Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Laura25

Moderators
  • Posts

    20.867
  • S-a alăturat

  • Ultima vizită

  • Zile Câștigate

    4

Laura25 a câștigat ultima zi pe Septembrie 14

Laura25 a avut cel mai apreciat conținut!

Despre Laura25

Informații profil

  • Sex
    Female
  • Țară
    Romania
  • Oraș
    La mine in sat

Vizitatori recenți de profil

51 vizualizări profil

Laura25's Achievements

Membru VIP

Membru VIP (7/7)

7,6k

Reputaţie

  1. Neata buna ! Se pare ca la transferul pe platforma noua ceva s-a intamplat cu subiectul asta al nostru pentru ca nu se vad postari, multe au fost multiplicate. Daca continua sa fie probleme, am sa deschid un subiect nou, poate e mai cu noroc
  2. Ziua buna! Didi, la multi ani frumosi si fericiti feciorului! Foarte frumos tortul si tare dulci si frumoase gesturile tale pentru el! Se vede ca esti topita dupa baietii tai. Cred ca aveti o relatie tare frumoasa, va admir! Sanatate multa si ai grija de tine! Mik, centralele Motan sunt inventate si produse de o firma romaneasca din Neamt, Kober. Stiu despre ce vas spui (pufer cred ca ii zice barbatul ca ma tot zapaceste pe mine de cativa ani ca ne-ar fi de mare folos la centrala noastra pe lemne, dar nu avem spatiu unde sa il punem ) , dar cred ca la centralele mici, de apartament, ar insemna un cost si o complicatie prea mare pt ce economie ar aduce. Ma rog, nu ma pricep deloc. Mult succes fetei la master! Sa fie cu sens si pasiune! dev, lauda-te cat de mult poti, ca ai toate motivele sa fii mandra! Imi pare rau ca ati avut probleme din cauza ploii La mine acasa a plouat, dar nu exagerat, nu au fost probleme. Insa in Vaslui, Galati a fost si inca este dezastru. Case cu apa pana sus la streasina, drumuri distruse (am vazut imagini cu TIR-uri cu apa pana la plafon si soferi urcati pe cabine sus) , oameni inecati, animale luate de ape. Si inca nu e gata, mai ploua si azi. De frig, nu e frig. Si noaptea sunt minim 11-12 grade.
  3. Letitia, ai citit articolul? Eu am inteles ca sunt mai afectați de atenția nedorita de acum, de felul în care extremiștii de dreapta le fac acum probleme, de felul in care politicieni fără scrupule folosesc niste fapte și le distorsionează pentru capital politic.
  4. Letitia, si mie mi s-a parut o aberatie la care am ras și nu am inteles cum ar putea cineva lua în serios asa niste afirmații. Am citit însă dimineața articolul asta și nu mi-a mai venit a rade: https://hotnews.ro/imigranti-haitieni-pisici-si-neo-nazisti-ce-se-intampla-in-springfield-orasul-impins-de-trump-in-centrul-unei-dezbateri-electorale-aprinse-in-sua-1790422 Minciunile care generează ura dau peste cap viețile unor oameni care își vedeau de ale lor, bune, rele, cum erau.
  5. Cum ar veni, Ucraina avea fusta cam scurta, umbla si singura noaptea pe strada, sigur si-a cerut-o,a meritat-o...🤮 Michelle, citește rog cu atentie: 1. Ucraina este stat național independent, suveran, indivizibil. Poporul ucrainean are conform tuturor tratatelor si legilor internaționale libertatea sa decidă pentru sine ce vrea, cu cine sa se alieze sau nu, ce viitor își dorește. 2. Rusia este un stat agresor, terorist, care a atacat un stat independent, ucide civili, distruge infrastructura civila, fura copii, torturează oameni. 