Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Aradence minunate! (80)

Postări Recomandate

Postat

Clauid="orange">, felicitari lui Raul, ai copil cuminte! [bis]

Ioanaid="orange">, ne-am simtit super la voi[disco], la fel si piticii. Au facut o harababura, bine ca nu au chemat vecinii politia.[:D]

Cand am iesti noi se certau 2 doamne pentru parcare, dar se certau ca erau gata sa se bata, nu am vazut sfarsitul ca a venit Calin.[:D]

Ce fain sunt pozele[olala], le asteptam si cele facute de Flavia.

Adaid="orange">, cum stai cu "reduta"? [:D]

Edit: Nikoid="orange">, nu mai citesc de anul trecut, am avut salvate postarile in calculator din perioada cat am fost eu la spital(le-a salvat Calin) si am stiut aproximativ unde le gasesc si cele despre Gabi.[;)]id="blue">

[mamica]Alinaid="purple"> cu id="Trebuchet MS"> Adelinaid="red">[8**] (31.08.2006) & id="navy">Dragosid="blue">id="Trebuchet MS"> [bonjovi](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poze
  • Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat
quote:Originally posted by Claudelu

Toate ati fost in Vlaicu la 2 metri de mine si n-ati dat nici un semn de viata?? [mariaj][mariaj][mariaj]id="navy">id="Comic Sans MS">

id="quote">id="quote">Pai tu te-ai mutat iar in Vlaicu? [:D] Stiam ca stai in Micalaca.[:D]Las ca ne vedem in curand la chef de copii mai mari, luna viitoare.[;)]id="blue">
[mamica]Alinaid="purple"> cu id="Trebuchet MS"> Adelinaid="red">[8**] (31.08.2006) & id="navy">Dragosid="blue">id="Trebuchet MS"> [bonjovi](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poze
Postat
azi am fost la mamii mai toata ziua...chiar am si scris pe forum ca merg in Vlaicu...la doi pasi de mine ati fost...deci n-ati vrut sa va intalniti si cu mine? [mariaj][duel][mariaj][duel][;)]id="navy">id="Comic Sans MS">
Postat

Io n-am somn, cafeaua Ioanei cred ca-i de vina.[:D]

Totusi merg sa ma pun in pat ca doar vine somnul, am mai "redutit" putin, dar pe LR pot sta pana mine dimineata si tot nu termin.[;)]

Adaid="orange">, am uitat sa-ti zic, sa folosesti sanatoasa masina de spalat vase.[bis]

Gabiid="orange">, de costumul astaid="red"> ziceam ca l-am pus in cos, dar pantalonii s-au epuizat marimea mea si am ales alti pantaloni tot pe maro. Cred ca ii tot ala despre care ziceai si tu, uite pantaloniiid="red"> sunt cu manseta. Sacoul nu mi-am mai amintit ca mai pusesem unul in cos(care-i epuizat acum).[^]

No, am plecat la nani, noapte buna! [pup]id="blue">

Postat

Alina costumul ala l-am comandat si eu.Nu ma stiam exact cum sunt pantalonii. Sper sa se potrivesca marimile.

Ioana ne-am simtit super binela voi de la mic la mare. Fata mea a mancat de-a rupt. Ma duc sa-i dau de mancare ca trage de mine.

Flavia si Miha asteptam poze... ca ne-ati lasat cu ochii in soare( sau mai bine zis in luna).

Clau mai un pic si ne vedem si cu tine[:D] Nu ne-a picata la niciuna fisa ca s-ar putea sa fi asa aproape de noi, doar esti micalaceanca acum.

Postat

Buna dimineata,

V-am lasat cu ochi-n luna???[:D] Pai cand am ajuns l-am bagat pe Bogdi la dus ca miroseaaaaaaaa de-ti muta nasul, apoi ne-am fatait pe aici, i-am facut laptic, l-a baut si apoi l-am culca, asa ca nu am mai reusit sa intru.

Acum incarc niste poze si apoi mancam si mergem la dr de familie.

Ne-am simtit bine, ca de obicei cand ne intalnim. Am mancat muuuuuult ca aseara nici nu am mai vrut sa vad mancare [:D]. Ioana, ne chemi si la curatenie???

Aiciid="blue"> poze de la ziua lui Nicolas.

Postat

Ioanaid="red">, cred ca e cel mai frumos tort ce l-am vazut in viata mea! Super!

Alinaid="red">, nu vrei sa stii cat stau pe LR si cate am pus in cos...[bang][bang][bang]id="purple">

Azinoapte a vomitat Iulia de mama focului! Prima data la 11, apoi la 12, la 1 si la 5 dimineata. Oare e ceva virus? Sau pur si simplu e de la cacaua cu lapte bauta in catitate prea mare aseara? De dimineata se simtea bine si am dus-o totusi la gradi. Dragos nu era ajuns, ne-am uitat dupa el. I-am zis Iuliei ca Dragos o sa aiba grija de ea, daca tot se cunosc.id="purple">[:D]

poze

Adaid="size3">id="red">, mami de Iuliaid="size3">id="pink"> (10 iulie 2003) si Vladid="size3">id="blue"> (6 mai 2006)

Postat

Buna dimineata!

Adaid="orange">, mai vezi tu cu LR, nu te mai poti lasa.[:D]

Dragos merge pe la 8,30-8,45 la gradi ca mai noi i lene si la Calin sa se trezeasca mai dimineata.[;)]

Flaviaid="orange">, ti-am trimis PM cu link-uri de la mica publicitate despre scaune auto...l-ai primit?

Ce fain sunt pozele! [cool]

Gabiid="orange">, cred ca Adelina a predat stafeta Ioanei ca ea nu prea mai vrea sa manance.[:D]

Eu n-am trimis comanda inca, sper sa mai am ceva in cos pana o trimit.[;)]id="blue">

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...