Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

DidiAlex

Membri
  • Posts

    6.148
  • S-a alăturat

  • Ultima vizită

  • Zile Câștigate

    1

DidiAlex a câștigat ultima zi pe Septembrie 16

DidiAlex a avut cel mai apreciat conținut!

Informații profil

  • Sex
    Necompletat
  • Țară
    Christmas Island
  • Oraș
    necunoscut :)

Vizitatori recenți de profil

Blocarea vizitatorilor recenti este dezactivată și nu este afișată altor utilizatori.

DidiAlex's Achievements

Membru de baza

Membru de baza (6/7)

1,6k

Reputaţie

  1. copilul meu, asta mare da a ajuns azi la bucuresti. a fost preluat din otopeni de un nepot. maine il livreaza catre alt nepot, aia cu 17 luni intre ei. si pleaca pt doua zi acasa la ai mei. se intalneste cu toti fratii mei, sambata fiind pomana de 6 luni. aveam niste emotii aseara. dimineata el a condus pana la frankfurt, io aveam emotii, el nu le arata oricum, el a fost acu doua zile la un concert la frankfurt, a pierdut trenul cu gasca au luat un bus pana un orasul lor, putea sa vina acasa asa ca l-am rugat sa vina acasa egal cati sunt ca inca am saltele din fosta locuinta, si vreo 4 saltele de camping. a venit aseara, l-am luat de la gara la 18:00 floricica vesel, nici un stress nu are. ma rog are niste stressuri legate de uni, dar nu de unde vine si cand vine. cel mic a ramas afara cu febra. am niste nervi pe asta mic. a avut o petrecere in gradina acu 2 sapt si acu vineri are alta . un coleg cica ca ultima solutie alege gradina noastra. cat tupeu "ultima solutie?!". copilul a zis ca ma incing repede, nu e departe de adevar dar nici unul nu lasa gradina bec. sper sa isi revina pana maine copilul ca nu fac altii petrecere in gradina mea fara copilul meu. de fapt de asta si accept ca sunt niste marlani si nu il invita si pe gura sparta al meu. 🙂 maine ma duc sa ii verific. am chemat-o si pe fosta chiriasa sa de-a cu mopul si sa spele toaleta. sa isi ridice gunoiul. si parintii astia, lasa copii singuri frate. io mereu sunt peste tot cu ai mei, ca sofer, ca salahor, au nevoie mereu copii astia de ceva. pt ca copii sunt copii pana la urma. acu scriind imi dau seama ca si io am fost copil singur. si in liceu dar mai ales in facultate ii indrageam pe colegii de camin care venau cu parinti si se instalau. io am fost mereu singura singura. am supravietuit. acu cateva sapt a fost al meu cel mare la un party. si vorbeau ei de facuri, amezi si contracte. pana la urma unul zice: tpuie ce discutii de adulti aici. ce greu e nene. asa am aflat si ca al meu nu mai are apa calda pt ca nu si-a refacut contractul cu orasul. am scris oare? asta e. le rezolva el cumva.
  2. va multumesc tare mult de urari 🌺🌺🌺 pentru copil meu. J, ai gasit pantoful? stiti ca era o pove despre Monstru din masina de spalat care mananca sosete?! si la noi in casa e o gaura neagra si inghite lucruri. Laura, cum sunteti cu student? a venit Bi de la Londra. Mik, cu bebelusi la 18 luni esti mama eroina. sormea asa ii are. 17 luni.
  3. Am luat 20 baloane pe care scrie 20 pe care le- am umplut cu heliu și 2 baloane cifre 😇. Sunt dusă .
  4. Mik, succes copilei la Master și baftă la sculptură! am citit cu interes ce ai scris de centrale ., noi avem o centrală în casă dar noi primim apă de la oraș . E cea mai ieftină așa numită încălzire la distanță . acum am văzut la casele noi pompele de căldură , unele sunt subvenționate de stat . Arată ca un aer condiționat . fii-miu are centrala pe gaz la garsoniera lui . Dar gaz de aragaz nema .
  5. Judoka, da copilul mic conduce doar cu persoanele înregistrate la primărie,până la 18 ani , adică io și tatăl lui . condițiile de obținere vârsta >25 ani minim 5 ani vechime de condus fără puncte în carnet ( Flensburg) taxa 80€. are o hârtie și conduce imediat de la obținerea ei . noi avem asigurare pt nr 1, pt al doilea nu mai contează câți copii <25 ani, după principiul dacă trece locomotiva poate trece tot trenul .
  6. Noi l- am serbat acu câteva zile pe copilul mare :20 de ani . vineri am zăcut . Am o infecție urinară . Mi- a dat medicul de familie un antibiotic de luat o dată . mâți am fost iar la spital . Nu mai am infecție si abdomenul e moale . M- a trimis la ginecolog și la medicul de familie pt endoscopie. copii au fost ieri de dimineață până seara în drumeție . Au planificat - o de acu câteva sapt . În Elveția . Dar îi costă 800€. Așa ca am schimbat planul și au mers undeva cu trenul și au mers 17,5 km și au revenit cu trenul . Și i- a costat 0€. erau amândoi încântați . aseara l- am lăsat pe copilul mare la un party / bar . Sărbătoritul tot 20 ani . A rezervat 2 mese . nu au dus cadou , fiecare a plătit ce a băut . Deștepți copii ăștia .
  7. Ma întreba cineva de nick . nu a fost la alegere din păcate . Cu aceeași adresă de e-mail eram pe ambele nickuri și probabil mi s- a activat primul .
  8. Judoka, îmi pare rău de prietena ta . nervi tari cu Laura ! Cat stress poate aduce un rahat din asta. Cat stress . revin , am citit da am uitat tot
  9. Ce frumos 🤩! Mulțumesc mult pentru ajutor ! 🥰 cum să deranjez copila 😉 băieții mei cred ca rămâneau iarăși mască . I- am surprins de multe ori , anu trecut ne- a făcut Antmila o super primire la etajul 66 cu un super lift & priveliște deci, nu am avut decât o sapt între vacanțele copiilor și ales varianta croaziere, am avut ghid în fiecare excursie . În Edinburgh am stat cel mai mult . Vrem să revenim cu autorulota în Scoția cea minunată . Ai fost la ai tăi ? În aigust ? Când am zărit poza am zis / să vezi ca e în oraș dar nu am avut timp să scriu ceva . neapărat Tre să te întreb ceva . Revin
  10. Dacă ești pe telefon mergi pe cele 3 linii din dreapta sus și acolo găsești Activitate . îți poți face un filtru și îl salvezi și n funcție de opțiunile proprii . si io tot în testări sunt .
×
×
  • Adaugă...