Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Judoka02

Membri
  • Posts

    5.056
  • S-a alăturat

  • Ultima vizită

Informații profil

  • Sex
    Femeie
  • Țară
    Germany
  • Oraș
    BadenW

Vizitatori recenți de profil

Blocarea vizitatorilor recenti este dezactivată și nu este afișată altor utilizatori.

Judoka02's Achievements

Membru de baza

Membru de baza (6/7)

1,3k

Reputaţie

  1. N am mai gătit ieri lasagne, am făcut o mâncare de linte. Azi mămăligă cu brânză , cârnați , salată de varză murată . nici mie nu mi place esență de rom din țară , mi se pare cam chimical.
  2. James , fratele prințesei o să scoată o carte despre experiența lui cu depresia și cum i a fost salvată viața de câinele său . https://people.com/james-middleton-memoir-meet-ella-excerpt-exclusive-8713701
  3. https://youtu.be/623i4C_-tCA Îmi place ce canal de youtube are tipa asta . Cred ca a fost miss Barbados . Urmărește ce tâmpenii mai fac Harry și nevasta lui.
  4. Cu tot cu amendă , cred ca tot se scot cu rezervările , prețurile sunt mult mai mici în perioada de școală . Aici e 130 amenda .
  5. Asta e plin de bani ( defapt banii lu taticu), nesuferit , in plus , un rasist, se crede f deștept și important. 👩‍🦰facem clubul generația 2000, al meu e în 2002 . mai am o dilema : adidasii lui L , dispăruți , căutat în toată casa , în balcon, în sacuri de sport , în garaj , pe hol exterior, la școală nu i a luat . Mare mister. 😎
  6. Și am făcut un fel de salam de biscuiți , pe care l am ratat .🤑 am pus și nuci măcinate ( și mi s a părut prea uleios ) , plus esență de vanilie 🙈alta greșeală
  7. Și cum te controlează ? Ca poți , bine mersi , să te dai bolnav 3-4 zile . Pe la școală ,bate vântul la francezi , spre sf trimestrului ( nu pot generaliza, dar pe unde sunt copiii mei așa e) .
  8. Neatza , ☕☕ pff, nu știu ce să fac cu oamenii prosti , să ignori ? să le explici , nu merge , grr în altă ordine de idei, Ado a scrijelit zilele astea roata de o bordură . Trebuie schimbată , dar oricum punem pneurile de iarnă . 🥶 deci mai are nevoie să capete experiență . vreau o săptămână fără evenimente , plz . mâine am 2 rdv, plus toată casa haos, pe motiv de șifonier . ——— Mik, tu ai copiii unul în 2001, unul în 2002, super tare . otilia 💝 nu a mai intrat la cafeluță demult . Au început fetele școala ? Monica ? Qarina ? Lili ? 💝
  9. Of topic nemtii sunt mai fixisti de felul lor. Ieri era știrea cu amenda primită lpe aeroport de o familie , ca au venit cu o zi(parca ) din vacanță , după ce a început școala . 1000 de euroi.
  10. Spanac cu ochiuri suna bine , și pomana porcului 💝 poate fac o lasagne sau o tocăniță
  11. În afară de ton, care e 🤑 poți da un exemplu de canal tv, jurnalist, ziar, site internet care să fie neutru și imparțial ? Mi-e greu să cred ca în toată democrația din America nu există așa ceva. pls, nu mă trimite la nenea ggl.
  12. Nu e vorba de timp partial, acelasi post, acelasi nr de ore. Pol9tica multor companii nu cred ca e transparenta.
  13. https://www.liberation.fr/societe/droits-des-femmes/leffet-enfant-principale-source-decart-de-remuneration-entre-les-femmes-et-les-hommes-20240308_PECKAEU7CVDCHMZUQOKISEWQ3I/ reportajul l am vazut in martie, de ziua femeii, la tele. Dar am ggl articolul asta. ————- De ex. , in Germania ,din start , trebuie sa mentionezi in cv , cand cauti job, varsta, situatia familiala, copiii, iti pui frumos o poza 😷. Discriminare, nediscriminare, asa se procedeaza.
  14. N am idee ce să mai gătesc azi . Am comandă de dovleac la cuptor .
  15. Tartă cu prune / fructe Aluat : 130 gr unt , 300 gr făină , un ou, o lingură zahăr , o lingură iaurt, un vf de sare . Amestecat și pus deja în tavă ( rotundă , de tartă ) . 20 min la frigider . Eu coc cam 15 min blatul , după care adaug fructele ( se poate pune mai întâi un pic de griș , să absoarbă zeama )scorțișoară , și crema peste : ( 2 albușuri bătute , 3-3 linguri de zahăr , 100 -150 ml frișcă lichidă sau smântână ) apr încă 40-45 min la 175/180 grade.
×
×
  • Adaugă...