Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

michelle-usa

Membri
  • Posts

    19.902
  • S-a alăturat

  • Ultima vizită

Informații profil

  • Sex
    Femeie
  • Țară
    United States
  • Oraș
    beautiful golden hills

Vizitatori recenți de profil

89 vizualizări profil

michelle-usa's Achievements

Membru VIP

Membru VIP (7/7)

2,7k

Reputaţie

  1. Ce argumente să aduci, când se știe ca până să candideze la președinție toți erau cu el de gât… toți îl ridicau în slavă. Toti reporterii, actorii, politicienii toți erau ca niște lipitori. Atunci de ce nu spunea nimeni nimic ca ar fi așa și pe dincolo? Cum a trecut la republicani și a candidat împotriva lui H, gata nu a mai fost bun. Iar de atunci nu știu cum să-l mai pună jos, să-i ia averea, defăimeze și mai nou ca asta a mai rămas … să-i ia și viața.
  2. Valentina, citind ce ai scris îmi dau seama ca nu ai habar de ce spui… ai gogalit alaltăieri și crezi ca mă impresionezi. Da, K a ținut prizonierii mai mult decât le era sentința pt a-i folosi ca mana de lucru ieftina . Ii plătea cu $2/ zi sa stingă focurile sau sa curețe parcurile . A trebuit sa intervină de la federal sa le dea drumu la bieții oameni. E știută ca un cal breaz în California pt ce a făcut. În 2020 a ieșit prima din cursa prezidențială după prima dezbatere, după ce i-a închis Tulsi gura referitor la cariera de 2 lei care a avut-o. Si ce te face să crezi ca e așa elocventă în vorbire … câte interviuri ai văzut de când a fost aleasa? Sunt sigură ca absolut niciunul… A avut DOAR unul singur sapt trecută și l-au băgat sub preș ca a fost teribila. De fapt cred ca a fost singurul pe anul asta (T are unul pe saptamana) . Când nu știe ce să răspundă, începe să râdă isteric. La dezbatere s-a prezentat doar ca a mituit moderatorii, sa nu-i puna întrebări grele. Fuge de ziariști și de oameni ca de lepra să nu-i să nu-i pună întrebări. Deci spune orice, dar nu o ridică în slăvi ce oră toate bună e. Să vezi ce bună, e când începe să explice cum va redresa economia … e circ! Dar de fapt e de plâns, considerând ca o ființă ca asta, a avut puterea să bage lumea la închisoare să distrugă atitea familii. Cand vorbești de imigrație, știi diferența dintre legal și ilegal? Sau caută milă ca știe ea cum e să fi sărac… când maică-sa a fost Berkley și tac-su la Stanford … o prefăcută ! …. Deci, mai informează-te pe Google și vino cu ceva nou.
  3. Dacă ar fi sa alegem politicieni care nu au fost divorțați sau și-au înșelat nevestele, nu știu dacă am avea cu cine sa ocupăm posturile. K ți se pare f potrivită? Vad ca pe ea nu o menționezi și nu-i adresezi adjective colorate. Dacă nu s-a căsătorit până la 50 de ani asta nu înseamnă ca a fost o sfântă . Stai ca a trăit mulți ani cu un bărbat căsătorit si cu alții care au ajutat-o sa ajungă pe anumite funcții? Ca a băgat râzând la închisoare mii de oameni majoritatea săraci, condamnați pt crime minore si apoi i-a ținut în închisoare mai mult decât au fost condamnați ca să îi pună la muncă și să-i plătească cu câțiva cenți pe oră ? Ca în timp ce era VP datorită deciziilor la care a fost părtașă au murit 13 soldați? Ca are un soț care și-a înșelat nevasta … dar hei, toate astea sunt nimic pe lângă faptul ca Trump și-a înșelat nevasta acum vreo 30 ani. Creștini be aware !
