Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Pt Grecia trebuie asigurare medicala?

Postări Recomandate

Postat

Daca vrem sa plecam o saptamana in Grecia e musai sa ne facem asigurari medicale?

Cartea verde inteleg ca e 60$ (o gramada de bani)?

Multumesc.

Jasmine si [copil] Radu (26.10.2004)

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Este obligatorie si asigurarea medicala.Pt 7 zile e cam 18 ron /pers, deci chiar nu e mult.Nu se stie niciodata ce se poate intampla si e mai bine sa o ai.

Ideal ar fi sa nu ai nevoie de ea!

Postat

OK,o sa facem si asig medicale.

Stiti cumva o agentie de turism care face si carte verde si asigurari medicale,ca sa nu fac 2 drumuri?

Si mai am o intrebare : cartea verde costa la fel (in cazul meu 60 $ pt 15 zile in Grecia) la orice societate de asigurari?

Citisem de curand pe forum ca unele fete isi facusera carte verde pt 15 zile si platisera 30$.Sau ele au fost numai pana in Bulgaria si 30$ costa pentru tarile limitrofe...

Jasmine si [copil] Radu (26.10.2004)

Postat
In mod sigur le poti face si inspre vama , pe la Giurgiu. De obicei cand ieseam pe la Nadlac toate le puteai face pe strada pana in vama!
Postat
.Dc e ok maine iti comunic exact tarifele. Noua ni le face chiar sotia mea[:D]. Se ocupa de asigurari in viata de zi cu zi.Pe 9 sept plecam mai multe masini IN psakoudia la Philoxenia. Voi unde mergeti si cand?
Postat

cartea verde costa la toate agentiile al fel. e tarif impus.

de obicei agentiile de turism mari fac si asig med si carte verde. as aca nu va trebui s afaci 2 drumuri.

numai bine!

vacanta cu bine!

roxi [floare3]

noutatifoto

Postat
quote:Originally posted by dumid

.Dc e ok maine iti comunic exact tarifele. Noua ni le face chiar sotia mea[:D]. Se ocupa de asigurari in viata de zi cu zi.Pe 9 sept plecam mai multe masini IN psakoudia la Philoxenia. Voi unde mergeti si cand?

id="quote">id="quote">Noi plecam pe 4 septembrie in Vourvourou.Jasmine si [copil] Radu (26.10.2004)
Postat
Cartea verde e 60 usd pt 15 zile. Foarte folositor si linkul dat de bal mascat.Este standard. Nu o sa gasesti mai ieftin la nici o societate.Cele 15 zile sunt obligatorii ca perioada minima. De la 15 zile poti face si pe 16,17,18 cum vrei.Evident creste pretul. [:D]

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...