Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mamici / tatici din Timisoara

Recommended Posts

• Răspunsuri 153
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu pot sa cred ca din Timisoara nu e nimeni... Vroiam sa va intreb pe unde va mai petreceti timpul liber cu copilasii... noi am cam epuizat distractiile, mai ales pe vremea asta.

Astept sa ne auzim (indiferent de zodie, ca vad ca fetele pe zodii sunt mai active).

:)

Distribuie pe alte site-uri

Hop si noi!

Noi ne jucam acum iarna in casa,mai iesim cate putin la plimbare .......vreau sa vina primavara!!!!!!!!!!!!!!!!!!

In ce zone stati?Eu stau in Sagului,sta cineva prin imprejurimi?

sa speram ca vine repede primavara si sa facem o intalnire la iarba verde,poate facem si un barbeque,mititei........mmmmmmm,deabea astept!

Ce varste au bbi vostri?Nazdravanul meu are face 3 anisori in 9 aprilie!

Sper sa ne adunam mai multe si sa mai schimbam o vorba!!!!!!!

Roxi si bb Rares 9. april.2002

http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

www.rastero.ro

nu imi permit sa comentez gradul de participare al timisorenilor sau motivele pentru care acestia nu posteaza pe acest forum, pentru simplul motiv ca sunt noua, dar astept sa mai cresc si apoi revin!! Oricum va daruiesc [flo] tuturor celor din banat!

ceau

[baietel]

id="left">id="Arial">id="Arial">

[hia]

Cred ca timisorenii sunt prea ocupati cu serviciul si nu mai au timp liber...nu ca somerii(lenesii)din alte zone ale tarii!Sunt cam rautacioasa la faza asta![}:)]

Pe forum posteaza mai mult proaspete mamici(care stau acasa cu bebelusii)sau viitoare mamici(in concediu prenatal).

Si totusi,banateni,uniti-va fortele!Avem multe de spus!

[majoreta]

Oana si [copil] Letitia Medeea

DPN 9 aprilie 2005

Bine ai venit,TORIAid="red">!

[cheers][cheers][cheers]

Eu m-am lasat dusa de val si am uitat sa ma prezint!

Sunt din Timisoara, mamica in devenire(peste vreo 4 saptamani), asteptam o fetita si ador forumul acesta, deoarece am senzatia ca nu sunt rupta de realitate, acum ca nu mai merg la servici!

Eu zic sa reluam subiectul de inceput: unde ne plimbam copiii?

In parcurile de zona, in parcurile principale ale orasului sau pru si simplu pe strada in cartier?

Voi ce alegeti?

Ati vazut cate persoane din Timisoara s-au inscris pe forum ?????

Sunt 24 pagini !!!!

Problema e ca multi nu au mai postat din 2003 sau 2004id="size2"> !!!!!id="Tahoma">id="blue">

Prieteni din Timisoara, UNITI-VA id="size2">!!!!!!id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...