Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

szivarvany

Membri
  • Posts

    23.501
  • S-a alăturat

  • Ultima vizită

Informații profil

  • Sex
    Female
  • Țară
    Christmas Island
  • Oraș

Vizitatori recenți de profil

34 vizualizări profil

szivarvany's Achievements

Membru VIP

Membru VIP (7/7)

3k

Reputaţie

  1. Mi e pofta pe salamul de biscuiti de cand v am citit 🙂 Aseara am facut fusilli cu ton si porumb.
  2. Si daca tot am scot mixerul mare de tocat mere, am cumparat si 10 ardei capia, 10 gogosari, 15 morcovi, 3 buc patrunjel radacina, o telina uriasa si le am tocat, am adaugat sarea (220 g sare / kg legume tocate) si voi pregati in borcanele de nutella (capacul de plastic e baza 🙂 ) amestecul pt ciorbe / tocanite pt ia iarna. A iesit 9,700 zarzavat tocat 🙂. red ca atat fac anul asta, nu mai fac separat alti ardei, pt ca mai am de anul trecut. Astept doar pasta de macese.
  3. Joi am facut o fasole cu ciolan, feliute de bagheta cu ou, 2 teancuri de clatite, tortellini. Sambata am inceput tarziu si am facut babgulas, o tava de legume - cartofi, cartofi dulci, babycarrots, broccoli, piept de pui si felii de ceafa si cotlet, seara am reusit o tava de prajitura cu mere, foietaje cu crenvursti si sunca si cascaval. Duminica paste de orez cu pui si legume la tigaie.
  4. Eu am trecut prin piata si am cumparat prima tura de 5 borcane de zacusca cu fasole (mai aveam acasa cu ciuperci si vinete). Si astept cu interes pasta de macese, probabil peste 3 saptamani, asa mi au spus doamnele. Maine seara trebuie sa fac o fasole cu ciolan 🙂 si probabil clatite.
  5. Buna dimineata, multumim pt inimioara. Cand apas pe ea imi apare mesaj de eroare, dar apoi se contorizeaza inimioara 🙂
  6. Exact cum spune Mik , iar butonul a disparut apoi fara urma 🙂
  7. Eu as vrea inapoi butonul de like 🙂 doar like si atat 🙂
  8. Letitia, arata minunat farfuriile tale, toate ! Eu am bucatarit sambata o supa de legume cu mai multa conopida, o tocanita de porc cu tagliatelle, piure si tocanita de pui 🙂 , niste paste scoici cu branza de buduf si slaninuta, un tort cu foi cumparate, multa zmeura si crema de mascarpone cu frisca, iar deasupra piure de castane cu frisca 🙂 Duminica am promis si am facut cartofi pai, aripi gen kfc si hamburgeri, care s au mancat cu salata de varza.
  9. Si pe desktop , multumesc pt ajutor ! Draguta optiunea cu alertare raspuns la mesaj citat !
  10. Si eu, si eu ! Cine imi arata unde este butonul cu subiecte active ?
×
×
  • Adaugă...