Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Aradence minunate! (80)

Postări Recomandate

Postat

Salutari!

Mama a plecat azi dimineata spre casa ei, radea barbatu-miu ca asa alerga mama la tren, operata cum e, nu cumva sa-l piarda [:-)))][:-)))]. Se saturase de stat, saracuta, de o luna si ceva era la noi...

La multi ani, Nicolas!!! [s]id="green"> Bineinteles ca sunt intarziata ca de obicei.

Acum ca sunt mai libera o sa intru mai des, cu toate ca pensiile astea private obligatorii imi ocupa ceva timp. Vreti careva sa va fac la ING? [flo]

Mda, iar mi-a dat laptele in foc, mi-am facut de lucru daca nu am [bang]

In alta ordine de idei, MA STRESEAZA SOACRA DE NU MAI POT !!!!! Si ma cert cu barbatu-mio tot la doua zile ca ii ia apararea.....nu stiu cum sa o scot la capat cu el, zicea una din fete mai demult expresia "parca nu i-au taiat cordonul ombilical" si tare adevarata e.... Daca nu ma mai slabeste, o iau la o tura de discutii de se alege praful de toata diplomatia dintre noi [box][bruta][blabla][duel]

Facuram si noi 8 luni ieri [bis]

Pupici.

PS: V-am citit tot timpul, stiu de gradinari, de non-gradinari, de toata lumea, numai ca nu prea am ce comenta. N-am vazut inca pozele de la ziua lui Nicolas, acuma fug sa le vad. [pup]

[mamica] de [bibe] Maraid="red">

[foto]POZE[foto]

• Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Miha si mie mi-ar trebui femeie ca nu mai pot sa imi fac lucrul de Ioana. Cand ma vede la calculator vine si trage de mine iar cand doarme ba nu am chef, ba fac altceva.

Pensii private vi-am oferit si eu, dar nu a zis nimeni nimic. [:(] Probabil toate facem pensii[:D]...

Postat

Alinaid="red">, mi-a zis Iulia ca n-a vrut sa se duca langa Dragos ca i-a fost rusine. id="purple">

poze

Adaid="size3">id="red">, mami de Iuliaid="size3">id="pink"> (10 iulie 2003) si Vladid="size3">id="blue"> (6 mai 2006)

Postat

Am facut comanda de 135 euro, la care mi-au adaugat 16 euro. Pentru ce oare?id="purple">

poze

Adaid="size3">id="red">, mami de Iuliaid="size3">id="pink"> (10 iulie 2003) si Vladid="size3">id="blue"> (6 mai 2006)

Postat

Salutare!

Adaid="orange">, se adauga o taxa de ambalare la fiecare comanda, nu stiu cat la suta din valoarea comenzii.

Gabiid="orange">, Cristinaid="orange">, si Calin face pensii private.[:D]

Mai, nici eu nu mai pot face nimic de Adelina si acum ma termina cu somnul ei de jumate de ora. [bang] Mai vine Adina de 2 ori pe saptamana si o scotae la plimbare, dar acum vine frigul si nu mai pot sta afara asa mult plus ca incepe si ea facultatea si nu mai poate veni. Cand e treaza nici eu nu pot sta la calculator ca trage de mine si plange, daca stau cu ea in camera e ok, dar sa nu fac nimic.id="blue">

[mamica]Alinaid="purple"> cu id="Trebuchet MS"> Adelinaid="red">[8**] (31.08.2006) & id="navy">Dragosid="blue">id="Trebuchet MS"> [bonjovi](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poze
Postat

Sara buna!

M-am apucat de aerobic!!! Azi am fost prima zi, la Palatul Copiilor, si e super ok. O sa merg de 3 ori pe saptamana pana ma obisnuiesc, apoi sper sa pot merge zilnic, mai ales ca orarul e de la 7.30 la 8.30 seara. Imi tremura toate cele [:-)))][:-)))]

[foto]POZE[foto]

Postat

Helau!

Fetele nici eu nu mai pot face nimic in casa de Nicolas!Asa ca nu sunteti singure in situatia asta![bang]

Flavia id="red">ai vb cu Cristina?Ii duc eu pachetul sau i-l trimiti pe tren?

Clau id="green">zi-ne continuarea la povestea "gradinita" cum a fost azi??

Sunt obosita de pic......revin maine cu forte mai proaspete...sper....

[pup]id="limegreen">

Euid="limegreen">

Gandacii

Tot ei

...Si iarasi ei

AJUTATI-O PE SONIA!id="red">[flo]

Postat

Si Matia a fost super carait si marait astazi. Nu-s din ce motiv. In plus am primit si prima tura de nervi cu temele. Doamne e numai a 3-a zi de scoala si-mi vine sa-mi iau campii. Pe astialalti nu-i mai dau la scoala pana implinesc 20 ani.

Azi am fost la medic cu bunica-mea ( 84 ani) . E mortala si o iubesc la nebunie. Printre altele o intreaba medicul ce o mai deranjeaza. Ea zice ca nu poate dormi. Medicul zice " da ce faceti de nu puteti dormi?"La care buna-mea zice " Fac planuri de viitor, domnu doctor!"[:-)))][:-)))][:-)))]

Ioanaid="purple"> tot n-ai spus doarme Alesio la gradi sau nu?

Maria Rubi id="purple">esti tare. Tine-o tot asa. Nici eu nu mi-am facut gimnastica azi, dar dimineata n-am auzit ceasul, iar dupamiaza am alinat bebe plangacios si am facut teme. Cat despre soacra sa intreb la a mea in bloc daca nu mai este apartament liber? Sta la Tg. Mures.[:D]

Na, noapte buna va doresc.id="teal">

Daria- 29.01.1999id="size2">id="purple">id="Verdana">[zana]

Alex - 07.02.2003id="Verdana">id="blue">id="size2">[bonjovi]

Matia - 31.10.2006id="Verdana">id="blue">[bebic]id="size2">

[foto]POZEid="teal">[foto]

Postat

Neata!

Eu ma simt ca porcul, mi-a recidivat raceala, asa ca tusesc, ma doare capul si am muci la greu. Deja m-am saturat , ca de 3 saptamani tot asa

Diana asteptam impresii si poze din concediu!

Postat

Neatza!

Gabiid="red">, imi pare rau ca nu te simti bine [pup]. Copii sunt si ei raciti?

Am o febra musculara....tare faina-i [:D]. Merg maine iar, imi place mult si sper sa ma si tina!

Ce frumos e afara! Se inscrie cineva la plimbare pe mal?

[foto]POZE[foto]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...