina)- Calin id="teal">[berica]- Dragos id="blue">[auto]& Adelinaid="purple"> [hippi]alinutza13id="red">[flo] (Alina)- Sebastian id="teal">[berica]- Fabianaid="purple">[hippi]ancapolgarid="red"> [flo] (Anca)- Oviid="teal"> [berica]- Alexid="blue">[auto]anichka id="red">[flo](Ana) - Costel id="teal">[berica]- Albert Fabianid="blue">[auto]anto id="red">[flo](Antonela)- Radu id="teal">[berica]- Denisaid="purple">[hippi]claudeluid="red">[flo] (Claudia) - Claudiu id="teal">[berica]- Raul-Andreiid="blue">[auto]claudia_mariaid="red">[flo] (Claudia) - Paul id="teal">[berica]- Ana Mariaid="purple">[hippi]cristinacsaid="red">[flo] (Cristina) - Mihai id="teal">[berica]- Carinaid="purple">[hippi] & Alexandraid="purple">[hippi]DianaRid="red"> [flo](Diana) - Vasile id="teal">[berica]- Vladid="blue">[auto] & Timeeaid="purple"> [hippi]ditaid="red"> [flo](Edith) - Eugenid="teal">[berica]Duckyid="red">[flo] (Diana Maria) - Helmut Robert id="teal">[berica]- Glad Helmut Ioanid="blue">[auto]flavia ramona id="red">[flo](Flavia) - Sorin id="teal">[berica]- Bogdan Ioanid="blue">[auto]gabitzica id="red">[flo](Gabi) - Ciprian id="teal">[berica]- Tudorid="blue">[auto] & Ioanaid="purple"> [hippi]Hildegardid="red"> [flo] (Vero) - Iojiid="teal">[berica]- Stefan Peterid="blue">[auto]ILDI25 id="red">[flo](Ildi) - Stefan id="teal">[berica]- Davidid="blue">[auto]lindaGid="red">[flo] (Linda) - Markid="teal">[berica]maggda id="red">[flo](Magda) - Danut id="teal">[berica]- Biancaid="blue">[hippi]Melania14id="red">[flo] (Carmen) - Ovi id="teal">[berica]- Melania Ioanaid="purple">[hippi]Monica70 id="red">[flo](Monica) - Ghita id="teal">[berica]- Dianaid="purple"> [hippi] maria_rubi id="red">[flo](Maria) - Adi id="teal">[berica]- Maraid="purple">[hippi]Niko_26 id="red">[flo] (Nicoleta) - Cipri id="teal">[berica]- Maiaid="purple">[hippi]pau id="red">[flo](Nico) - Romy id="teal">[berica]- Paulaid="purple">[hippi]pufymic id="red">[flo](Ioana) - Ovidiu id="teal">[berica]- Alesio Andrei id="blue">[auto]& Nicolas Mihaiid="blue">[auto]Somleac id="red">[flo](Mihaela) - Cristi id="teal">[berica]- Dariaid="purple">[hippi] & Alexid="blue">[auto] & Matiaid="blue">[auto]Ianuarieid="green">id="size2">01.01.2006- Diana (fetita lu Monica70id="brown">"Monica")id="red">10.01.1974- Ovidiu (sotzul lui Melania 14id="brown">"Carmen"id="red">)id="brown">id="blue">14.01.2005- Melania Ioana (fata lui Melania 14id="brown"> "Carmen"id="red">)id="brown">id="red">18.01.2007 - Mara (fata lui maria_rubiid="brown"> "Maria"id="red">)id="brown">id="red">20.01.1980- Stefan (sotzul lui ILDI25id="brown">"Ildi"id="red">)id="brown">id="blue">22.01.1981 - Ducky id="brown">"Diana Maria"id="red">22.01.1981- Niko_26id="brown"> "Nicoleta" id="red">22.01.1973- Somleacid="brown"> "Mihaela" id="red">23.01.1973- Romy (sotzul lui pauid="brown">"Nico"id="red">)id="brown">id="blue">29.01.1999- Daria (fata lui Somleacid="brown"> "Mihaela"id="red">)id="brown">id="red">30.01.1977- Anichkaid="brown"> "Ana" id="red">