3. Războiul ar înceta imediat daca rușii ar pleca în tara lor. Nu, nu este adevărat ca ucrainenii au semnat tratat prin care au promis rusilor ca nu vor in NATO. E fake invetat de propaganda rusa. De altfel, Putin a pregătit de câțiva ani toata povestea asta, a rescris si contorsionat adevăruri istorice, visează ca un dictator psihopat ( si a spus-o de multe ori) refacerea Rusiei Mari! Dacă în momentul când au invadat Crimeea lumea civilizata lua atitudine ferma și nu se uita în alta parte mimând ca nu înțeleg ce se intampla, nu se ajungea aici. Dar gazul rusesc ieftin si mirajul banilor ce veneau din portofele oligarhilor rusi erau prea tentanti. Eu nu cred ca "ilegalii" au secătuit tarile europene de nu au bani de arme, ci toata perioada de acalmie de după războiul rece i-a facut sa creadă ca Rusia e pe drumul democrației, ca se pot face afaceri și se poate trai in pace și armonie. Au lăsat garda jos, nu au mai investit în arme și în armata, totul parea o joaca și un alergat romantic pe câmpii. Trebuiau sa se uite ce au facut rușii în Cecenia, în Siria ca să le vadă fata adevărată. E târziu și scriu de pe telefon. Maine am sa caut sa postez cateva surse foarte credibile care prezintă adevărul istoric ( nu propagandă răspândită de influenceri plătiti de rusi cu suta de mii/ saptamana sa toarne minciuni cu polonicul pe X și alte social media). Dacă o sa intereseze pe cineva , desigur.
  6. Judoka, ce situație! Foarte bine ca ai facut reclamatie, sper sa se liniștească lucrurile. Biata copila, ce porcarie sa fii atacat asa! Mik, m-ai făcut curioasa. Ce anume te surprinde la centralele din România? (centralele Motan se fac la o fabrica ce e la 10 km de mine) Am cautat pe net de curiozitate HPI, am vazut si eu ( dar nu mai stiu pe ce post TV... sau pe.netflix?!) cateva episoade din serialul ala. Simpatic personajul. Si la noi au venit ploi și s-a răcit, dar eu doar am inchis geamul noaptea și am trecut de la cearșaf la pilota subtire. Încă nu e foarte frig. Devo, ai o fata superba!! E frumoasa foc și radiază fericire, incredere în toate pozele. Ma bucur ca ne-ai aratat-o.
  7. Dupa destramarea Uniunii Sovietice, Ucraina si-a castigat independenta , avand pe teritoriul sau un important arsenal nuclear. A fost de acord sa il predea Rusiei intr-un tratat prin care Rusia, UK , SUA au garantat integritatea teritoriala si securitatea Ucrainei. Din ce postura au semnat UK, SUA ? Din postura de "mari puteri". Daca te declari jandarmul din curtea scolii, nu poti sa te flexezi doar cand sunt copiii de gradinita la joaca, trebuie sa fii acolo si cand vin golanii. Altfel, nu mai da nimeni doi bani pe tine. In fine, bine ca deciziile si politicile geo-strategice nu le luam noi sau nea Gigel dupa ce iese din birt. Sunt insa de acord cu tine ca Europa a cam fost prinsa in tufis cu pantalonii in vine de razboiul asta. As vrea sa iti spun cifre concrete despre contributia Romaniei, dar totul se face la secret. Stiu sigur ca am dat combustibil, munitie, am antrenat piloti de F16, dam curent electric ori de cate ori rusii distrug din infrastructura energetica , am ajutat refugiatii , asiguram infrastructura rutiera, portuara pt exportul cerealelor ucrainene, tocmai le dam un sistem Patriot si probabil inca multe altele, pentru ca Zelenski iese periodic si multumeste Romaniei. Sigur ca ar trebui sa facem mai mult. Eu una as prefera multe din sumele bagate de guvern in diverse kkturi (cum e subventia pt partidele politice, pensii ultra-speciale, finantari de proiecte care inseamna doar niste bani in buzunarele clientelei de partid ) sa mearga catre ajutarea Ucrainei. Mie mi-au placut polonezii cum s-au miscat si cred ca si tarile baltice, raportat la cat de mici sunt, fac multe.
  8. Nici nu m-am laudat, nici nu am batut din palme. Am facut o afirmatie despre cum percep eu realitatea din jurul meu. Daca tu ai simtit nevoia sa vorbesti despre societatema americana ca Soloviov, nu inseamna ca si eu trebuie sa ma apuc de bocit. Nu stiam ca trebuie sa cer voie sa imi fie bine si sa o spun.
  9. admin zice "Mesajele de pe FORUM au fost migrate până la data de 9 august. Mesajele scrise în perioada 9 august - 5 septembrie vor fi migrate ulterior. "
  10. Sunt pe browser pe calculator, nu pe telefon
  11. la mine a mers si cu copy-paste si folosind iconita de link
  12. test 2 https://www.youtube.com/watch?v=ejNGsfDKJGo
×
×
  • Adaugă...