  4. Dezbaterea T vs K e și asta sub investigare, a apărut cineva pe X și a postat 6 pagini doc care arată ca, K a avut deal cu moderatorii sa nu-i puna anumite întrebări și să îl contrazică doar pe T. Le-a trimis și la Speaker și la alte persoane imp. Curios de o să iasă ! Am mai auzit de niște sume fabuloase care cică le-ar fi primit moderatorii. Acum câteva zile K a avut primul interviu cu un reporter, a fost dezastru … a început iar cu povești din copilărie.
  5. O altă tentativă de asasinat asupra lui T . Se investighează.
  6. Deci cat am calculat eu e în tabelul pus de tine la link ( și au crescut prețurile din Februarie) https://livingwage.mit.edu/states/06 o familie cu 2 copii au nevoie de un venit de $120,000 cu specificarea ca diferă de zone ( in multe se mai adaugă taxe speciale ) E și un tabel și cu salariile(cred ca e brut) salariile în California sunt f mari comparativ cu alte state, dar cheltuielile sunt pe măsură. Lumea e sătulă până peste cap de situația asta economica și nu mai e o surpriza ca voteaza cu T… cu el mai avem o șansă .
  7. Eu toate astea le-am pus in detaliu, nu ca mă plâng, dar ca să vedeți ca situația economică a unui american de rând nu-i mai permite să fie deschis să dea din taxe să întrețina ilegali or războaie în alte țări.
  8. Soțul meu face 100 km pe zi, aprox 60 mile/ zi, mașina mașina consumă aprox 20mile/gallon= 3 galoane/ zi ($15) $15x260 zile = $4000/ an doar servici dus-intors (alții conduc și mai mult) casa respectivă, veche de 20 + ani, nevoie de remodelare, 4 dormitoare, nimic deosebit, în zona f modestă Normal ca majoritatea sunt în datorii până peste cap…unii mai au și datorii la facultăți. Acum nimeni nu-și mai permite să se bage să cumpere casa . Mai aud si pe K cu gogomănia cu cei 15K reducere taxe pt cei care cumpărara casa… habar n-are ce spune.
  9. nu am ce sa tai...iti spun asa cum e...daca vrei crezi, daca nu, nu...nu-mi pasa . eu ti-am spus in California, unde traiesc de peste 20 de ani si lucrez in imobiliare de peste 7 ani. tocmai am spus ca imobiliarele sunt la pamant, ratele de ipoteca acum ce au mai scazut un pic la aprox 6%, casele s-au ridicat la peste 700k, reparatiile au crescut cu peste 20-30%, si asigurarile...nu mai am cuvinte. lumea nu-si mai permite sa cumpere, dar si chiriile au crescut f mult. iti atasez o polita de asigurare recenta a unui client, la o casa de aprox 700k, 220 mp, intr-o zona average. benzina e $5/gallon, dar lumea aici conduce distante f lungi (media 1 ora pe zi), trafic in comun e inexistent. rata la o masina, e de 7-11%. eu am pus 30k, pe 5 ani, 8%. K se bate cu pumnii in piept ca e inflatia de sub 3 % ...mi-e sila!
  10. dezbaterea a fost de 2 lei. K in sfarsit a aparut singura la o dezbatere...cand T are cate 1-2 pe saptamana de ani de zile. K a venit "pregatita", unii spun ca ar fi avut deja intrebarile, cercei aranjati, plus ca a stiut dinainte ca va fi favorizata. Au curs minciunile si lumea a aflat ca e proprietara de arme. Ca deobicei, ce spune azi ca face, maine e pe invers, acum ii copiaza pe Republicani si T s-a oferit sa-i dea o sapca. moderatorii se stie ca sunt prieteni vechi ai lui K (ea colega de facultate), daca nu ma insel acum sunt amindoi investigati pt ca s-au implicat mai mult decat trebuia si au verificat tot ce spunea T dar nu si K si au favorizat-o pe fatza. T nu a spus nimic nou. A luat parte lui B cand a spus ca l-au dat jos ca pe un caine fara valoare. Faza cu cainii si pisicile a fost bleah...personal mi s-a parut nepotrivita, nu se stie daca e chiar minciuna sau exagerare, dar in felul asta lumea a aflat de acest oras amarat si prin ce trece.
