Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

devo

Membri
  • Posts

    1.758
  • S-a alăturat

  • Ultima vizită

Informații profil

  • Sex
    Femeie
  • Țară
    Ã…land Islands

Vizitatori recenți de profil

107 vizualizări profil

devo's Achievements

Membru matur

Membru matur (4/7)

296

Reputaţie

  1. Judoka, nu se intoarce, ramane in uk. Peste vara a lucrat pentru Fringe. A fost ceva ce si-a dorit sa "bifeze". In fiecare vara a avut intership-uri si a zis ca vrea sa vada cum este festivalul. Acum cauta sa aplice la master/doctorat. Dupa ce reuseste, vrea sa lucreze pana incepe scoala.
  2. Multumesc! 🌼Dupa ce a plecat de acasa si si-a dat seama cine este ea fara noi, ce poate fara noi... a inflorit. 🥰 Ai sa vezi asta si la copii tai. ❤️
  3. Neata inca odata! Totul ok la voi? Sper ca nu sunteti afectate de ploi si inundatii! La noi e frig si partea cea mai proasta, ne-a intrat apa in apartament. Noroc ca am fost acasa si am remarcat. M-am suparat tare, dar daca e sa o iau la rece, asta sa fie tot ghinionul. Sa aveti o saptamana usoara la munca, succes la scoala la copilasi!
  4. Va multumesc la toate pentru cuvintele frumoase la adresa maimutelei mele. 🥰 (Cand ai mai multi copii, probabil ca nu esti asa ahtiat cum sunt eu cu fii.mea. Eu o am doar pe ea, asa ca ma laud si ma dau in stamba.) Multumesc mult pentru recomandare, a functionat Azi am programare, sa vedem ce zice si doctorul.
  5. Ioana, fii-mea e nascuta in 2002, deci tot cam pe acolo. 🌼
  6. Mik, sa inteleg ca fetele noastre sunt in acelasi an nascute? Mult succes cu Masterul! 🌼
  7. La multi ani fericiti, sanatosi si plini de noroc baiatului, Didi!!!! 😘 Foarte frumos tortul!!! Si tie multa sanatate! Poate ar fii bine sa reduci putin ritmul si ai grija si de tine! Te imbratisez!!!
  8. O sa sterg pozele mai tarziu si nu am nici o idee cum as putea sa le fac mai mici. Mai multe poze am pe FB.
  9. Si afara ploua, ploua / Si-i trecut de ora noua... parca asa erau versurile cantecului. Dupa ce saptamana trecuta am avut 30 grade noaptea, acum avem 5 grade... nu ma plang, doar constat. Judoka, nasoala situatia. Bine ca ai luat pozitie serios. Imbratisari din partea mea!!!! 🤗 Mie mi-a aparut un mic abces pe gingie... am fost ieri la stomatolog, cica nu primeste fara programare. Mi-au facut o favoare si am primit programare luni (de regula astepti 1-2 luni) si mi-au zis sa ma tin tare pana atunci. 😁 Pe bune??? Am avut un an nu tocmai rasarit, dar asa m-am bucurat de reusitele copiilor de aici la liceu, facultate, master!!!! 💕 Nici nu aveti idee ce bine mi-a facut sa va citesc. Laura, intrebai de fii-mea. A terminat facultatea... nu-mi vine sa cred nici acum. Am fost in iulie la ea, a fost festivitatea de graduation. Absolut superb. Astfel de momente te fac sa treci mai usor peste micile/marile mizerii ale vietii. Copilul meu era inconjurat de profesori, colegi, prieteni. Profesorii o cautau sa faca poze cu ea, sa ne cunosca pe noi, parintii. 😲 I s-a oferit deja un doctorat, dar care din pacate nu e in domeniul care il vrea ea. A trebuit sa socializam mult. A fost obositor, stresant, dar un stres pozitiv.
  10. Exista varianta de vaccin si pentru baieti, inclusiv in Europa, cum sa nu... Pot sa spun ca eu i-am facut vaccinul copilei. (I-am prezentat informatii, a vorbit cu doctori, a citit, a ales). Nu de la inceput, si ma felicit pentru asta, pentru ca acum vaccinul este mult mai "dezvoltat", ca sa zic asa. Dar fiindca ea trecuse de 18 ani nu a mai fost gratis, asa ca l-am platit cu varf si indesat, dar isi merita toti banii. Din punctul meu de vedere.
  11. Vaccinul merge facut si la baieti, nu doar la fete! 🌻 Eu sunt in concediu cateva zile, dupa care probabil ca iar o sa dispar.
  12. Multumesc, Oana! 🌼Da, despre asta intrebam. Letitia, candva pe DC era o persoana foarte intruziva, cel putin cu mine. Contoriza orele cand intram si ieseam de pe DC, ma lua la rost daca nu ii raspundeam la mesaje etc. Dupa care s-a mutat pe FB si facea acelasi lucru. E chestie de confidentialitate. In ziua de azi aceasta optiune exista pe toate app-urile. 🌻
  13. Poate ne raspunde un admin. Si in caz ca aceasta optiune nu exista, nu ar fii rau sa fie implementata. 🌼
  14. Merci de raspuns! Candva cred ca era o optiune pe care o bifai ca sa nu apari online.
  15. ooo, nu, i-ar fii facut placere sa va intalneasca. Mai ales ca acum era in Edinburgh si avea si timp liber. Noi am fost in Edinburgh pentru graduation la inceputul lui iulie. In C. am fost prin mai, deci nu in august. Dar ar fii super sa ne intalnim. Ah, acum inteleg, ati fost in croazira... ati fost cu Aida?
×
×
  • Adaugă...