Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

dana vio

Membri
  • Posts

    5.025
  • S-a alăturat

  • Ultima vizită

Informații profil

  • Sex
    Female
  • Țară
    Romania
  • Oraș
    Ardeal, desigur

dana vio's Achievements

Membru de baza

Membru de baza (6/7)

1,5k

Reputaţie

  1. Eu nu cred ca Ben a iubit-o pe Jen-sotia, niciodata n-am avut impresia asta. Era intr-o perioada cand Jen Gardner avea roluri faine si parea ok ptr el. Plus ca ea si-a luat in serios rolul de sotie si mama si cred ca el n-a riscat sa-si strice reputatia asa. In schimb a fost intitdeauna atras de JLo. Cred ca a suferit dupa prima despartire si a crezut ca asta e sansa lui, doar ca timpul a trecut peste ei si nu mai sunt cei care erau atunci. Mie JLo mi s-a parut cel mai potrivita cu Marc Anthony si imi place mult de el. Cred ca atunci a fost si ea mai cu capul pe umeri.
  2. Nu este stilul lor, de asta sunt speculatii. Mie imi plac ei amandoi, dar clipul mi s-a parut fortat.
  3. Nu stiu voi, dar ptr mine versiunea pe telefon e cumplita.
  4. La mine sunt 11grC si se simt ca si 9grC si ploua. Me very happy. Dupa-amiaza ies la plimbare. Maine mergem la teatru la spectacolul unei trupe de amatori. Avem una in oras, dar asta e acum din alt oras, in turneu. Regizor si actor este varul meu, toata viata si-a dorit sa fie actor. A fost politist si acum este regizor si actor. Ma bucur mult ca nu a renuntat la visul lui.
  5. Centrala o schimbam ptr ca se strica tot timpul, robinetele ptr apa calda tb inchise intr-un anume fel, porneam apa la dus si apoi pazeam centrala care sarea singura pe avarie. Tb resetata si pornea iar. Am schimbat senzori, termostat, o gramada de piese. Asa ca ne-a ajuns.
  6. Buna dimi. Devo, felicitari fetei ! Wow, ma bucur mult de realizarile ei si de bucuria si implinirea voastra. 💐 Nu am vazut pozele, dar sunt sigura ca erau grozave. Ptr abces recomand cu caldura gargara cu bicarbonat sodiu ( alimentar ) si pui si pe periuta de dinti peste pasta de dinti pana trece. Solutia asta functioneaza perfect si ptr afte.
  7. Salut voua. 🙂 Eu-s pe-aici, nimic important de semnalat. Sunt singura in birou 2sapt si e de vis, liniste, geamul larg deschis. J imbratisari 😢 La mine e frig, max 18grC, am trecut la pantofi inchisi ptr ca ieri mi-au inghetat picioarele de frig. Am gatit pilaf cu pulpe pui la cuptor, ravioli cu spanac si ricota ( cumparati ) in sos rosii si macaroane cu branza. Astea ar trebui sa ajunga pana sambata dimineata, cand nu stiu ce sa gatesc. Am fost la targul de toamna, am cumparat zacusca, sapun de lavanda cu lapte de capra ( am o gramada acasa, de toate felurile. Sunt foarte bune. ) si am luat si branza de capra, sirop de brad si de coacaze negre. Imi trebuia si placinta cu varza si cu ceapa, dar era prea mult de asteptat. Scoala a inceput fara nici o agitatie suplimentara. Luni dupa-amiaza Ale si-a curatat ghiozdanul, ieri si-a luat 2 caiete si ceva mine de pix. A zis sa nu luam nimic pana nu-i trebuie. Good. Au avut ceva caritabil, de pregatit un ghiozdan echipat: a gasit un ghiozdanel nefolosit acasa ( nou 🙄 ) si a pus acolo caiete, un penar echipat si carti de povesti. Le-a dus la scoala si acum sta in dulap ptr ca nimeni nu stie ce sa faca mai departe. 😦 Pana la urma a cautat-o Ale pe o fata din clasele mai mari care mai voluntariaza la asa ceva si a rugat-o sa se intereseze. Vedem ce-o mai fi. Am adus centrala, ma incurca ditamai cutia in hol. Cred ca saptamana viitoare o vor instala si apoi ma pot apuca de tura 2 de zugravit. Mai vb. O zi faina sa aveti.
  8. Buna dimi ☕ Spor in noul an scolar tuturor. 😘 Da, incep evaluarile. Dar Maya a schimbat clasa ? Ale incepe doar luni, e deja semi-stresata. Nu asteapta evaluarea la matematica, dar stie deja ca va fi dezastru. Vara asta n-a facut decat franceza, in rest a citit bazaconii de-astea noi in engleza. Acum citeste o carte in romana, dar de acelasi gen cu celelalte. 🤦‍♀️ Eu am o lene existentiala, n-am chef de nimic. Am rezolvat cu biroul, acum asteptam centrala. Trebuie sa ma duc in pivnita sa fac ordine, daca reusesc sa ma mobilizez candva. O zi faina sa aveti.
  9. Buna dimineata in casa noua. A cata oare ? Cred ca a 3a in vreo 18ani ( la mine ) 😊 ☕
×
×
  • Adaugă...