Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ati bagat florile in casa?

dulcetica

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

si eu ma intrebam asta zilele trecute [biz].

ma gandeam sa le mai tin pana scad temperaturile la 5-6 grade noaptea; mi-e mila de ele pt ca imediat ce le bag in casa se pleostesc. pe de alta parte nici in frig nu le e prea bine..

---------------------------------------

common sense is not really so common

Postat

Mie mi-e mila sa le bag in casa. E asa soare si frumos in timpul zilei!Chiar daca e frig noaptea, le mai las acolo. Oricum afara nu mai am decat muscate si un leandru roz ticsit de flori si boboci. Sper sa fie rezistente.

cristina d.

Motaneii mei

Postat

Ar mai putea sta putin in balcon.

Si eu am umblat azi la ele. Am adaugat pamant si le-am mai aranjat. Ale mele stau toata iarna in balcon pt ca am pus un calorifer special pt ele. Din pacat nu prea am loc in casa,sunt foarte multe.

Pupici [pup]

[cit] Ionela si[8**]Dora

Varsta Dorei

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10708;116/st/20050413/e/DORA/dt/7/k/2b8c/event.png

POZE CU PITICA LA MARE

http://s189.photobucket.com/albums/z166/ionela_r/

Postat

Nu le-am bagat in casa deocamdata.E super afara!Si prefer sa le fie un pic frig noaptea decat sa se ofileasca sau sa ingalbeneasca aici.

Ramona,mamica lui Cosmin-Alexandru

"No need to run and hyde/ it's a wonderful,wonderful life..."

Postat

eu am bagat in casa doar florile care iubesc f.mult caldura, adica minirosa si guzmania. si vad ca le merge tare bine. pe celalalte inca nu ma grabesc sa le bag din lipsa de spatiu. si sper sa fie o toamna cat mai calduroasa.

Mariid="blue"> [gravi] 21+ bebe [fetita]

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.id="red">Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.id="blue">

Postat

intreb si aici, poate stie cineva sa-mi raspunda.

din pacate nu mai gasesc subiectul cu gradinaresele de apartament, asa ca pun intrebarea aici. are cineva petunii in ghiveci? eu am primit in primavara una si nu stiu ce sa fac cu ea la iarna, o pot pastra sau e doar de sezon? mi-ar pare rau sa o pierd pt.ca este asa de frumoasa.

Mariid="blue"> [gravi] 22+ bebe [fetita]

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.id="red">Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.id="blue">

Postat

Si noi avem petunii in jardiniere. Petuniile nu rezista peste iarna [:(] Eu le las in balcon si au flori cam pana la sfarsitul lui octombrie apoi se usuca cu totul.

Mihaela

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...