Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Mik

Membri
  • Posts

    6.315
  • S-a alăturat

  • Ultima vizită

Informații profil

  • Sex
    Female
  • Țară
    France
  • Oraș

Vizitatori recenți de profil

46 vizualizări profil

Mik's Achievements

Membru de baza

Membru de baza (6/7)

1,6k

Reputaţie

  1. In casa am o problema cu esenta de rom din Ro. La copiii nu le place deloc. Pentru mine e gustul copilariei. (Romul e bun, dar nu esenta).
  2. Mda, nimeni nu are habar afara de tine, Michelle. Atunci de ce mai vii sa ne otravesti pe aici cu date si informatii false sau pe care nici nu stii sa le interprezi ? Crezi ca o sa creada cineva ca esti informata si culta ? Macar asa in "petit commité" !
  3. Judoka, sunt prosti si prosti. Cei mai prosti sunt cei imgimfati. 😃 Da, intre ultimii doi sunt 18 luni de diferenta. De asta cel mare ii numeste impreuna "les bébés".
  4. Devo, si a mea tot 'maimutza' e 🙂 si nascuta in 2002. Bine ca erai acasa si ai putut rezolva rapid. Ioana, Laura, totul e OK in Romania ? Si la noi e rece si soare, mai mare placerea. Rece (vreo 3 grade dimineata) si nu vreau sa inghete. O saptamina placuta.
  5. Deocamdata nu ma vopsesc. imi fac suvite foarte fine la coafor de doua ori pe an. soacra folosea marca 3chenes de la farmacie, fara amoniac.
  6. Hai mai Michelle, 7000 de dolari inseamna 70.000km, doar daca esti companie de taxiuri consumi asa ceva. Pe de alta parte, din calculele tale, imprumuturile sunt prea multe pentru asa salarii. Ceva nu e OK.
  7. Curaj, Dana, la schimbat centrala. Laura, ma asteptam sa vad centralele si cu un balon in care apa care se incalzeste e pastrata, caci gazul care arde non-stop e oarecum risipitor. Pe de alta parte, apa la Iasi e plina de calcar si balonul asta ar fi facut praf destul de repede. Centrala de la Iasi imi place ca nu face zgomot (bine, n-am vazut-o functionind si cu caloriferele deschise). Centralele Motan (excelent ca sunt facute in Romania) se pare ca au si un sistem de "condensare", adica se recupereaza si caldura care e in fum si vaporii de apa de la ardere. Are un randament mai mare decit cele clasice. Judoka, si mie imi placea sa stau in tribuna la antrenamentele de basket si la tenis la copii. Devo, poze am vazut pe FB. iti mai felicit o data copila. Fiica-mea incepe de luni cursurile, primul an de Master. Se pare ca nu scapa de cursul de sculptura, care ii oboseste miinile cum nu se mai poate. La noi a fost frig si a plouat, acum e soare cu dinti. Si cind ma gindesc ca acum 3 saptamini mai eram inca la Iasi si era asa de cald.
  8. Judoka, urita situatie. Trebuie luate toate masurile si sa inceteze. Nu, eu nu ma (prea) uit la TV. Am tot timpul cite ceva de facut.
  9. Judoka, ai rezolvat cumva complicatiile ? Bafta la instalat centrala, Dana. Cit e de veche sau mai precis de ce o schimbi ? (sunt oarecum surprinsa de centralele din Romania, incepind cu cea pusa de mama la Iasi si terminind cu Motan din publicitatea de la TV). Zacusca imi fac cu mina mea si mai gasesc diverse varietati (romanesti, bugaresti, armenesti) la un magazin tinut de o rusoaica. La mine s-a lasat frigul, am declasat coloriferele (si am plecat la job, deci nu stiu care mai este treaba). Week-end placut si calm la toate.
  10. Putina cultura si modestie nu ar strica. Mai ales ca nu stapinesti subiectul. Internetul pentru public inseamna Web. Si parintele conceptului e englez si lucra in Europa la CERN. Tot ce functioneaza acum e bazat pe standarde (concepute colectiv si gratuit nu numai de americani ) si aplicatii (API, software, cloud) care nu sunt toate americane, dimpotriva. Daca ar trebui ridicata cuiva statuie pentru ca "ea poate comunica pe internet" acela e Tem Berners-Lee. Tehnologia inventata de americani de pune in retea calculatoare e inventie militara si nu avea deloc vocatie sa ajunga la publicul larg si sa vina tot soiul de docti si complotisti cu mina in sold sa dea lectii.
  11. Daca trebuie 🙂 ... Sa vezi si criza de nervi ....
  12. Of, Judoka. si eu ieri ar fi trebuit sa ma duc la o ceremonie de inmormintare pentru un coleg mai tinar (47 de ani) rapus de un cancer in doi ani. O porcarie mare boala asta. Coca, 💐 da, ai mare dreptate, vaccin la copile (si fiica-mea mi-a cerut) si vizite regulate la medic. La mine a venit toamna, e mai rece si am schimbat complet hainele. O zi cu soare, dragelor !
  13. In Copou pe bancile cu poezii (ca cea care se vede in poza in planul 2) afara de Eminescu am vazut Topirceanu si Grigore Vieru.
  14. Florin, pe una din versiunile vechi de forum ai implementat un buton de like/dislike si versiuni ca pe FB. Butonul se afisa sub fiecare mesaj.
×
×
  • Adaugă...