  11. nu e nimic de ras...locuitorii nu-si vedeau de treaba, erau nebagati in seama. un oras de 50-60k sa primeasca 20k de ilegali fara educatie si cu o cultura la pamant, e dezastru. au fost cumva intrebati locuitorii daca sunt de acord, daca isi permit sa-i asimileze, daca au case, resurse medicale, scoli, ajutoare sociale etc? plus ca parerile sunt impartite, nu stiu , nu am fost acolo. pe deoparte vad reprezentati ai orasului ca spun ca nu e adevarat, pe alta parte guvernatorul a trimis nu stiu cati din garda nationala, locuitorii au semnat petitie sa-i dea jos pe cei de la consiliu, lumea la radio spune ca e adevarat, locuitorii sunt dati afara din locuintele cu chirie, si bagati ilegali cu chirie tripla de la stat...rata criminalitatii a crescut considerabil. cand la Martha V. ( o zona f bogata din america) au fost adusi 50 de ilegali , locuitorii milionari, bilionari erau pe toate posturile de tv ca nu isi permit sa-i tina...dar orasul amarat din Ohio, poate sa asimileze 20k?
  12. Vorbeam de asigurare, nu de taxa de proprietate. Taxa de proprietate anuală in California e cam de 1.25 % anual (asta e singurul avantaj… in alte state e de 3-4 % )creste pe fiecare an , dar pretul la case e enorm, nu mai gasesti casa rezonabila sub 600k. la majoritatea se mai adaugă încă 1-2 % o taxa zonală, asociatie etc. la cumpărare poate să ajungă la 6-7% Taxele pe venit sunt: 12%(sub 90k) ; 22% ( 90-200k cuplu); 35% Un cuplu cu salariu de aprox 100k Net și casa 700k au datorii: 7k asigurare casa (3k-15k depinde de zonă …e o mare șarlatanie) 3k asigurare + registrare mașini 15k rata la masini 40k ipoteca casa 15k taxa de proprietate și zona 10k asigurare medicală 10k creșă sau facultate/ copil 15k mâncare + 7k curent /gaz+ 1,000 apă+7k benzina TOTAL= 130k Salariu 100k, datorii 130k, doar să trăiești!!! Te rogi la Dumnezeu să nu se strice nimic în casa, mașina, să nu fie nimeni bolnav, fără bani puși deoparte pt pensie, călătorii etc. De asta se împrumută lumea si abia trăiește de la salariu la salariu. Credeti că-i mai pasă cuiva de războaie în alte țări, mai vrea ilegali etc?
  13. Nu ca mă plâng dar vă spun ca să știți realitatea, când au crescut taxele, asigurările, prețurile la un niveL enorm. La mine în oraș sunt zone unde asigurarea la casă a crescut anul ăsta de la $1,500 la $8,000. Imobiliarele sunt la pămînt. Șomajul e în floare. Si vezi la dezbatere individa ca rade când vb de economie și de laudă cu inflație 3% … pot să vină ei cu facaciuni de numere cat vor și promisiuni, majoritatea populației nu mai poate fi dusă de nas. lumea se gândește la ziua de mâine, nu să mai contribuie la un război într-o țară care nici nu știu unde-i pe harta.
  14. Eu văd acum Europa și America vulnerabile economic de ilegalii care au fost primiți intenționat si au secătuit financiar țările . Banii care se puteau duce pe înarmare personală se duc pe asistență socială a acestor persoane.
  15. Din câte știu dorința lui P și stipulata într-un acord a fost ca Uc să nu fie parte din nato… in momentul când anumiți politicieni au deschis ușa și au făcut promisiuni ca să fie parte din nato se știa ca se va ajunge aici. Ca doar nu e P prost să stea cu mâinile încrucișate să nu facă nimic. Deci a fost cu intenție .
×
×
  • Adaugă...