Sari la conținut
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

FIV 134

Postări Recomandate

Postat

Dragele mele acest capitol e dedicat fetelor de septembrie-octombrie in special,dar si noua, tuturor!Toamna a sosit asa ca spor la numarat boboci! id="brown">Galerie pentru fetele care au mai ramas in cursa:id="red">Relya[majoreta]kla78 [majoreta] luck[majoreta]felicia_[majoreta] ioanap76[majoreta]Andrada.P[majoreta] dianad[majoreta] DORIS71[majoreta]nusyid="red"> [majoreta] Mirela1id="red"> [majoreta] Darielaid="red"> [majoreta] cristal1995id="red"> [majoreta] bubukaid="red"> [majoreta] lorelai lorelaiid="red"> [majoreta]Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.id="blue"> [ruga]FIV 1 FIV 2 FIV de toamna 2 FIV de toamna FIV de toamna 3 FIV de toamna 4 FIV de toamna 5 FIV de toamna 6 FIV de toamna 7 FIV de toamna 8 FIV de toamna 9 FIV 1 FIV 2 FIV 3 FIV 4 FIV 5 FIV 6 FIV 7 FIV 8 FIV 9 FIV 10 FIV 11 FIV 12 FIV 13 FIV 14 FIV 15 FIV 16 FIV 17 FIV 18 FIV 19 FIV 20 FIV 21 FIV 22 FIV 23 FIV 24 FIV 25 FIV 26 FIV 27 FIV 28 FIV 29 FIV 30 FIV 31 FIV 32 FIV 33 FIV 34 FIV 35 FIV 36 FIV 37 FIV 38 FIV 39 FIV 40 FIV 41 FIV 42 FIV 43 FIV 44 FIV 45 FIV 46 FIV 47 FIV 48 FIV 49 FIV 50 FIV 51 FIV 52 FIV 53 FIV 54 FIV 55 FIV 56 FIV 57 FIV 58 FIV 59 FIV 60 [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_I

• Răspunsuri 212
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Postat

Fetelor dragi de septembrie-octombrie da-ti-mi de munca va rog sa va trec pe lista [gravi]-dutelor!Ne-am inteles,da?Va tin pumnii tuturor!Doamne ajuta![ruga]

Kora

CARPE DIEM!

Postat

Kora, multumim de noul capitol, sa fie norocos si sa dea Domnul sa ai mult de lucru[pup].

Copiez mesajul scris la sf capitolului trecut, pt ca am scris dupa ce l-ai inchis.

Uca, daca-ti faci si card la Helpnet ai si o reducere de 5 sau 7%, nu mai stiu bine. Si da, cutia cu 10 fiole este 336. Despre cate injectii iti trebuie asta trebuie sa-ti spuna dr. Bucur. Depinde ce tratament iti da, cate injectii pe zi. Eu de ex. fac 5 menogon/zi si am cumparat 50 fiole (5 cutii) pentru 10 zile. Daca va trebui sa fac mai multa zile de stimulare o sa mai cumpar. Iti doresc un FIV reusit.

Luck, bafta multa la punctie astazi. Asta inseamna ca ET-ul este vineri, nu?

Nusy, las' ca scapi tu si de bufeuri. Si pe mine m-a durut capul ieri, cred ca de la diphe.

Rami, eu sper ca luna viitoare sa fie cu noroc si sa ai un ovocit de calitate.

Dany, ce faci in barlog?

Lorelai, eu as zice sa stai linistita. Ai sa fii chiar inainte de punctie si daca tratamentul da rezultate, si iti doresc asta, ai sa cam simti ovarele, prin urmare nu cred ca e indicat efortul fizic.

DanielaB si eu sunt fricoasa, am facut doar o histerosalpingografie, si mi-a fost si mie frica inainte. Spre norocul meu, insa, trompele erau OK, prin urmare nu m-a durut. Incearca sa nu te mai gandesti ca te va durea neaparat, stiu ca e greu; si chiar daca doare, o sa treaca, n-o sa te tina o vesnicie pe masa.

Postat

Informatie de ultima ora:Tocmai am aflat de la dr. Matei care s-a intors cu vesti proaspete din strainatate ca e f. eficace crema vaginala Crione 8% ( nu stiu daca se gaseste la noi,se produce parca in Elvetia) si se foloseste in loc de utrogestan.id="red">.

Eu maine ma duc sa mai vorbesc cu dansa si am sa aflu mai multe amanunte si despre schema mea.Mi-a mai spus ca voi putea face 200mg/zi de prog. inj. ( eu am fiole a cate 250mg),adica arunc cate 50 mg din fiola sau daca e vreo fata care face deodata cu mine ii pot da 50 mg din fiola /zi.Inca nu stiu exact cand incep,dar maine sper sa aflu.

Kora

CARPE DIEM!

Postat

Daniela bid="red">

stai linistita .....Marinescu face anestezie totala atunci cand scoate polipi......eu am facut o histeroscopie pantru ca aveam 1 polip in 2005 si mi-a facut anestezie generala. Nu face anestezie atunci cand este histeroscopie de diagnostic , adica atunci cand face pentru FIV. Dar nici asta nu e dureroasa pe cat se spune...eu am facut-o si pe asta , acum in august si nu m-a durut absolut de loc....

Crede-ma pe cuvant......

Multa bafta !

Ella [flo]

Postat
Fetelor, am eu probleme cu calc sau link-urile de la inceput nu mai trimit la paginile respective? S-o fi dereglat forumul? Am incercat sa merg la "calcul valori estradiol" si la "laborator analize bios diagnostic" si n-am nimerit ce trebuie.
Postat

Mirela_1 Intradevar link-urile nu merg, am incercat si eu sa intru si ne se deschid cel putin cele de FIV.

Apropo de link-uri cine mi-a facut modificarea cu nasterea lui BB Mario a uitat sa imi treaca si mie povestea mea: am pus aici link-ul si va rog sa i9mi faceti si mie modificarea: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89667&whichpage=5

Oricum verificand pe topicurile mai vechi figra pe pagina 4, nidecum pe 5, cum este de fapt

Va doresc succes la fetele care fac FIV si la cele ce urmeaza si sper sa reusiti cat mai curand.id="red">

[pup] la toate fetele

Am mai uploadat niste poze cu BB Mario http://good-times.webshots.com/album/560728369yWzQwV

Betty78[mamica]cu[copil]Mario-Alexandru 16.08.2007

poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru

poze noi cu bebe Mario-Alexandru

bulinutza noastra

Postat

Dianaid="red">, si eu m avut o durere intensa in noapte 2-3 de la ET de zicea Pussiid="red"> ca atunci s-a prins. Cred ca asa si era. Apoi am avut permanent crampe premenstruale si dureri de spate mijloc chiar si dupa test. Hai ca e de bine.

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...