Sari la conținut
Comunitate Desprecopii a devenit CLUB DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Aradence minunate! (80)

Postări Recomandate

Postat

Salutare!

Gabi, m-ai prins, m-ai vazut pe messenger?

Ne-am intors ieri pe la 6 dupamasa, a fost f f f fain, as mai fi stat linistita acolo si imi pare rau ca nu ne-am luat 14 zile... Primele zile a fost mai dificil pana ne-am gasit si noi o modalitate sa ne relaxam desi pruncii te solicita la greu... A doua zi ma plangeam la ai mei la tel ca ma termina pruncii dar deja a treia a patra zi nu mai aveam treaba. Timeea a fost monument de cumintenie, a mancat tot asa putin ca acasa si nu prea statea locului sa pot si eu manca linistita dar in rest... A dormit cu ceasurile in carucior, adormea si singura epuizata de apa si nisip, se juca frumos in nisip, in piscina era un deliciu cum se putea arunca in apa fara frica (stia ca eram prin zona sa o prindem), cum o dadeam pe topoganul de copii (singura si o prindea tata-su, avea vreo 3 metri inaltime topoganul) si si pe cel de adulti (maricel...) in brate la mine si ea tot ar mai fi vrut... Urla cand o stergeam si o imbracam in halat. Apa marii era beton, calda, dar f sarata (asta nu le-a prea placut la copii mei) cu panta super super lina numa buna de copii. Plaja frumoasa cu nisip fin auriu. Vladut a fost marait si n-a prea mancat, somnul de dupamasa era un chin asa ca il culcam pe sezlong cand pica de somn, se tot cerea la piscina si nu prea intra de buna voie in mare. Mancare excelenta la gust si cata ai vrut, nu se termina nici macar felurile f f bune si cautate, gaseai din belsug. Hotelul dragut si nou, camerele maaaaaari, cu pat matrimonial, pat de o persoana si o canapea barosana in standard plus patut de bebe. Baie cu hidromasaj.[bis] Serviciile erau punctul slab, destul de neserios personalul si mai ales cameristele, in Egipt erau mai brici. Pahare de plastic refolosibile la plaja care ne-au enervat pe toti in afara de mine care chiar nu am avut nici o treaba cu asta. Restaurante a la carte turcesc si pescaresc, ultimul absolut delicios, servire ireprosabila acolo... Excursie gratuita cu vaporasul hotelului pe mare pana la hotelul frate mai mare, dar cu aspect usor invechit si plaja naspa, in schimb cu un aquaparc bestial... zeci de topogane de adulti si copii, Vladut era absolut innebunit si nu se mai satura, Timeea la fel, eu si Vasile nu mai vorbesc... Ziua cu excursia a fost chiar f f reusita.

Locul de joaca ptr copii cam naspa, in schimb era luna parc (roata, gondola si trenulet) si o chestie gonflabila cu topogane cum gasesti la locurile de joaca acoperite de la noi.

Avionul absolut ok, Tarom, fara nici un fel de probleme, amandoi pruncii au dormit si au fost cuminti.

Incerc sa pun si poze zilele astea. Una peste alta un concediu absolut reusit, hotelul multumitor mai ales raportand pretul la ce ofera. Sigur nu 5 stele dar un 4 plus da.

Am citit in diagonala. Am vazut si ceva poze, sper sa recuperez... La multi ani Nicolas si Ioana! Sa cresteti mari si fericiti!

Revin dupa ce imi mai trag sufletul... Pruncii sunt raciti dar fara febra, iar Timi e chiar bine dispusa si papa.

Va pup, daca mai sunteti curioase de ceva...

[8**]Dianaid="red">, [copil]Vladid="blue">(16.05.04)(bebelus si copilas)id="green"> &[copil] Timeea id="red">(18.05.06)id="green">

Filmulete

• Răspunsuri 202
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Diana, ma bucur ca ati avut un concediu reusit. Asteptam poze. Da, te-am vazut aseara pe mesenger.

Clau, si eu am trecut prin ce treci tu acum. Parca se rupe ceva in tine cand il vezi cum plange si trebuie sa il lasi acolo.

Postat

Am vorbit cu el la telefon si mi-a spus ca a invatat doua poezii. [bis] Mi le-a si spus, frumos si cursiv [:D]

Mi-a spus mama ce i-a mai spus educatoarea.... ca n-a mai plans dar nu ca n-ar fi vrut dar n-a avut loc de alt copil [:-)))] si ca a fost foarte atent la poezie si a fost primul care a spus-o imediat. L-a laudat chiar ca are o memorie buna!

Si ca sa-mi linistesc sufletul mi-am luat un parfum [:-)))] Ultraviolet de la Paco Rabanne [bis]

Adaid="red">, sunt draguti foc fratiorii cum dorm ei impreuna![pup]id="navy">id="Comic Sans MS">

Postat

Dianaid="orange">, bine ati revenit! [bis]

Am inteles ca v-ati distrat bine, v-ati relaxat si ati avut un concediu super. Asteptam pozeeee!

