Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Fleurdelise

Membri
  • Posts

    9.064
  • S-a alăturat

  • Ultima vizită

Informații profil

  • Sex
    Femeie
  • Țară
    Canada
  • Oraș
    Montreal

Vizitatori recenți de profil

37 vizualizări profil

Fleurdelise's Achievements

Membru de baza

Membru de baza (6/7)

3,4k

Reputaţie

  1. Am impresia că JLo e mai populară ( deci mai "celebră") decât Ben. Nu am comentat valoarea fiecăruia ca actor. Cât au fost în cuplu (acum, a doua oară) nu auzeam decât de Ben participând la evenimente ale nevestei, nu și invers. Tot o impresie, probabil, că el era "târât", de voie de nevoie, la evenimentele ei mondene. Sunt și niște poze haioase cu mutrele lui plictisite la astfel de evenimente.
  2. Cred că, în general, relațiile dintre celebrități nu merg à la longue. Or fi și excepții, desigur, nu-mi vin acum în minte. Chiar dacă de obicei unul e mai "celebru" decât celălalt, ca JLo în cazul ăsta. Ben nu cred că e ok să stea mai mult în umbra ei. Plus proiecte și programe separate care transformă practic relația într-una la distanță. Plus problemele și demonii personali ai lui Ben, pe care prima soție, și ea celebră desigur, nu l-a lăsat fără motiv (alcoolism, parcă). În concluzie, un cuplu sortit eșecului. Vor rămâne, cred, amicali, copiii respectivi se înțeleg bine. Mie îmi plac amândoi, separat, ca artiști.
  3. Azi ciorbă de cartofi, fasole verde, zuchini etc. (toate legumele din frigider, mai puțin brocoli) și lasagna de vinete. Și am mai "meal prep", cum se spune acum, piept de pui la grătar și fasole păstăi galbenă, ce va fi sotată cu ceapă și usturoi și sos de smântână. Azi la desert mai dăm o șansă italienilor, zepolle și Opera (o prăjitură cu cafea). Aseară clătite sărate, cu spanac și mozarella și dulci cu Nutella. Mare succes!
  4. Și eu grătar de porc, ieri cu cartofi pai la cuptor și salată, azi cu orez și spanac. Am cumpărat canolli pentru desert, buni dar nu m-au impresionat. Nu e genul meu de patiserie. V- am spus că stăm între o patiserie italiană și una franțuzească? Prefer cea franțuzească.
  5. Ce bine că ai de unde cumpăra zacuscă gustoasă, de casă! Eu trebuie să fac, nu găsesc de cumpărat pe gustul nostru (Râureni&co) Caut un pește numit doradă și nu găsesc în supermarketurile unde merg deobicei. Trebuie să-mi extind căutările. Tare îmi lipsește păstrăvul la grătar din România. Nu există aici decât păstrăv "somonat", f. asemănător cu somonul, poate mai puțin gras.
  6. Rolul unui profesor este mult mai complex decât a-i ghida pe elevi spre resurse sau de "facilitator al educației" Educația nu trebuie robotizată, în opinia mea, din contra, factorul uman, relația profesor-elev trebuie să rămână importante într-o lume invadată de tehnologie. IA va intra și în educație, vrând- nevrând, fără a fi nevoie să fie introdusă agresiv. Este o sumă de resurse, la urma urmei, care pot oferi soluții la anumite probleme, depinzând de cum sunt formulate. A da acces nelimitat elevilor la Chatgpt în școli, really? Care va mai fi contribuția lor personală la...orice? Și cum vine asta că profesorii mai slab pregătiți să îmbrățișeze mai cu foc tehnologia? Sunt niște nonsensuri aici. În primul rând, un profesor slab pregătit nu va recunoaște că e slab pregătit ...
  7. Eu văd cine dă "vot negativ" sau alte emoticoane. Trebuie să mă mai obișnuiesc cu noua platformă ca să îmi dau o opinie, deocamdată văd că s-au pierdut multe postări la unele subiecte (ex. la Citim lipsesc 10 luni de postări). Le pot încă accesa pe forumul vechi, dar nu știu până când
  8. Eu am făcut zilele astea cârnăciori cu orez și brocoli la abur, ficăței cu ceapă și cartofi pai la cuptor, tortelini. Am pregătit toate pentru zacuscă și mâine o "asamblez". Voi încerca la cuptor ca să nu stau să învârt în ea
×
×
  • Adaugă...