Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Aradence minunate! (80)

Postări Recomandate

Postat

Buna dimineata!

Ce super e afara si eu mi-am uitat caruciorul in masina.[;)]

Gabiid="orange">, multa snatate! [bis]

M-am trezit si eu cu nasul infundat si durere de gat, nu stiu ce urmeaza.[bang]

Dianaid="orange">, ai venit si nu dai nici un semn? [;)]

Carmenid="orange">, iar dispari toata saptamana? [:D]

Cristinaid="orange">, vad ca esti tare entuziasmata![:D] Trebuia sa iei o lingurita de zahar imediat dupa aerobic sa nu ai febra musculara.[hop]

Ioanaid="orange">, cum e Alesio cu dormitul la gradi?[:)]

Clauid="orange">, nu ne-ai mai zis daca tot asa cuminte a fost Raul la gradi ca in prima zi.[:)]id="blue">

[mamica]Alinaid="purple"> cu id="Trebuchet MS"> Adelinaid="red">[8**] (31.08.2006) & id="navy">Dragosid="blue">id="Trebuchet MS"> [bonjovi](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poze
  • Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Cristina , copiii nu sut raciti. Eu stiu de fapt cum am agravat problema... am mancat inghetata si ieri si alataieri aair aseara mi-s fost frig afara. Zici ca e faina febra musculara? vezi tu miine. Ce fain ca faci aproape de casa.

Ada faini fratiorii cum dorm. Mi-ai facut pofta de mure.

Postat

ceau!

Am fost plecata de aia nu am dat pe aci. Pana azi totul a mers brici cu gradi, dar azi de cand s-a trezit a inceput sa planga ca nu vrea la gradi. Asta probabil ca am fost eu in Vlaicu. L-am dus la gradi mai mult plangand. Acolo a fost un adevarat circ. S-a agatat de pantalonii mei, s-a dat cu fundu de pamant...offffff. Intr-un final a reusit educatoarea sa-l mai linisteasca si cum s-a intors cu spatele la mine am fugit. Am stat in coltul coridorului si dupa cateva secunde nu i-am mai auzit gurita. Apoi am coborat jos si am asteptat-o pe administratoarea gradinitei care-i o veche cunostinta de familie cu ai mei si mi-a spus ca s-a linistit, i-a dat educatoarea o carte de colorat si a uitat....offffff eu oricum sunt intoarsa pe dos.

A reusit educatoarea sa-mi spuna, asa printre urlete ca e foarte cuminte, ca asculta, ca deja stie o poezie (mie mi-a spus ca n-a invatat nici o poezie [:D]), ca mananca frumos, doar ca atunci cand vine vorba de somn face putin nazuri dar doarme. Aaa mi-a mai spus ca de multe ori merge la ea si o roaga sa-l tina in brate [q] Ieri cand l-a tinut in brate i-a spus la ureche "sunt ingrijorat ptr mama mea ca nu mai vine" [q][q][q]

Mi-e greu si numai gandindu-ma ca e acolo, dar sunt constienta ca e bine ceea ce am facut si ca acolo e locul lui, dar....numai mama sa nu fi, nu? [q][q][q]id="navy">id="Comic Sans MS">

Postat

Of Clauid="orange">, las' ca trece perioada asta de acomodare, stiu cum te simti. [pup]

Adaid="orange">, ce scumpi sunt fratiorii cum dorm![il]

Gabiid="orange">, ce iei pentru raceala?

Calin s-a chinuit vreo 2 saptamani cu tuse si apoi l-am trimis la dr., avea bronsita, da' ce urat tusea[bang]...acum i-a mai trecut, a luat antibiotic.id="blue">

[mamica]Alinaid="purple"> cu id="Trebuchet MS"> Adelinaid="red">[8**] (31.08.2006) & id="navy">Dragosid="blue">id="Trebuchet MS"> [bonjovi](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poze
Postat
quote:Originally posted by maria_rubi

Alina, pai dupa ce m-am spetit o ora acolo de aproape ca mi-am dat duhul, sa vin acasa sa bag in mine zahar? Mai bine sufar [:-)))][mamica] de [bibe] Maraid="red">[foto]POZE[foto]

id="quote">id="quote">Doar 1 lingurita mey si asta numai la primele "sedinte", apoi te obisnuiesti.[:-)))]id="blue">
Postat

sau helas.

Alinaid="red">, m-a avertizat educatoarea ca show-ul va incepe dupa cateva zile, dar nu ma asteptam sa faca in asa hal. Pur si simplu s-a aruncat la picioarele mele si ma tragea de blugi sa nu-l las acolo. am fost gata, gata sa-l iau acasa, dar noroc cu educatoarele care-s mai trecute prin asa ceva si stiu cum sa ii ia [q][q][q]id="navy">id="Comic Sans MS">

Postat

Clau id="red">imi pare rau ca si tu treci prin fazele astea....Sunt tare nashpa....te doare sufletul cand ii vezi plangand[:(]...

Las' ca trece si va fi bine!

La noi problema e ca nu vrea in ruptul capului sa doarma la gradi!Asa ca la 1 e acasa....[:(]

Educatoarea lui Alesio a zis sa nu-l fortam sa doarma acolo dc nu vrea...macar o perioada, apoi om vedea ce-o mai fi....

Cristina id="green">ce fain de tine cu aerobicul![cool]

Flavia id="orange">sa nu uiti s-o suni pe Cristina si sa va intelegeti.

Ma duc sa termin mancarea [:D] si sa scot hainele de la spalat...La ora 4 avem sedinta cu parintii la gradi![:D]Cred ca merge Ovi....

[pup]id="limegreen">

Euid="limegreen">

Gandacii

Tot ei

...Si iarasi ei

AJUTATI-O PE SONIA!id="red">[flo]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...