Clauid="orange">, felicitari lui Raul cel istetel![bis]

Dragos nu vroia sa-mi spuna nicio poezie de la gradi, nici de la serbare, de fapt nici acum nu-mi zice.

Ioanaid="orange">, nu ati incercat sa-l lamuriti pe Alesio sa ramana la gradi, sa stea in pat si sa nu doarma, doar sa stea cuminte pana dorm ceilalti copiii?, sigur l-ar apuca somnul si pe el.[;)]

Adaid="orange">, mi-a zis Dragos ca a intrebat-o pe Iulia azi daca-si mai aminteste cum i-a turnat lui si la Alex(a lui Miha) nisip in cap. [:D] id="blue">

[mamica]Alinaid="purple"> cu id="Trebuchet MS"> Adelinaid="red">[8**] (31.08.2006) & id="navy">Dragosid="blue">id="Trebuchet MS"> [bonjovi](11.04.2002id="Times New Roman">) id="navy">id="blue"> poze
Postat

Diana id="red">ma bucur ca ati avut un concediu reusit!Zi-mi si mie cum ai reusit sa nu te mai lasi cotropita de prunci[:D]?Adik cum ai reusit sa te relaxezi?

Gabi id="green">cum te simti?

Clau id="orange">sa folosesti sanatoasa parfumul[:D]!

Alinush id="purple">am incercat prin toate caile posibile sa-l lamurim pe Alesio sa doarma la gradi dar nu reusim nicicum si pace!Asa ca mai asteptam un pic.....

Na va [pup] pe toate ca noi plecam azi la tara!Week-end placut sa aveti!id="limegreen">

Euid="limegreen">

Gandacii

Tot ei

...Si iarasi ei

AJUTATI-O PE SONIA!id="red">[flo]

Postat

Salutari,

Diana, asteptam poze din concediu. Ma bucur ca v-ati simtit bine cu totii.

Clau, parfum zici? [:D]

Noi am fost ieri pe mal dupa ce am fost la Teba. Ne-am intalnit cu Cristina, Nico, Claudia si inca cateva gagici cu bebei. mama ce fain a fost. Azi mergem iar, de data asta per pedes, ca e faina vremea. Cine mai vine? Eu ma intalnesc cu Nico la 3:30 la autogara si de acolo mergem pe jos impreuna.

Am fost de dimineata la analize cu Bogdi. I-am luat urina fara probleme, iar acolo i-au luat sange fara plansete, dar se pare ca dupa 4 luni jumate inca are anemie. mare lucru nu s-a modificat. E normal ca dupa atata fier sa fie cam in acelasi stadiu analizele?

Pe mine m-a pocnit raceala. Gabi, te-ai gandit sa nu fii singura, nu??? Imi simt capul ca un balon, nasul infundat si inca doar putini muci, da o stare de rahat. Ma scuzati de exprimare.

Postat

Poate venim si noi la plimbare, numai ca Iulia doarme pana pe la 5 dupamasa, asa ca nu stiu cand ajungem. Nasol ca sunteti racite! Sanatate multa Gabi si Flavia!!!

Am fost si eu ieri la Teba si am gasit doua tricouri si o bluza Iuliei, o bluza si un body lui Vladut, si de restul (pana la 100) am luat hainute de fetita ca naste sora-mea in dec. Abia astept, ca mi-e dor de bb mic.

Azi n-am dus-o pe Iulia la gradi ca n-am avut cum, nici eu nici Teo. Asa ca se cearta pe aici cu Vladut de numa! Alina m, mi-a zis Iulia ca a intrebat-o Dragos. M-am enervat rau pe ea ieri ca n-a manccat nik la gradi. Si am culcat-o fara sa-i dau mancare nici acasa. Aseara am fost cu ei la Grand Center la joaca. Ce se mai poate distra si Vladut acolo!

Dianaid="red">, si eu vreau sa vad poze dintr-un concediu asa reusit! Si sunt si eu curioasa cum te-ai relaxat cu piticii... Dupa primele 2 zile ai vazut ca stau cuminti si se joaca in nisip si nu te-ai mai stresat?

Flaviaid="red">, Iuliei n-am reusit sa-i luam sange pentru analize decat foarte putin. A urlat si s-a zbatut cat a putut de tare.

Clauid="red">, succes in continuare cu Raul la gradi!

Carmenid="red">, inveti pentru examen?id="purple">

poze

Adaid="size3">id="red">, mami de Iuliaid="size3">id="pink"> (10 iulie 2003) si Vladid="size3">id="blue"> (6 mai 2006)

Postat

Am mai validat o comanda pe LR cu ceva fuste si masina de facut paine, ca de ceva vreme vroiam sa-mi iau. id="purple">

Imbrac copiii si pleccam si noi pe mal.id="purple">

poze

Adaid="size3">id="red">, mami de Iuliaid="size3">id="pink"> (10 iulie 2003) si Vladid="size3">id="blue"> (6 mai 2006)

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...