Februarieid="size2">id="green">03.02.1971- Vasile (sotzul lui DianaRid="brown">
  • Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

La multi ani Nicolas! Sa fii mereu asa fericit si bagat in seama cum esti azi!id="red">

Felicitari lui Raul ca e baiat bravo!id="purple">

poze

Adaid="size3">id="red">, mami de Iuliaid="size3">id="pink"> (10 iulie 2003) si Vladid="size3">id="blue"> (6 mai 2006)

Postat

Multumim Ada id="red">de urari!

Fetele id="orange">tot e bine ca inca n-am primit nici o reclamatie[:D](de la vecini adik).

Voi ati ajuns cu bine pe la casele voastre?Ati culcat urlatorii?

Eu i-am adormit pe ai mei si am zis ca si maine-i o zi pentru curatenie.....asa ca am pus poze(cate aveam pe mobilul lui Ovi)!

Astept si restul pozelor[:D]!

[pup] si ne-am simtit super!!!id="purple">

Euid="limegreen">

Gandacii

Tot ei

AJUTATI-O PE SONIA!id="red">[flo]

Postat
quote:Originally posted by Claudelu

[s] Nicolas id="blue">[s]Ioanaid="red">, sa va traiasca gongoloiu![cheers]id="navy">id="Comic Sans MS">
N-am avut timp sa citesc, am intrat doar sa va spun ca dimineatan-am avut nici o treaba cu Raul si nici el cu noi. Vad eu acum la 3.30 cum s-a comportat. Dimineata de agitat si grabit sa intre in sala m-a pupat doar pe mine, de tacsu a si uitat [:D] Era o agitatie dimineata de nu-i adevarat. Multa, foarte multa lume, mai multi parinti decat copilasi [:D]Am mari emotii ptr cand ma duc dupa el, sa speram ca n-a plans dupa noi.[alcool]Acum va las, ca trebuie sa ma intorc in Vlaicu sa-mi iau elefantelu [:D]id="navy">id="Comic Sans MS">
id="quote">id="quote">ptr ca Allina a deschis capitolu nou sigur se pierdea mesajul meu.CONTINUAREA!!!!!!!M-am dus dupa el si era putin trist ptr ca prietenul lui Alex tocmai pleca...era trist ptr ca a crezut ca noi il lasam acolo. Cand am ajuns i s-au luminat ochisorii. Mi-a zis educatoarea ca a carait putin atunci cand s-au pus la nani, in rest a fost un copil foarte cuminte. A mancat tot, s-a jucat frumos, numai cuvinte de lauda [bis]L-am intrebat cum a fost la gradinita si mi-a spus ca "m-am distrat minunat, cand mai merg??" [bis]A fost bine, mai bine decat am sperat noi. Chiar si mamele prietenutilor lui din Vlaicu cu care e in grupa mi-au zis ca azi cand l-au vazut pe Raul au uitat sa mai planga [:D] Super ca sunt toti intr-o grupa [bis]id="navy">id="Comic Sans MS">
Postat

[pup][pup]Ceau fetele!

La multi ani Nicolas!Sa cresti mare si voinic ![pup]

Miha ca de obicei eram "cu capul in nori" de n-am auzit ca m-ai claxonat[:D].

Alina poze cu Maia pun in viitorul apropiat[:D]!

Ma duc la subiectul 79 ca n-am apucat sa citesc tot.[pup]

Postat

[bis]Am citit tot!Si binenteles ca nu mai stiu ce vroiam sa scriu[alcool]

Ioana , foarte frumosi toti copilasii si tortul[pofta][pofta].

Alinush , tu cand reusesti sa citesti si ce scriati pe forum acum un an , ca eu abia reusesc sa citesc ce scrieti acum?

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...