Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

mcoca

Membri
  • Posts

    9.704
  • S-a alăturat

  • Ultima vizită

Despre mcoca

Informații profil

  • Sex
    Femeie
  • Țară
    France
  • Oraș
    Happy Land

Vizitatori recenți de profil

61 vizualizări profil

mcoca's Achievements

Membru de baza

Membru de baza (6/7)

2,2k

Reputaţie

  1. Cred ca e vorba de timpul partial. Daca se fac statisticile pe salariul castigat efectiv e normal ca la femei sa apara cu 20-30% mai putin ca multe isi iau timp partial cand au copii. Cand cresc copiii te-ai invatat deja cu timpul partial si nu prea iti mai vine sa revii la 100% :).
  2. Am gatit multi in week end: musaca de vinete (iarasi ... la cererea publicului), chiftele cu sos (rosii, ardei, ceapa),vinete à la parmegiana pentru azi, rulada cu gem, salata de fructe, salata de legume.
  3. Ca farfurii frumoase Judoka si Letitia!! Letitia, pe langa felul principal mai sunt si legume in antreu? Mi se pare f mica, cantitatea de fibre din farfurii, asa ochiometric din poze.
  4. Didi, la multi ani flacaului de 20 de ani!! Devo, imi pare rau ca nu am apucat sa o vad pe fata ta :(. Mik, nu imi vine sa cred ca e deja la masterat! PArca ieri ne povesteai ce si cum cu scolile de arta.
  5. Judoka, vai ce rau imi pare de situatie. iti inteleg perfect stresul!!! Scoala a luat masuri? HPI - imi place 🙂 Si la noi e f frig. Am inghetat in piata azi dimineata. Azi maxima e 16 grade. brrr .... o sa se reincalzesca saptamana viitoare. Abia astept. Nu sunt pregatita de toamna.
  6. Fleur, poate gasesti bar, e mai bun ca dorada. Ieri am facut o musaca de vinete. mmmm ff buna. La pranz am avut friptura cu salata si cartofi prajiti. Asta seara canelonni ricota cu spanac.
  7. Judoka, multa tarie iti doresc!! Tonia, Bine ai venit! Sper sa mai vii pe la subiectul nostru!
  8. Si eu sunt pe calculator si vad toate voturile
  9. Din pacate nu e deloc promovat vaccinul la baieti, in Europa.
  10. Si eu am bucutarit in week end: dovlecei umpluti cu carnati si legume, butter chicken cu orez, biscuiti cu ciocolata, snitele, salata de vinete, vinete pané. Maine trebuie sa fac pentru pranz dar nu am nicio idee, nimic. Poate o musaca de vinete.
  11. Vai Judoka, ce veste trista :(((((. Fetelor, Papanicolau la 2 ani, nu uitati de asta! Si eu i-am facut Mayei vaccinul, la anu il fac si Evei.
  12. Laura, bine ai revenit! Distractie placuta Biancai in Anglia! Prima saptamana a fost f ok pt Eva, care s-a adaptat f bin la gimnaziu, cu multa drama pt Maya ca nu are prieteni in clasa. Judoka, ma bucur sa te revad. Si Eva are vinerea ore de la 8 la 17h50 si apoi balet de la 6 ... Mik, ce poze frumoase! Nu am fost la Iasi, dar e pe to do list... Pe mine ma enerveaza la poze ca trebuie o anumita extensie, talie ... grrr
  13. Laura, bine ai revenit! Distractie placuta Biancai in Anglia! Prima saptamana a fost f ok pt Eva, care s-a adaptat f bin la gimnaziu, cu multa drama pt Maya ca nu are prieteni in clasa. Judoka, ma bucur sa te revad. Si Eva are vinerea ore de la 8 la 17h50 si apoi balet de la 6 ... Mik, ce poze frumoase! Nu am fost la Iasi, dar e pe to do list... Pe mine ma enerveaza la poze ca trebuie o anumita extensie, talie ... grrr
×
×
  • Adaugă...